www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Recite joj da je lepa!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 43

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 15, 2006 2:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Ja to pricam i kad mislim i kad ne mislim tako. Je l' to lose?
Kazem joj 1-2 puta mesecno, otprilike.

Naravno da je lose da je lazes, a inace nije mi jasno kako ona to ne vidi, i zasto te trpi sa ovakvim stavom Confused

jerotije je napisao/la sledeće:
Pa sta ako je lazem? Je l' treba mozda da joj kazem da je ruzna ako mislim tako?

Shocked Shocked Shocked Izvini a sta ces uopste sa devojkom za koju mislis da je ruzna? Rolling Eyes Ne razumem...

Velja25
~ Sanjicin komšija ~
~ Sanjicin komšija ~

Godine: 37

Datum registracije: 20 Jan 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 15, 2006 3:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ju pa ja ne verujem u kakvoj Utopiji zivi vecina ljudi na forumu... Gde bre to jos pali da kazes devojci da je lepa?! Pa devojkke vise ne padaju na lepe reci. Kada devojci kazem nesto lepo onda dobijem povratno pitanje: jesi li pijan, jel to alkohol govori iz tebe? Nije jedna dosada nije rekla hvala na komplimentu... I ako nastavis da ima lskas samo se jos vise uobraze... Devojke se danas lepe za debile koji ne znaju prosto prosirenu da sastave ko na lepak... Neutral

milann05
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 15, 2006 5:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako je ruzna ja ne znam da li bi mogao da je lazem... kao mnogo si lepa... bar ne bi nista pricao

Stefan-chb
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 01 Sep 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 20, 2006 12:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa normalno neces da kazes "sto si lepa da si mnogo ruzna"

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 23, 2006 12:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

treba sve govoriti raditi u granicama normale jer ako se koristi pretjerano nije to to

romeomarkovic
Otrov za cure
Otrov za cure

Godine: 36

Datum registracije: 31 Maj 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 24, 2006 8:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Paaaaaaaaaaaaa............. I ne govorim joj previse cesto, jer ako joj stalno govorite znace da je lazete... Wink Mislim, mnogo je bolje procjeniti trenutak i "ubosti" u pravo vreme, jer onda zna da ste iskreni i onda mozda i ona vama "kaze" nesto lepo... Smile

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 27, 2006 2:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

shanjer je napisao/la sledeće:
Zasto joj govoriti ! Ako je pametna moze to videti u tvojim ocima ! Wink

Zasto joj govoriti Rolling Eyes Question Pa to je isto kao pitanje "zasto nekom reci da ga volis kada to moze da oseti" Pa to sto je pametna i sto ona vidi nije razlog da joj ne kazes. Pa treba nam govoriti to u vezi iz prostog razloga sto smo mi zene. A zene jednostavnmo nekad imaju potrebu od svog muskarca da cuju stvari poput "lepa si, volim te, ljubavi..." da bi se osetile pored njih kao zene. Naravno ne vidim poentu to govoriti ako to ne mislis. Nije to da bi mi hranile sujetu, i da bi vi lecili nase komplekse i nasu nesigurnost, vec iz nekih drugih razloga. Evo primer banalan...recimo bila sam na poslu, imala sam los dan, sto ljudi me iznerviralo, nisam raspolozena, vidim se sa svojim deckom i on mi kaze nesto lepo poput "lepa si danas", ili "volim te" ili nesto slicno, i meni je odmah popravljeno raspolozenje i ulepsan dan. Pa to je normalno muskarci bre, mi zene tako funkcionisemo, i zato ako hocete da zadrzite svoje zene/devojke, naravno ako ih volite zaista morate ih nekad maziti vise, i deliti im komplimente i pokazivati osecanja. Pa ne mozete samo ocekivati da mi padamo u nesvest oko vas i da smo tu kada vama trebamo i kada treba rasiriti noge jer je vama tako doslo.

Velja25 je napisao/la sledeće:
Ju pa ja ne verujem u kakvoj Utopiji zivi vecina ljudi na forumu... Gde bre to jos pali da kazes devojci da je lepa?! Pa devojkke vise ne padaju na lepe reci. Kada devojci kazem nesto lepo onda dobijem povratno pitanje: jesi li pijan, jel to alkohol govori iz tebe? Nije jedna dosada nije rekla hvala na komplimentu... I ako nastavis da ima lskas samo se jos vise uobraze... Devojke se danas lepe za debile koji ne znaju prosto prosirenu da sastave ko na lepak...

Joj Veljo gresis silno. Pa te sto ne umeju da se zahvale na komlimentu i koje ne umeju to da cene su neke teske guske. Nije tacno da se danas sve devojke pale na debile kakve si pomenuo. Naravnop toga je uvek bilo i bice ali daleko od toga da sve tako misle. Pa ja kafu ne bih popila a kamoli bila u vezi sa nekim ko ne ume da mi udeli kompliment i neznu rec kad mi je potrebna, sa nekim ko ne ume da sastavi kako kazes prosto prosirenu. Nemoj tako da pricas...ne stoji to uopste. I nije tacno da zene ne padaju na to. Pa ja posle svega sto sam prosla (a veruj mi prosla sam mnoooooogo za svojih 25) i dalje padam na to. I dalje se topim kad mi neko koga volim i koga smatram covekom koji moze da stoji uz mene u zivotu udeli kompliment i kaze neku lepu rec. I dalje mi to ulepsa dan i puno mi srce bude. Pa nismo sve guske povrsne s 2 grama mozga u glavi koje ne umeju da cene trakve gestove mada sam i ja licno za varijantu da mi je bitnije da osetim to nego da mi se kaze a lazno da bude, ipak nekada je zeni potrebno da to cuje Wink

Naravno, ne treba preterivati ni u tim izjavama, i usiljeno ih izgovarati. To treba reci opnda kada zaista to mislite i osecate, i onda kada procenite da je za to pravi trenutak, ali nemojte mi reci da takvih trenutaka nema cesto u jednoj vezi gde se ljudi vole i postuju.

