:: |
Koju je najbolji superpopularni roman kojeg ste procitali? |
Alkemicar |
|
12% |
[ 9 ] |
Jedan od Harry Potter-a |
|
12% |
[ 9 ] |
Gospodar Prstenova |
|
21% |
[ 15 ] |
Mali Princ |
|
11% |
[ 8 ] |
Da Vincijev Kod |
|
27% |
[ 19 ] |
Jedna koja nije navedena (ime navedeno u postu) |
|
14% |
[ 10 ] |
|
Ukupno glasova : 70 |
|
Autor |
Poruka |
Dajana024 Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Apr 2006 Poruke: 1071 Mesto: DaLeKo....
|
|
Ja imam da preporuchim za mladje,ako nisu prochitali.....Angus,tange i ljubljenje sa vatanjem(prvi deo),Ok,je nosim bas velike gacerone(drugi deo),Cinge,cange u akciji(treci deo)...... rade se o tinejdzerki njenim problemima,uglavnom ljubavnim
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Ja sam se ovih dana opasno navukla na citanje Harry Pottera. Procitala sam prvih 6 knjiga i mogu vam reci da sam zaista odusevljena. Tematika mi se stvarno svidja i, buduci da sam pogledala samo prva dva dela filma, mogu slobodno pustiti masti na volju.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Artemis Faul Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Mar 2006 Poruke: 125
|
|
Po meni Gospodar Prstenova. Na drugom mestu je Alhemicar, na trecem Da Vincijev kod, a onda Hari Poter.
|
|
|
|
|
|
JekaiJose Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 100 Mesto: Nis
|
|
Da Vincijev Kod na prvom mestu,HP i vatreni pehar na drugom...
A mali princ mi je totalna glupost
|
_________________ "Happiness can be found even in the darkest of times... if only one remembers to turn on the light"
Albus Dumbledore
"We have top players,and sorry if I'm arrogant we have a top manager too."
Jose Mourinho |
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
Od ovih gore navedenih procitala sam hari potera,i nije los ali ja sam ipak za romanticne romane!!!!!!!!!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
ILIMAR Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 218 Mesto: Najlepsi grad
|
|
Težak izbor! Svaka je na svoj način sjajna. A ima još toliko njih koje bi mogle doći na spisak!
|
|
|
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
Gospodar prstenova - knjiga je od samog izlaska u javnost popularna. Filmovi su potakli mnoge da se prisjete. Ali, uglavnom, treba imati mašte. Knjiga je jako maštovita i to je čini privlačnom.
Ali slučaj da je film popularizirao knjigu je npr. od C.S.Lewis, Narnijske kronike.
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
Kum - Mario Puzzo...pun je nekih zivotnih istina o porodici, odanosti i postovanju dobro umotanih u zanimljivu pricu o najpoznatijoj Porodici Cosa Nostre
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
gheo Odomaćeni član
|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat
|
|
U ovu list glasam za "Mali princ". Ali ja mislim da najbolja od najbolje je Mihailov Bulgakov roman "Majstor i Margarita"
|
|
|
|
|
|
A_Djema Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Sep 2006 Poruke: 231 Mesto: Raskrsnica srca...
|
|
Procitala sam alhemicara i bogami dobro se zamislila prosto ima neko skriveno znacenje i stvarno ostaje se bez daha
LOTR - mislim sta reci prosto fenomenalnost i nista drugo
Hari potera nisam citala
Mali princ je ok
Da vincijev kod je strava i mozda najbolja knjiga od novijih i u poslednje vreme!!
|
|
|
|
|
|
mala_206 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 902
|
|
Da Vinčijev kod - fenomenalna knjiga. Gledala sam i film, ali nisam nešto oduševljena. Ipak, knjiga je knjiga.
Od starijih knjiga izdvojila bih Tri ratna druga, pročitajte je nećete se pokajati.
|
_________________ Prestaću te voljeti tek kada slijepi slikar uspije naslikati zvuk pada latice ruže na stakleni sag dvorca, koji nikada nije postojao! |
|
|
|
|
JekaiJose Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 100 Mesto: Nis
|
|
Procitala sam svih sest knjiga o Poteru i fantasticne su. Znaci zaista fenomenalno. Citala sam i LOTR i Da Vincijev kod. Lotr me druga knjiga malo smorila, ali posto sam je procitala pod uticajem filma dopala mi se. Da Vincijev Kod je isto tako fantasticna knjiga, mada su mi se Andjeli i Demoni vise dopali, a oko Da Vincija je dignuta prasina zbog te sage o Hristu.
Zatim procitala sam sve knjige MAria Puza i svaka me je odusevila. Kroz svaku pricu provlace se pouke i zivotne istine. Preporucujem svakom ko nije citao da procita bilo koju (Kum,Poslednji Don,Sicilijanac,Zakon Cutanja,Porodica).
|
_________________ "Happiness can be found even in the darkest of times... if only one remembers to turn on the light"
Albus Dumbledore
"We have top players,and sorry if I'm arrogant we have a top manager too."
Jose Mourinho |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|