:: |
Autor |
Poruka |
ЦарДушан Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Nov 2005 Poruke: 32 Mesto: Republika Srpska
|
|
Desilo mi se jednom, jos smo u kontaktu itd. Jutro je bilo malo zeznuto, jer sam probudio i nisam znao ni gde sam, ni ko sam a lepotica kraj mene u krevetu, naravno nepoznata. I onda sam se pokusavao setiti ko je ona i sta ja tu radim. Kad se ona probudila ponovilo se ono sinoc jer je ona ocigledno znala ko sam ja
|
_________________ Mislim...ne ide to... |
|
|
|
|
DJOLENZI Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 308 Mesto: Beograd
|
|
Desilo se kod nje gajbi!!!Ortak me zvao kod nje na sedeljku (njeni bili na moru) ja otisao,upoznali se,poljubili,skinuli,i...dalje znate!!!!Vidite posto smo boje bili pijani ko bulje ja sam se folirao posle da spavam,cekao da ona zaspi i zapalio!!!Znam tu sam ispao skot,ali su se malo kasnije stvari brzo stabilizovale!!!cak smo godinu dana bili zajedno!!!
|
|
|
|
|
|
vladankaS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 77
|
|
Super,kad sam se probudio otišao sam kod nje na kafu,pošto je radila kao konobarica.I nije mi naplatila tu kafu
|
|
|
|
|
|
colovic_vladan Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371
|
|
Nista klasika prica, dorucak i tako to pa onda svako svojoj kuci...
|
|
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Nije mi se jos desilo tako nesti, ne znaci da nece nekad, za sad nisam pala na prvu
|
|
|
lukawar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Feb 2007 Poruke: 39
|
|
Kavica, nešto za pojest uzmemo i neka mala prićica i onda na posao ili nešto drugo idemo raditi..
Nema vremea za stajanje mora se raditi
|
|
|
|
|
|
LA*PERLA Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670
|
|
Nije mi se desilo...
|
_________________ Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,
stanuje sam đavo. |
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
pa... ne znam, u pochetku (par meseci) nisam mogla da skinem kez sa lica...jea!!
to mi je ochito davalo znak da sam se zaljubila...
kasnije sam se pokajala, shto zbog toga, shto zbog josh puno stvari
nikad vishe.
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
sanjica_021 je napisao/la sledeće: | Verovatno se velikoj vecini vas "desio" sex sa osobom koju ste tek upoznali,sta ste uradili i kako ste reagovali tog jutra posle? | Ne nikad mi se nije desio do sada a kakav sam ja nikad mi se nece ni desiti jer je to po meni neso odvratno,...jer tu nema osecanja,ljubavi,...
|
|
|
vucko1981 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 19
|
|
a ujutru......pa opet sex najlepse je u ranu zoru....mmmmmm
|
|
|
|
|
|
Angel23 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Okt 2005 Poruke: 12 Mesto: wn
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | sanjica_021 je napisao/la sledeće: | Verovatno se velikoj vecini vas "desio" sex sa osobom koju ste tek upoznali,sta ste uradili i kako ste reagovali tog jutra posle? | Ne nikad mi se nije desio do sada a kakav sam ja nikad mi se nece ni desiti jer je to po meni neso odvratno,...jer tu nema osecanja,ljubavi,... |
Ok, samo ima svoja shvatanja i svoje stavove al u danasnje vreme sex i "osecanja, ljubavi,... " mogu da idu i jedno bez drugog... dole kod nas, vecina bi rekla za devojku, jao koja ku*va al ovde "austrija" nedaje se tome bas toliko znacaja... nek niko nezameri, pricam samo svoje misljenje i iskustva...
|
_________________ ...dodji da mi ruke grejes, dodji da se samnom smejes, u nocima dugim belim, da sa tobom srecu delim... |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
nije mi se desilo...ne volin takve stvari..
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|