Poslednja prepravka: Cute Blondie on Uto Jun 27, 2006 2:41 pm; ukupno izmenjena 2 puta

Mala_Zvezdica
Interceptorov Kikiriki
Interceptorov Kikiriki

Godine: 42

Datum registracije: 21 Dec 2003
Mesto: Frankfurt - Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 27, 2006 2:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cute Blondie je napisao/la sledeće:
shanjer je napisao/la sledeće:
Zasto joj govoriti ! Ako je pametna moze to videti u tvojim ocima ! Wink

Zasto joj govoriti Rolling Eyes Question Pa to je isto kao pitanje "zasto nekom reci da ga volis kada to moze da oseti" Pa to sto je pametna i sto ona vidi nije razlog da joj ne kazes. Pa treba nam govoriti to u vezi iz prostog razloga sto smo mi zene. A zene jednostavnmo nekad imaju potrebu od svog muskarca da cuju stvari poput "lepa si, volim te, ljubavi..." da bi se osetile pored njih kao zene. Naravno ne vidim poentu to govoriti ako to ne mislis. Nije to da bi mi hranile sujetu, i da bi vi lecili nase komplekse i nasu nesigurnost, vec iz nekih drugih razloga. Evo primer banalan...recimo bila sam na poslu, imala sam los dan, sto ljudi me iznerviralo, nisam raspolozena, vidim se sa svojim deckom i on mi kaze nesto lepo poput "lepa si danas", ili "volim te" ili nesto slicno, i meni je odmah popravljeno raspolozenje i ulepsan dan. Pa to je normalno muskarci bre, mi zene tako funkcionisemo, i zato ako hocete da zadrzite svoje zene/devojke, naravno ako ih volite zaista morate ih nekad maziti vise, i deliti im komplimente i pokazivati osecanja. Pa ne mozete samo ocekivati da mi padamo u nesvest oko vas i da smo tu kada vama trebamo i kada treba rasiriti noge jer je vama tako doslo.

Naravno, ne treba preterivati ni u tim izjavama, i usiljeno ih izgovarati. To treba reci opnda kada zaista to mislite i osecate, i onda kada procenite da je za to pravi trenutak, ali nemojte mi reci da takvih trenutaka nema cesto u jednoj vezi gde se ljudi vole i postuju.

jaoj blondie, citas mi misli, super si napisala tekst. svaka ti cast. delim misljenje sa tobom. ali oni to ne gledaju tako kao mi. ja imam takav jedan problemcic pored mene, ali nije da nece da kaze, vec ga strah da izgovori to, jer ima dosta loseg iskustva stim sto pocinje od njegove sobstvene majke,ali pokusava da se opusti i da izgubi taj strah. sto se tice toga ja ga tu potpuno razumem Exclamation

Suze su coveku najbolji drug,
kada te svi napuste, one se uvek pojave!

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 27, 2006 2:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zvezdice znam ja da oni to ne gledaju kao mi, ali zato smo mi tu da im objasnimo zasto to tako treba, i da im pokazemo na primerima ako im vec nije jasno Wink E sad ima muskaraca koji to odlicno znaju da osete kad treba reci neku lepu rec ili pokazati i kazati ono sto zaista i osecaju. Ja eto imam tu srecu da sada pored sebe imam nekog ko nema taj problem da mi kaze nesto lepo, i da glasno kaze ono sto oseca, i to ne na silu, ne jer zna da ja to ocekujem, vec jednostavno kaze i to pravu stvar u pravom trenutku, i ja to cenim jako i volim ga sto je takav. I ne znam da li sam mu rekla da znam to i da cenim to, ako nisam moracu prvom prilikom, a evo kazem mu i ovde: Milice izmedju ostalog volim te sto znas da kazes pravu stvar u pravom trenutku, i sto osetis kad mi je potrebno da to cujem :redlips:

zile442
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 22 Avg 2005
Mesto: Sombor

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 26, 2006 12:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da vam kazem moje misljenje! Svi vole da im se kaze da je lep il da ga volish il da je volish svejedno... Al ima osoba koje se stide toga da kazu i ima onakvih koje kada ima kazes bude jako drago a pokazuju da ih bas briga i da ih je malo sramota od toga... nisam li u pravu?

Vlada Z
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 02 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 04, 2006 8:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa to svaka devojk zelida da cuje...ma koliko se pretvarala da nije tako... Uvek to kazem spontano

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 12:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u kako to vole da cuju..pa makar ih i slagali..zene! eh...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Recite joj da je lepa! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon