:: |
Sta vas najvise zanima o automobilima??? |
Novosti |
|
25% |
[ 11 ] |
Testovi |
|
27% |
[ 12 ] |
Sport |
|
15% |
[ 7 ] |
Saveti |
|
31% |
[ 14 ] |
Intervjui |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Ukupno glasova : 44 |
|
Autor |
Poruka |
peca1989 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 26 Jan 2005 Poruke: 199 Mesto: ***SRBIJA***
|
|
pa sve pomalo...ali najvishe volim luksuzne limuzine i dzipove...i naravno poneki sportsi auto kad sednesh da se najezish od konja
|
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Bajadk je napisao/la sledeće: | Vlada_R je napisao/la sledeće: | Kod mene kajis poceo da skripi mnogo dok je hladan motor, a nov je. Izgleda da mora da se pritegne |
Zavisi ko ti je postavlja kais i jeli originalan ili ne |
Naravno da je orginala, zivim u Holandiji. Nije bio stegnut kako treba, problem je resen uglavnom...
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Mene zanima nesto oko obrtnog momenta.
Jel bi mogao neko da mi objasni detaljno sta je to obrtni moment?
Ja studiram gradjevinarstvo i znam sta je obrtni moment u ovoj oblasti (to je proizvod neke sile i njenog uprvnog rastojanja u odnosu na neku tacku tj na tacku na koju se moment odnosi) ali ne znam kako se on ogleda na automobilu
Eto, toliko, pa ako neko zna i ne mrzi ga, neka mi odgovori.
Hvala
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
rile_master je napisao/la sledeće: | Mene zanima nesto oko obrtnog momenta.
Ja studiram gradjevinarstvo i znam sta je obrtni moment u ovoj oblasti (to je proizvod neke sile i njenog uprvnog rastojanja u odnosu na neku tacku tj na tacku na koju se moment odnosi) ali ne znam kako se on ogleda na automobilu
Hvala |
u temi:"Sve sto treba da znate o motoru..." na prvoj stranici je objasnjeno sta je to obrtni momenat u oku automobila. Ako hoces mogu da ti pokazem kako je to u praksi
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Vlada_R je napisao/la sledeće: | rile_master je napisao/la sledeće: | Mene zanima nesto oko obrtnog momenta.
Hvala |
u temi:"Sve sto treba da znate o motoru..." na prvoj stranici je objasnjeno sta je to obrtni momenat u oku automobila. Ako hoces mogu da ti pokazem kako je to u praksi |
Hvala, hvala...
Voleo bih da vidim to u praksi
Bas me zanima.
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
interesuje me sve o kolima i uvek volim da sam u toku s najnovijim desavanjima.........
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
najpre motor, izdrzljivost istog, drzanje, uglavnom tehnicke karakteristike a izgled je najmanje bitan-meni (ili je bar na zadnjem mestu ukoliko mi se sve ostalo svidi).
|
|
|
gaginb Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Nov 2006 Poruke: 5 Mesto: novi becej
|
|
Sto se mene tice ne moram ni felne cak imati na autu. Al za ozvucenje dajem svaku paru koju zaradim. U svoju feliciju stavio sam solidno azvucenje(koliko sam para imao). Stavio sam pioneer vufer 12" 306dvc model 400w nom snage. magnat cetvorokanalno pojacalo od 360w sinusa. pioneer cd-mp3 4700mp sa daljincem, nazad pioneer elipse 80w cetvorosistemci koje gura alpinino pojacalo a napred pioneer 13cm trosistemci. sve redovno postavljeno, znaci kablovi, pozlaceni prikljucci,kondenzator,osiguraci. A planiram jos jedan vufer i jos jedan par elipsi
|
_________________ GAGI |
|
|
|
|
gaginb Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Nov 2006 Poruke: 5 Mesto: novi becej
|
|
Dobro je dok se interesujemo za nesto kao sto je tuning & styling. bolje da dam pare za tako nesto nego da duvam ili slicno...
|
_________________ GAGI |
|
|
|
|
boolero Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 265 Mesto: Beograd
|
|
Dixy_24 je napisao/la sledeće: | najpre motor, izdrzljivost istog, drzanje, uglavnom tehnicke karakteristike a izgled je najmanje bitan-meni (ili je bar na zadnjem mestu ukoliko mi se sve ostalo svidi). |
Pa da...farovi,branik,felne,spojleri...nishta se to ne vidi sa vozackog mesta 8)
|
_________________ Opel Kadet E 2.0
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
boolero je napisao/la sledeće: | Dixy_24 je napisao/la sledeće: | najpre motor, izdrzljivost istog, drzanje, uglavnom tehnicke karakteristike a izgled je najmanje bitan-meni (ili je bar na zadnjem mestu ukoliko mi se sve ostalo svidi). |
Pa da...farovi,branik,felne,spojleri...nishta se to ne vidi sa vozackog mesta 8) |
Ja sam mislila da smo se mi "rukovali" jel idemo opet iz pocetka?
A mozda sam opet sve pogresno shvatila....
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Pa...mene zanima uglavnom sve...Sta ja znam...Najbitnije mi je kakav motor ima automobil jer je on najvazniji "deo" automobila.Bitan je i izgled ali kako za koga, to sve zavisi za koju namenu sluzi neki automobil...
Dixy_24 je napisao/la sledeće: | A mozda sam opet sve pogresno shvatila.... |
Bice da je ovo u pitanju
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|