www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Problem sa rezacem
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~
::  
Autor Poruka
eX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 24 Jun 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 24, 2005 12:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

koristi nero 3 i princo cdeove rezi na 24x i nebi trebalo da imas problema

da zivim u slozi a ne u nervozi
da svakog dana imam sve vise da kintu brojim vise
da mi ceo stan na devojku mirise
kada mi se otvore pluca
ja lakse cu da disem

Sale_VD
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 29 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 26, 2005 11:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mozda ti se laser zeznuo na rezacu ili su drajveri problem

MilosJS
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 44

Datum registracije: 15 Jul 2005
Mesto: Sid

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 15, 2005 5:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Formatiraj Hard Disk I Instaliraj Najnoviju Verziju Paketa Nero Burning ROM.

matic6889
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 15, 2005 11:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

COMBO je los izbor.Najbolje je da posebno imas CD-RW a posebno DVD-R
A ako proces rezanja puca tu je RW gotov.

matic6889
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 15, 2005 11:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako je LG nema tu sta drajveri da zezaju pogotovu ako je XP.
Rezi na 24X.Ako si dosta diskova narezao na 52X moguce da rezac je malo ostecen jer rezanjem medije na 24X cuvas rezac a i omogucavas da CD radi bez problema.

viktorpop
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 53

Datum registracije: 06 Jul 2005
Mesto: Kraljevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 21, 2005 8:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam takodje imao gotovo identican problem sa Combo LG rezacem, a bila su dva razloga. Posle izrezanih 100 diskova rezao je otprilike do 80% i onda stane i uproasti disk. Skinem ga i posaljem u servis, oni, posto ja nisam smeo da ga otvorim zbog nalepnice, ga otvore ociste socivo i nadju par kruzica od perforacije od onih najlon kesca za Cd-ove, izvade to i onda je nakon te intervencije rezao bez problema do samog isteka garancije, tada je opet poceo da pravi isti problem, i oni mi daju novi u servisu. Predlazem ako nemas nalepnicu na kucistu combo uredjaja, da ga otvoris, ocistis socivo i proveris da nemas neko fizicku prepreku na vodjici lasera. Ja sam povucen svojim iskustvom komsiji izvadio neku bubicu tvrdokrilca zbog koje se nije mogao kretati laser.

Sale_VD
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 29 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 03, 2005 8:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Verovatno ti je problem do lasera imao sam slican problem odnesi negde da ti ociste laser ako je on u redu onda rezi reko nekog drugog programa!

_D-Devil_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 10 Sep 2005
Mesto: Skoplje-Chair

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 20, 2005 7:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Probaj neke skuplje cd-e kao verbatim,sony...

sivigruja
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 27 Dec 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 04, 2005 10:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E sada cu da vam otkrijem jednu caku Smile u slucaju da je ide kabal predugacak moze da se desi da opticki uredjaji brljaju Smile u tom slucaju zamenis kabal i mnogo bolje radi sa 80 zilnim kablom t.j. ATA 133 kablom. Probaj

gagarin99
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 56

Datum registracije: 05 Jun 2005
Mesto: N.Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 06, 2005 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne zelim da ulazim u kvalitet uredjaja, jer mislim da su danas svi manje vise slicnog kvaliteta. Koristim iskljucivo Verbatim i Memorex diskove, rezem samo do brzine 16x na Asus-u 52/32/52 A3 i za dve godine nikad nije bilo problema. Ako se reze overburndisc (preko deklarisanih 700MB) treba rezati na brzini 4x. Dobro je imati odvojeno cd-rw od dvd-rw uredjaja.

venom
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 24 Avg 2005
Mesto: City of Heroes!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 07, 2005 10:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ili problemi u protoku ili pak je do rezaca!

lazaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 29, 2006 11:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Skini najnoviju verziju Nero-a

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~ -> Problem sa rezacem Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon