:: |
Autor |
Poruka |
jelenna Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Sep 2005 Poruke: 7 Mesto: Beograd
|
|
Zna li neko koliko km ima od Bgd-a do Kv-a?
|
|
|
|
|
|
dacacar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Sep 2005 Poruke: 53 Mesto: Leskovac
|
|
trenutno studiram u Nisu i znam da je 10000000x bolji od LE
|
|
|
|
|
|
kale_pr Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jun 2004 Poruke: 15
|
|
lep gradic nema sta ... samo lepe uspomene imam iz tog grada
|
|
|
|
|
|
dzukovskibojan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Sep 2005 Poruke: 45 Mesto: Jackson , Michigan
|
|
Ja cesto idem u Kraljevo (oko 15-ak puta godisnje).Grad je super , lepo izgleda ali ima problem ponasanja ljudi...Od Bg-a do Kraljeva ima nekih 195 , 200 km...
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
dzukovskibojan je napisao/la sledeće: | Ja cesto idem u Kraljevo (oko 15-ak puta godisnje).Grad je super , lepo izgleda ali ima problem ponasanja ljudi...Od Bg-a do Kraljeva ima nekih 195 , 200 km... | Xmmm...Ne razumem shta se podrazumeva pod tim 'problem ponashanja ljudi', bi li mi razjasnio...
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
vlada1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Okt 2005 Poruke: 31
|
|
Kraljevo je za mene jedna lepa uspomena u mom zivotu u njemu sam odsluzio jedan deo vojnog roka i za to vreme me vezu samo lepe uspomene.
|
|
|
|
|
|
sivigruja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 27 Dec 2004 Poruke: 204
|
|
Moj grad! Jedan od najlepsih! Ko ne zna mora da dodje da se uveri!
|
|
|
|
|
|
MeTrO Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2002 Poruke: 1 Mesto: Svedska Malmo / SCG Kraljevo
|
|
Evo nesto kratko da vam kazem.
Moj rodni grad je Kraljevo.. Zivim u Svedskoj.. Sve je to lepo.
Citao sam sve sto ste pisali o kraljevu i mnogo mi je drago ali mnogo, sto cujem ovakve stvari o Kraljevu. Bas vam hvala! Dosta vremena provodim u Kraljevu.
-Ovo mi je jedan drug rekao za kraljevo:
Brate ja sam iz kraljeva, ziveo sam u nemackoj 8 godina, u austriji 2 u italiji sam cesto! Ali kad se vratim u Kraljevo to mi je neki mnogo lep osecaj koji nemogu da opisem. Svi pricaju kako je u Beogradu lepo, Novi Sad takodje. Sve je to uredu svuda sam bio i u NS-u i u BG-u. I izlazio sam svugde. Ali ako u kraljevu nema ono sto u BG-u i NS-u ima onda stvarno neznam sta da ti kazem brate. Kraljevo je grad gde imas sve!!! I izlazke, i lepe devojke Drugim recima se moze kaze da je Kraljevo Centar Sveta! (BG i NS su primeri)--
Zadnja rec od mene: Kraljevo vidimo se za nekih mesec dana da provedemo Novu Godinu zajedno!! Pozdrav Kraljevu!!
// Sasa
|
|
|
|
|
|
Kikibombona Zvezdana prašina
|
Godine: 40
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 1022 Mesto: U nepoznatom predelu..znam samo da je izmedju jave i sna, javite mi ako naletite na putokaze!
|
|
E ljudi sve pohvale Kraljevu i kraljevcanima.. Bila sam tamo jednom -splavarenje Ibrom ,Veseli spust' se zavrsio upravo u Kraljevu.. !!
|
|
|
|
|
|
ravangrad025 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Dec 2005 Poruke: 8
|
|
sluzio sam armiju tamo predivan je grad a tek devojke haos.
|
|
|
|
|
|
Curly_Angel Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 725
|
|
Pa ljudi...ja sam iz ovog divnog grada....Ma extra je...stvarno ima svega, bez obzira sto je mali grad...da vidite kako su ga okitili... 8)
|
_________________ Ko to kaze da Andjeli nisu chupavi??? |
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Bio sam u Kraljevu na ekskurziji.Prelep grad.Jedino sto mi je zapalo za oko da nema nesto preterano dobrih mesta za izlazak......Ali ako gledam uopsteno,boravak u Kraljevu cu pamtiti samo po dobrim stvarima
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|