:: |
Autor |
Poruka |
sahson Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Okt 2005 Poruke: 94
|
|
raj na zemlji
|
_________________ sta ima jos |
|
|
|
|
smartbuy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Okt 2005 Poruke: 174 Mesto: beograd
|
|
Savrseno mesto, s obzirom na higijenu na nasem primoriju i kompletno uredjenje plaza, mislim da su Utjeha i Dobra Voda jedine dve ciste plaze u CG, jedina je mana to sto neme dovoljno mesta za izlezke , ali ko je dosao radi odmora, plaze, i mora to mu nije bitno!
|
_________________ Oj rakijo da si blize bogu i njega bi oborila s nogu! |
|
|
|
|
MARINA-NS Shukran La Kul Shi
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)
|
|
Ja sam bila ove godine u Utjehi, slazem se sa vama da je prelepo mestasce,i dusu dalo za odmor, ali ja sam htela malo da izlazim da se izdjuskam medjutim nisam imala gde...
Ne volim muziku koja se pusta u paradizu, Tropikana je svako vece imala neka gostovanja na koja ja ne bih nikada otisla i rdila je jos jedna kafana u kojoj su bile tri pijanice svako vece i razbijali flase o glavu... to je sve od nocnog provoda i to mi se jedino nije svidelo..
Ko god bude isao neka obavezno predje planinicu od velike plaze koja vodi preko nudisticke na malu plazu,meni je to bio veliki izazov i morala sam da je predjem sa drustvom ... pesacenje traje oko sat i po vremena....
Sledece godine idem u Bar ili u Sutomore a mozda i negde dalje ko zna!!!
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
|
|
|
dnumka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Jun 2004 Poruke: 138
|
|
cuo sam kazu da je cisto za razliko od ostatka primorija mada nevolim bas crnu goru
|
|
|
|
|
|
mateoli Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 213
|
|
Uttjeha je mnogo dobro mjesto
mozda jos nije provaljena dovoljno ali te full dobro
tropicana i rocky beach su mnogo dobro uradjena kupalista sa tendencijom ka boljem
night life - blize 4 nego 3
medo djurovic - sawrshen domacin
samo pohvale
|
|
|
|
|
|
fioreCG Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 29 Avg 2005 Poruke: 123
|
|
Ko nije bio obavezno neka podje. Dusu dalo za odmor.
|
|
|
|
|
|
1ALEKSA Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Jan 2006 Poruke: 71
|
|
utjeha raj za novosadjane!
|
_________________ SAMO TI U MOME SRCU SI |
|
|
|
|
ILIMAR Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 218 Mesto: Najlepsi grad
|
|
Divna plaza, tri kuce u dva reda. Guzva neopisiva
|
|
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Da, cesto leti idem tamo, malo ali slatko...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
ns_garfild Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 12 Feb 2006 Poruke: 60
|
|
Naravno da sam cuo, divno malo mesto....utisci su fantasticni.ko god nije bio neka ide da proveri...
|
|
|
|
|
|
Kikibombona Zvezdana prašina
|
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 1022 Mesto: U nepoznatom predelu..znam samo da je izmedju jave i sna, javite mi ako naletite na putokaze!
|
|
1ALEKSA, svaka ti cast.. ti si jedini takodje primetio koliko novosadjana dodje na letovanje u Utjehu!!! Ovako, u Utjehu sam svratila prosle godine i ostala s drustvom nekih 2-3 dana (isli smo u obilazak citavog CG primorja pa smo se zaustavljali gde smo hteli). takodje se slazem sa mnogobrojnim upisima da je mesto dusu dalo za ODMOR - jos uvek nije pretrpano ..nisu se sjatili ljudi s koca i konopca (kao sto se to desava u Budvi recimo)..svi su nekako opusteni, smireni, prijatni.. verovatno je glavni razlog za to sto u Utjehu mahom dolaze lale a oni su po prirodi takvi.. Takodje mi se svidelo to sto nije bilo preterano puno mesta za izlazak- par kafica, dve diskoteke i to je to.. I vise nego dovoljno Sto se muzike tice..mora da sam imala srecu jer su gostovali zabavnjaci koji su pevali fenomemalno (Amadeus bend pogotovo). Plaza je taman..nije pretrpana dzidza-midzama i glupostima, voda je cista i prijatna (u Dobrim Vodama koje su 5 min od Utjehe voda je ziva ledara dok je u Utjesi dosta dobra).. Sve u svemu.. ako ocekujete odmor u pravom smislu te reci (bez previse buke galame i prepiranja kao i s manjkom trzavica) preporucujem vam ovo mesto!
|
|
|
|
|
|
ns_garfild Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 12 Feb 2006 Poruke: 60
|
|
sad vidim da su puno ljudi culi za ovo lepo mesto...bas super
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|