:: |
Autor |
Poruka |
Donatella NiNja MaCa
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Nov 2004 Poruke: 3017 Mesto: rajvoSa
|
|
luka gruz sa cruiserima
|
_________________ I sent my soul through the invisible,
Some letter of that after-life to spell;
And by and by my soul returned to me,
And answered, I myself am Heaven and Hell. |
|
|
|
|
RobinHood Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 31 Maj 2005 Poruke: 3
|
|
Slike sve govore
|
|
|
|
|
|
RobinHood Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 31 Maj 2005 Poruke: 3
|
|
Rijeci su suvisne, zar ne ?
|
|
|
|
|
|
Donatella NiNja MaCa
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Nov 2004 Poruke: 3017 Mesto: rajvoSa
|
|
Najjaci hotel u Dubrovniku....... E da vam je to vidjeti iznutra.....
Pet zvjezdica, hotel A kategorije!
|
_________________ I sent my soul through the invisible,
Some letter of that after-life to spell;
And by and by my soul returned to me,
And answered, I myself am Heaven and Hell. |
|
|
|
|
dado_zgb Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 14
|
|
Dubrovnik je neosporivo najljepši stari grad u ovom dijelu Europe!
Novogodišnja proslava u Dubrovniku je uvijek među prvih 10 u svijetu po CNN-u!
|
|
|
|
|
|
vito777 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 20 Okt 2005 Poruke: 2
|
|
a sada je ova od današnjih dana (listopad 10/2005)
|
_________________ ViToni |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Pre neki dan sam pricala sa deckom koji je bas pre par dana proveo vikend u Dubrovniku.Kaze da je predivno, u sta do sada ionako nisam ni sumnjala...Naravno, Dubrovnik je oduvek bio jedno od najlepsih mesta na primorju tako da se tu nista bitno nije promenilo.Cene jesu velike, ali za ono sto platis imas sta i da vidis i dozivis..mislim da bih zaista volela da posetim ovaj grad..Ovog leta svakako ne, ali sledeceg, ako uspem da prikupim dovoljno para definitivno bih.
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Rakelly Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo
|
|
Kao klinac, krajem osamdesetih godina, vise puta sam letovao u Dubrovniku. Grad mi je ostao u najlepsem secanju, narocito Stradun t.j. kompletan stari deo grada, sa jedinstvenom arhitekturom i mnogobrojnim prodavnicama, restoranima i kaficima. Jedini problem bile su nepristupacne, stenovite plaze, izuzev gradske plaze, koja je bila malo daleko od doma "Umirovnjenika" u kome nam je deda ljubazno ustupao svoje pravo na letovanje. Bilo mi je zao sto sam tada propustio priliku da Dubrovnik pogledam sa brda Srdj. Poslednji put sam ga posetio prilikom ekskurzije 1989 godine.
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
jedan od najlepsih primorskih gradova ostavio je snazan utisak na mene
|
|
|
|
|
|
PEPPO Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...
|
|
bio sam ljetos prvi puta
i odusevljen sam
super grad
gledat cu opet ovog ljeta da odem
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Moja mama je iz Dubrovnika i živjela sam tamo jedno vrijeme dok nas nije rat potjerao...zbog toga sam užasno ljuta i još uvijek se ustresem kad se sjetim tih granata i razaranja...uopće ne mogu vjerovati kako netko ima srca takvo nešto napraviti. Sva sreća, grad se sada oporavio i opet obara rekorde u turizmu. Drago mi je zbog toga i veselim se što svako ljeto mogu tamo provesti.
|
|
|
|
|
|
Sillmarill Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Maj 2006 Poruke: 76
|
|
Dubrovnik je moj grad.
Vjecni Grad (namjerno s velikim G).
Iako je pospan cijele zime, ne bih ga mijenjao za nijedan drugi. Posjetio bih sve gradove na svijetu, ali uvijek bih se vratio u Grad. Jer je poseban, jer je u srcu. Jer je moj.
|
_________________ when he went down south across the border, left the chaos and disorder |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|