www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

"Detelina sa cetiri lista"
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Biljni svet ~
::  
Autor Poruka
Zloky
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 17 Jan 2006
Mesto: Buna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 28, 2006 10:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Djetelina mi je jedno donijela sreću kad me auto zamalo udarilo

milanche_81
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 27 Jan 2006

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 04, 2006 2:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao klinac sam voleo da trazim detelinu sa chetiri lista i deshavalo se da je nadjem... Nisam je trazio ko zna koliko godina ali secam se da sam voleo da nalazim detelinu... Ko zna, mozhda tu stvarno ima necheg.

Mirel123
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Feb 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 06, 2006 8:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jednom sam u danu nasla 73 djetaline sa 4 lista.. radili smo neki prijekt za skolu iz biologije i trebalo je sakupljati biljke.. Nisam mogla vjerovati, svaka djetalina koju sam ubrala bila je sa 4 lista Very Happy

Ivanolina
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 07 Feb 2006
Mesto: podgorica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 10, 2006 1:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eh,kad bi to bila istina da djetelina sa cetiri lista donosi srecu,mislim da ne bi postojalo nesrecnog naroda...nasla sam je "milion" puta,ali ....kao da nisam Laughing

malamaca
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Feb 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 11, 2006 4:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nasla sam je par puta ali nikakvu srecu mi nije donjela... al moja mama ju nade svaki put kad izade iz kuce...

sta je srce ako ne voli

sarajka-18
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 42

Datum registracije: 20 Feb 2006
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 24, 2006 11:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam jednu ispresovanu odavno. Mislim da joj ima 9 godina.

jeje81
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 24 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 24, 2006 7:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Smrc,snjok!Ja nikada nisam nasla detelinu sa cetiri lista,a sad kad sam procitala sta zapravo znace njena cetiri lista,hvatila sam da cu da se potrudim i nadjem jednu,bar zbog znacenja dva listica...ljubav i sreca:)

zlatna_ribica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Feb 2006
Mesto: njemacka (al' samo fizicki)

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 26, 2006 9:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam ni ja nikada nasla..ali zato, na srecu, ima u cvjecari!! Laughing

goblen
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Feb 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 26, 2006 3:43 pm    Naslov poruke: Detelina s četiri lista Na vrh strane Na dno strane

Još nikada nisam pronašla djetelinu s četiri lista. mislim da ona ne donosi sreću to su samo priče.

maja82NS
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 12 Mar 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 28, 2006 8:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam dve ispresovane i uramljene...nasla sam samo dve

despot77
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 01 Sep 2004
Mesto: република српска

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 31, 2006 12:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ја сам пар пута нашао дјетелину с 4 листа, али моја тетка је специјалист за то, гдје год има дјетелине она за пар минута нађе ону с 4 листа...

jeka_ks
GiGijeva miljenica
GiGijeva miljenica

Godine: 34

Datum registracije: 18 Mar 2005
Mesto: krusevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 07, 2006 4:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam nasla nekoliko puta,i imam jednu sacuvano,ali ne znam da li mi je donela srecu... ne secam se,a i ne verujem u to mnogo Sad

malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek

ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem

ja..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Biljni svet ~ -> "Detelina sa cetiri lista" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon