www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kucni ljubimci i zivciranje
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
zokan
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 10 Apr 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 09, 2005 11:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ti imam Rotwajlera starog nepuna 4 meseca, ime mu je BEKS.Mali je ono
ali je i pametan. Zna da sedne,zna doneti loptu,zna da ostavi nesto kad mu kazes.To je zasad dosta

ZeeeD
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 10 Jul 2005
Mesto: RS

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 10, 2005 1:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mene moji ljubimci ne zivciraju,uzivam u njima. Very Happy

-Smashing Pumpkins-Crestfallen-

legija111
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Jul 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 10, 2005 7:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam malog psa, ne bih mu nista menjao i nesmeta mi nista

muszkarac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 11, 2005 1:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam psa i macku i moram priznati da mi je pas(roko) drazi nego macak (gigi)

lalence
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 30, 2006 10:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nista ne bih nista menjala na njemu, a nervira me samo kad maltretira druge zivotinje Rolling Eyes

baxuz2001
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 05 Okt 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 31, 2006 1:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam papagaje i malog misa koji se zove genius Smile))
Menjao bi sve na njemu samo da mogu hehe..

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 7:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moj pas Bobby je veoma svojeglav. Volio bi da ije tako agresivan a najvise bih volio da promijenim njegov strah od vode.

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 25, 2006 10:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam 2 psa;jedan stariji koji ima 15 god i jedan koji ce puniti 9 meseci.nebi nista menjala jedino sto onaj mali show nam pravi.kad ne ustanemo rano,onda nam uzima cipele,svud ih stavlja,mora covek nesto da radi.a kad nema nikog kuci onda cepa novine ili bilo sta cepa,sve nabacano.ma samo to bi menjala o vezi njega.da se smiri malo ,nadam se da kad ce biti malo stariji ce se smiriti. Rolling Eyes

kristi1505
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 28, 2006 1:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam macku i dva maceta....
Kada bi samo manje insistirali da se svuda penju....bilo bi lakse ali macke jesu malo svojeglave.....

Sexy_Amy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Feb 2006
Mesto: Wien-Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 28, 2006 7:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno da imam... imam ih vise.... ali kod moje kujice ne bi mijenjala nista. extra je... poslusna, pametna i lijepa...

^^NESA^^
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 31 Mar 2005
Mesto: PROKUPLjE

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 08, 2006 11:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

He he he, ja imam vucjaka i to ga bas dugo imam, jedno 4 - 5 godine i pravo da vam kazem ume da bude stvarno veran pas i veran ljubimac, ali kad mu dodju tako neke "bubice" pa pocne u sred noci da zavija ko nenormalan. To po 20 puta moram da izlazim da ga smirujem. Jedino sto me to zivcira kod njega, a ostalo je OK.

MIKYE1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 25 Mar 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 25, 2006 3:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odusevljen sam kad mi se macor poriga po tepihu bacio bih ga kroz prozor, ali onda me pogleda i kaze mjjaauuu i ne bacim ga!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Kucni ljubimci i zivciranje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon