www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sexi obuca
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
pfckraljpfc
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 22 Jan 2006
Mesto: BP-NS Tu i tamo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 05, 2006 2:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim isto shto i losmi200(sandale sa visokom shtiklom-lei a zimi chizmice sa visokom shtiklom)
Maglovski mislim da ne mora da bude crvena...Chak mi se i ne svidja ako su crvene,ja vishe volim bele!Smile

Tvoji verni GROBARI!

Pittsburgh
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 19 Jan 2005
Mesto: Beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 16, 2006 12:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sandale sa viskom stiklom ili cizmice u spic na stiklu.

shut_down86
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 16, 2006 12:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

UUU ja obozavam sandale, ne moraju da imaju visoke stikle...

La'Magia
~ La Victoria Siempre ~
~ La Victoria Siempre ~

Datum registracije: 23 Mar 2006
Mesto: * Novi Sad *

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 31, 2006 4:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve ponudjene su jako dobre. Volim devojke u seksi obuci.

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 31, 2006 6:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Roberto-NS je napisao/la sledeće:
U slucaju da se zadesim negde sa devojkom u zanosu,skidanje cipela bi mozda bilo i gubljenje vremena dok kada je krevet u pitanju,mislim da su tu nepotrebne.

Kakvo gubljenje vremena??? Gledaj na to kao na deo predigre. Iscekivanje... A nije lose ni da ih ti skines. Wink

Inace, ne bih voleo da mi devojka bude u krevetu sa cipelama, pa makar bile i najnovije. Da mi se to svidja stavio bih otiracz ispred kreveta! Razz

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

O'Bannon
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Mar 2006

sweden.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 02, 2006 4:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahahaha ne znam ... ja sam ipak za ono obbichno ... bez ichega!

ComiX
~ Tajni agent ~
~ Tajni agent ~

Datum registracije: 29 Nov 2005
Mesto: Serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 07, 2006 11:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i meni cipele ne znace nista, cak mi je po malo to i bez veze. Cipele bi mogle da me napale isto kao i ona ves masina u mom kupatilu.Znaci Nikad. Mr. Green

NeJoCu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Jun 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 07, 2006 10:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne ne golo je golo!!!! 8)

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 08, 2006 3:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

OK je da nosi najlonke tokom sexa, ali da nosi cipele sa visokom petom... nemam bas mnogo volje da krpim krevet svake veceri! Na sta bi onda licio. lol

A bilo bi svasta da je u pitanju vodeni krevet. Laughing

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

merymca
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 48

Datum registracije: 28 Jun 2005
Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 08, 2006 9:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nekopčam neke momke koji se tome gade....što nebi probali jednom da ima djevojka sandale ili samostojece carape i onda još čizmice....ajoj može biti i ludilo...mom bivšem to nije smetalo,činilo mu se vrlo sexi i ebozovno....

electric_mojo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Maj 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 09, 2006 12:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedan glas za lepu obucu, jer je sastavni i podjednako bitan deo garderobe. A jos ako su potpetice visoke, produzava noge, i daje guzi i listovima jedan sasvim nov obris - zbog prebacivanja tezista na druge grupe misica, plus sto olaksava neke poze u seksu (pod uslovom da volite i seks van kreveta).

Za sandale su bitni negovani nokti i stopala, doduse ne samo za sandale, jer se moze desiti da se natrci na partnera koji voli da gricne&posisa od prstiju na nogama do prstiju na rukama Wink

gargamelko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 06 Maj 2006
Mesto: Sabac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 10, 2006 12:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najlepse je kada devojka nosi cizmice sa velikom potpeticom.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Sexi obuca Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon