_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
savamartinovic Početnik Domaćeg.de
Datum registracije: 22 Jun 2013 Poruke: 37
on je definitivno kraljina
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
savamartinovic je napisao/la sledeće:
on je definitivno kraljina
Ih...bre, savo....obožavam te naprosto sad!!!!
Moj život je samo moj.
miksermax Početnik Domaćeg.de
Godine: 36
Datum registracije: 07 Avg 2013 Poruke: 16
pozovi m je emisija koja je nazalost ugasena a ja je i danas pravtim na youtube.
david the junior Početnik Domaćeg.de
Datum registracije: 08 Apr 2007 Poruke: 47
Mogao bi nesto da odradi u slicnom fazonu i ponudi nekoj od televizija, siguran sam da bi neka i prihvatila Micka na svojim ekranima
Onaj ko Mićka ne prihvata, uopšte nije svjestan koliko gubi, a oni koji za njega nisu nikada ni čuli, mogli bi bar malo da pogledaju i poslušaju šta je sve taj čovjek u stanju da uradi i da neke nauči kulturi, humoru, ali onom prefinjenom, a toliko zdravom...da bi shvatili šta današnja estrada radi kakve ljude stvara, za razliku od nekadašnje kada su samo oni zaista posebni i talentirani ljudi dolazili do izražaja i opstajali kroz sve godine.
Moj život je samo moj.
Zna se ... kad sam na forumu da mi je Mićko ovdje ipak glavni, sreća te je i dalje ono što je godinama bio, svaka izjava, svaki intervju, sve što radi i dalje radi sa dostojanstvom, prefinjenim a opet nezamjenjivim humorom, prosto je čovjek za divljenje i šteta je što jako malo ljudi zna ko je on i šta je sve u stanju da uradi. Sama njegova postavka "Danas nam je divno dno..." opet je stavila u prvi plan njegov izuzetan talenat i neosporan vrh vrhova.
Moj život je samo moj.
Čovjek mog života, kratko i jasno.
Moj život je samo moj.
Ma kud pošla, tebi došla dragi moj Mićko. Hvala na novoj emisiji "PLJiŽ" hvala zakođe i Petroviću i Žanetiću što ste nas nasmijali i što ste pokazali genijalnost koja nema granica, a koju od tebe naravno uvijek možemo i očekivati, hvala za smijeh petkom uveče, hvala ti što si ostao dosljedan i vjeran i sebi i nama, vjernoj publici koja će te podržavati u svemu što radiš, jer to radiš kako niko nikad nije niti može, hvala na novim pjesmama koje me taknu u dušu, natjeraju na suze (jer plakati je nekad dobro), hvala na "Lekovitom šou" i svim tvojim gostima, hvala na "Dotakli smo divno dno..."Ti si lijek koji redovno treba da uzimam da bih mogla da prebrodim neke dane.
Moj život je samo moj.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma