:: |
Autor |
Poruka |
zoks007 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 02 Maj 2009 Poruke: 19
|
|
kako da povezem svicer ovislink live fsh5ps v3 da mi rade 2 kompa! imam bezicni net i planet 4033 ap. kada povezem sve ap u svic i iz svica kablove u kompove radi samo jedan komp. u koji imam ukucanu ip adresu od provajdera kada ukucam istu adrsu u drugi komp nece kaze da ta adresa postoji u upotrebi. jednostavno pitanje sta da radim???
|
|
|
|
|
|
zoks007 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 02 Maj 2009 Poruke: 19
|
|
Jel moze neko da mi kaze kako povezati Nanostation M5 i ruter TP-LINK TL-WR 941 ND ! podesio sam nanostation da radi u ruter modu i kad sve to ubodem u mreznu karticu od lap top i radi net. a kada povezem na ruter lap top se konektuje na ruter ali nema mreze ! GDe sam pogresio u podesavanju? ja mu hocu pristupim na dinamicku adrsu ali nista ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|