www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jutro posle...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
ЦарДушан
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 10 Nov 2005
Mesto: Republika Srpska

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 11, 2005 5:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Desilo mi se jednom, jos smo u kontaktu itd. Jutro je bilo malo zeznuto, jer sam probudio i nisam znao ni gde sam, ni ko sam a lepotica kraj mene u krevetu, naravno nepoznata. I onda sam se pokusavao setiti ko je ona i sta ja tu radim. Kad se ona probudila ponovilo se ono sinoc jer je ona ocigledno znala ko sam ja Twisted Evil

DJOLENZI
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 10 Mar 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 17, 2006 5:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Desilo se kod nje gajbi!!!Ortak me zvao kod nje na sedeljku (njeni bili na moru) ja otisao,upoznali se,poljubili,skinuli,i...dalje znate!!!!Vidite posto smo boje bili pijani ko bulje ja sam se folirao posle da spavam,cekao da ona zaspi i zapalio!!!Znam tu sam ispao skot,ali su se malo kasnije stvari brzo stabilizovale!!!cak smo godinu dana bili zajedno!!!

vladankaS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 01 Maj 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 28, 2007 5:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Super,kad sam se probudio otišao sam kod nje na kafu,pošto je radila kao konobarica.I nije mi naplatila tu kafu Very Happy

colovic_vladan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 04 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 28, 2007 11:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nista klasika prica, dorucak i tako to pa onda svako svojoj kuci...

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 01, 2007 12:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije mi se jos desilo tako nesti, ne znaci da nece nekad, za sad nisam pala na prvu

lukawar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 28 Feb 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 02, 2007 9:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kavica, nešto za pojest uzmemo i neka mala prićica i onda na posao ili nešto drugo idemo raditi..

Nema vremea za stajanje mora se raditi

LA*PERLA
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 02 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 7:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije mi se desilo... Mr. Green

stanuje sam đavo.

semidelux
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 05 Dec 2006
Mesto: NS

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 8:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa... ne znam, u pochetku (par meseci) nisam mogla da skinem kez sa lica...jea!!

to mi je ochito davalo znak da sam se zaljubila...
kasnije sam se pokajala, shto zbog toga, shto zbog josh puno stvari Sad
nikad vishe.

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 10, 2007 9:41 am    Naslov poruke: Re: Jutro posle... Na vrh strane Na dno strane

sanjica_021 je napisao/la sledeće:
Verovatno se velikoj vecini vas "desio" sex sa osobom koju ste tek upoznali,sta ste uradili i kako ste reagovali tog jutra posle?
Ne nikad mi se nije desio do sada a kakav sam ja nikad mi se nece ni desiti jer je to po meni neso odvratno,...jer tu nema osecanja,ljubavi,...

....tvoj i u dobru i u zlu....

vucko1981
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 18 Dec 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 10, 2007 3:58 pm    Naslov poruke: ..... Na vrh strane Na dno strane

a ujutru......pa opet sex Smile najlepse je u ranu zoru....mmmmmm

Angel23
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 30 Okt 2005
Mesto: wn

austria.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 11, 2007 3:16 pm    Naslov poruke: Re: Jutro posle... Na vrh strane Na dno strane

rizmal je napisao/la sledeće:
sanjica_021 je napisao/la sledeće:
Verovatno se velikoj vecini vas "desio" sex sa osobom koju ste tek upoznali,sta ste uradili i kako ste reagovali tog jutra posle?
Ne nikad mi se nije desio do sada a kakav sam ja nikad mi se nece ni desiti jer je to po meni neso odvratno,...jer tu nema osecanja,ljubavi,...

Ok, samo ima svoja shvatanja i svoje stavove al u danasnje vreme sex i "osecanja, ljubavi,... " mogu da idu i jedno bez drugog... dole kod nas, vecina bi rekla za devojku, jao koja ku*va al ovde "austrija" nedaje se tome bas toliko znacaja... nek niko nezameri, pricam samo svoje misljenje i iskustva...

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 11, 2007 4:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije mi se desilo...ne volin takve stvari..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Jutro posle... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon