:: |
Autor |
Poruka |
folf Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 55
|
|
vjerujem samo u oni znaci koju predskazu nesto dobro (optimisticki sam nastrojen)
|
|
|
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
E ja imam trip kuckanja u drvo i pomeranja s mesta ! To jeste sujeverje a ponekad je dobro da se covek uplasi !
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
nisam sujevjerna..vjerujem u Boga i vjerujem da sve što se u životu dogadja biva Njegovom voljom
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Re-Aleksa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 138
|
|
Svako od nas je sujeveran....
|
_________________ Aleksa |
|
|
|
|
majadim Iskusni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Sep 2006 Poruke: 751 Mesto: nis
|
|
u svom okruzenju imam toliko ljudi koji su sujeverni da i sama pocinjem da se plasim od njihovih prica.Razbila sam dva ogledala u toku prosle godine i sada me ocekije izgleda cetrnaest godina nesrece,ali ne znam nisam toliko ubedjena u to,sve je to individualna stvar...
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Samo ponekad kucnem u drvo...ali to onda kada i neko drugi ko je samnom u drustvu to uradi. Inace, nisam sujeverna.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
daxon Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 7
|
|
U Egiptu je crna macka bila sveta zivotinja!!!
...tako da je to velika glupost....
|
|
|
|
|
|
marijabgd4 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 98
|
|
Malo sam sujeverna.
|
_________________ Nisam andjeo ja |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
nisam sujeverna, mada cesto kucnem u drvo
ali za ogledalo, ne bi mi bilo svejedno kad bih ga razbila
|
|
|
|
|
|
bdrobjnak Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Nov 2006 Poruke: 95
|
|
Vera i sujeverje ne idu jedno sdrugim to je poznato.Vernik sam ne neki zadrti ,ali sam i pomalo sujeerna,dve stvsri koje radim su kucanje u drvo i deci sam po rodjenju vezivala crveni koncic oko ruke.To su nosile 40 dana.Sto rekao Lane gutovic"ne mora daskodi a moze da koristi"
|
|
|
|
|
|
Vampirusa Izabel di Mulen
|
Datum registracije: 09 Apr 2007 Poruke: 18892 Mesto: ... tamo gde ljubav počinje...
|
|
ma koliko se branili, mislim da smo svi po malo sujeverni. lično, ne verujem u petak 13 ali zato kucam u drvo...
|
|
|
ramar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2006 Poruke: 155 Mesto: Beograd
|
|
verujem u sujeverje... sta vise, rodjena sam 4.9. (po kineskom obicaju to je br smrti), na petak 13. mi se uvek desavaju najlepse stvari, 6, 13, i 23 su mi srecni brojevi, mesecarim svake prve veceri punog meseca, gledam blizu buducnost svojih prijatelja kroz svecu, kada vidim sovu, prvoj osobi kojoj kazem recenicu "Videla sam sovu, umrece neko" toj osobi umre neko iz porodice.......... jako sam cudna, i verujem u sve, jer se i meni desavaju sve ove cudne stvari.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|