:: |
Autor |
Poruka |
helenka Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 08 Avg 2004 Poruke: 1139 Mesto: L.A.
|
|
to će biti ono venčanje sa kog ću pobeći pa mislim da se nekom u životu posreći,naravno,mladoženji,a ja ću se već nekako snaći 8)
|
|
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
nemoj da bude ko u filmu odbegla mlada
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
Kaliopa Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Okt 2004 Poruke: 447 Mesto: Beograd
|
|
stamenid je napisao/la sledeće: | nemoj da bude ko u filmu odbegla mlada |
ma da, obujes patike pa u trkkkkkkkk
|
_________________ COME ON BABY, LIGHT MY FIRE !!! |
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
au to bi bilo bas bas...
samo jos to da neko ovekoveci...
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Zamisljam sebe kraj zene koju vise volim od svog zivota... nju u predivnoj vencanici... Svi moji najdrazi prijatelji, moja rodbina a i njena naravno... prvo u opstini, pa u crkvi i neko lepo veselje u nekoj hali ili nekom restoranu! I obavezno kum treba da mi dovede trubace!!
|
|
|
|
|
|
zvoncica Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 3839
|
|
Ma ne bih se udavala samo zbog onog silnog ljubljenja od strane gostiju kojih ni ne poznajem.... .....
|
_________________ zvoncic@
Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!! |
|
|
|
|
darkcommander Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Mar 2005 Poruke: 8
|
|
Ma nema savrsenog vencanja to su sve floskule belosvetskih sipaca ako mene pitas
najbolje se vencati u crnoj vreci umesto vencanice
|
|
|
|
|
|
senjak Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 27 Okt 2004 Poruke: 56
|
|
vencanje za najjuzi krug ljudi, rucak u restoranu i bezanje na medeni mesec, negde gde je toplo, gde nema nikog da nam smeta, mesto koje cemo pamtiti celog zivota.
|
_________________ Nemanja |
|
|
|
|
XpucTuHa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 64 Mesto: FL
|
|
Meni je super vencanje u dvoristu kuce. Na otvorenom. Tu se zavrsi cela prica, tu je muzikica, prijatelji i rodbina, ali ne previse, bez preterivanja. to je za mene vencanje iz snova!
|
|
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Savrseno vencanje je ono na kome se vencavate za osobu koja vas obozava kao i vi nju. Znaci ako ste ludo zaljubljeni i volite se to je vec dovoljno za savrseno vencanje, a ostali detalji poput mesta, muzike, aranzmana, vencanice, odela, cveca....... sve se to da srediti, i nije toliko bitno, to je vec pitanje ukusa, od osobe do osobe
|
|
|
majjda Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Jan 2005 Poruke: 106
|
|
ma svako je vjencanje savrseno
samo kad se voli
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
na obali mora ............ ja u prelepoj vencanici o kakvoj sanjam ............ neka lagana muzika ......... da je moja porodica uz meni i odabrani kljug gostiju ...........
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|