:: |
Autor |
Poruka |
smarija Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 11

|
|
|
|
 |
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~

|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

|
|
ja mislim da je kosa naj lepsa kad se samo malo iz fenira,a nista da se ne stavlja u kosu bas kao sto kaze anamarija-merima sve sto lepo stoji je u trendu
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
 |
|
|
|
 |
DKoala Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Avg 2005 Poruke: 16

|
|
trend nije vazan vazna je frizura.
|
|
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Devojke,verovatno pravite razne frizure,punde,kovrdavu,pletenu...pa hocu da znam koju vi najvise nosite i koje vam se vise dopada?ja obozavam da vezem kosu sa strane,bas mi lepo stoji i danas je to u modi...
|
|
|
|
|
 |
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261

|
|
Ja nikad ne vezujem kosu,niti bilo sta radim s njom...Ali zato menjam frizure na 2 meseca...Desi se nekad (retko) da izguzvam kosu...
|
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
Slicna tema, sa mnogo vise saveta i predloga vec postoji, te ovu temu spajam sa njoj...a vi prelistajte malo unazad i pronaci cete mnogo zanimljivih i prakticnih saveta
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
perakojot013 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535

|
|
Ja je obicno nosim pustenu jer mi je talasasta. Leti volim da je upletem u sitne kikice, ili u dve pletenice sa strane, a kad je bas toplo onda je samo podignem i zakacim sa snalom.
|
|
|
|
|
 |
joki_carica Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 332 Mesto: my own world

|
|
Ja vec duze vreme imam istu frizuru...
Nekad pozelim da je promenim, ali onda podledam kako je lepa ovako i bude mi zao...
Ja sam za dugu leprshavu kosu. To je tako sexy
|
_________________ [img]http://img.freecodesource.com/gallery/images/banners/prod_136_2274.jpg[img/] |
|
|
|
 |
nesanica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Apr 2005 Poruke: 89

|
|
[quote="joki_carica"]Ja sam za dugu leprshavu kosu. To je tako sexy[/quote]
I ja mislim, da je to baš predivno.
Ja imam isto jako dugu kosu i čini mi se, da duža kosa baš privlači muškarce...
|
_________________ Život je ljep, ako znaš da ga živiš! |
|
|
|
 |
mc_elly Odomaćeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 15 Maj 2006 Poruke: 1628 Mesto: * u jednom vrtu medju cvijecem*

|
|
nisam slepi sluga modnih trendova, ali sad ne bas i totalno zaostala pa da furam trendove pecinskih ljudi
naime frizura mi je sasvim casual i obicna stepenasta
ponekad je curly ali to samo kad imam vremena
najcesce je to svezan rep i uglavnom podignuta kosa izuzev subotama kad se ide dernecit...
|
|
|
|
|
 |
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261

|
|
Trenutno imam paz-frizuru...Svidja mi se kako mi stoji...Nije mi bitno da li je u trendu ili ne...
|
|
|
|
|
 |
sjena23 ~Shadow Lady In Love~

|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824

|
|
imala sam sve dužine kose a i boje, osim čelavog
zadovoljna sam sada svojom dugom valovitom kosom 8)
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|