Poslušala sam sve pjesme i predstavnici slijedećih zemalja su mi the best:
1) BiH
2) Norveška
3) Grčka
Nadam se da će jedna od tih zemalja pobijediti.
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
Jeeeeeeeeeeee, Norveška je pobijedila...
...
jbstapar [Caliente con el fuego]
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
Neka, zasluzeno je pobedioooo OOooooo....jupiiiiiiiiii....
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
jecika_84 je napisao/la sledeće:
a moj favorit je Norveška, Alexander Rybak - "Fairytale"
jako interesanta pesmica, a koliko sam uspela da vidim, ima velike šanse
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, moj favorit pobedioooo
neverovatno, podjednako sam happy kao kad je Marija pobedila
dakleM pesmica je predivna, ne samo meni, već mnogima a kod mene ima tu još i nekih (ne)pristrasnih okolnosti koje su me navele da je toliko zavolim...
Па како и нема да биде кога името на пејачот му е Александар
Када сма пре неки дан написао да је намештено нисте ми веровали, епа ево вам доказа да је србија била 10 у другој полуфиналној вечери а уместо ње су у финалу чланови жирија који бирају 10 песму испратили хрватскукоја је била 13 по реду.
исти случај је био и са првог полуфинала где је македонија била 10 а испратили су у финале финску која је била 12 по реду.
епа као што сам и рекао све су скандинавске земље ушле и бивше руске а нас бивших ју република су поделили. Као што сам и урадили јер смо били усвему најбољи
[Edit by škorpijica: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjenoPravilnik-om.]
Makro Sudbina Pravi Greske
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
Prestao sam da pratim EV od preposle godine, tj. vise nisam zainteresovan za to. Smucili su mi se svi. Vec znam ko ce kome da da po 12 poena.
Vise se ne glasa zbog pesme, kvaliteta... sada je sve to iz nekog interesa.
Za mene EV treba svaka zemlja da predstavlja svoj jezik, kulturu, naciju,... itd, itd.
J380t3 zivot, ovde su svi postali 'englezi', svi guraju neke pesme na engleskom jeziku, koje STRASNO zvuce, a garant bi lepse zvucale na maternjem jeziku.
Jednom recju, strasno i zalosno.
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
Ne pratim Eurosong al ove godine sam uspjela slučajno pogledat finalnu večer i od svega što sam čula najbolja mi je pjesma koja i je pobijedila, dakle Norveka je bila i moj favorit.
Ja pratim Eurosong, gledala sam i pesme koje su mi se svidele su bila dve "Grcka - Bosna"
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna1, 2, 3
Strana 3 od 3
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma