E pa draga moja Lane, doslo je vreme da ti se i ja ovako obratim
Drago mi je puno da si sa nama, da sam te upoznala, i da znas da imam jako lepo misljenje o tebi. Za kratko vreme postala si mi jako draga.
No da predjem sa reci na dela, evo nekoliko poklona za tebe
Za tako lepu devojku ne zaboravne su ruze naravno te stoga
posto si mi bolesna moras da se lecis evo jednog malenog leka
posle svega toga, kad mi lepo ozdravis nazdravi svemu losem sto je bilo i sto je ostalo iza tebe
(ovu drugu casu ces verovatno znati sa kim da podelis)
Rasiri svoj osmeh kao zastavu
Darko Radovanovic- Zastave
puno toplih cmokica iz Zemuna
Lane86 ~The last lady~
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
velociraptor je napisao/la sledeće:
Ti kao one francuske dinastije: petnaest, šesnaest, sedamnaest...
kao stilski nameštaj Luj ko_zna_koji.
*Velociraptor* - Bosanćerosu dragi, brojke su tu malo važne... bitno da je to sa stilom...
velociraptor je napisao/la sledeće:
Koja se stilska figura pominje u drugoj strofi ove pesme???
Ajde, ajde...
Srecan ti novi spratic i puno zdravlja i srece!
Prvenstveno, hvala na lepim željama i hvala ti što uvek misliš na mene... Što se tiče pesmice... Da počnemo...
Ja sam preslušala pesmicu, više puta, romski jezik... nisam odamh se mogla snaći... ali, posle desetak minuta sve je bilo lakše...
*I agapi andehi ftani mono na trhi
an den ehi ormi an stathi mia stigmi
ap'ti sela tha pesi
I agapi mas ftani ke tus dio na ksekani
ki an den figis the figo gia panda
gia ligo ksana n'anasani
Ematha na s'eho na se hano na se vrisko
ke na zo me tis agapis su to risko
ematha na pezo na kerdizo ke na hano
ke na zo san na min ine na pethano
Apo tote pu lipis apo tote pu lipis
pio poli se zito pio bathia s'agapo
pio poli mu anikis
Apo tote pu lipis pio poli mu anikis
ke mazi su kimame ksipnao thimame
to poso mu lipis
ke na zo san na min ine na pethano
i agapi mu ftani dio kardies na zestani
ki an mu lipis esi ki i zoi mu i misi
ki agapi mu ftani
i agapi mu ftani dio kaimus na glikani
na kinisi vuna se feri ksana
i agapi mu ftani.
ke na zo san na min ine na pethano*
Pošto si tražio, isključivo, drugu strofu... u prevodu na naš jezik, glasilo bi ovako...
Budući da ste išli,
Šta više tražim tebe, ja više volim,
Šta više pripadaju meni,
Budući da ste išli,
Vi pripadate više za mene,
I zaspati sa tobom, i budjenje gore, podsetiti,
Koliko sam vam nedostajati...
Što se stilske figure tiče... to ti neću otkriti... već sam ti dovoljno pomogla... ne mogu ja sve, sama...
*škorpijica* - Sekiceee... Divno te je videti, ovde... Što volim kad me tako javno "ocinkariš" pa mama i tata ne moraju ni da nam pretpostavljaju, odma' sve znaju... A, kao bez toga ne bi znali... Hvala ti, pre svega, što si tu... hvala ti, za pesmicu... krije ona mnogo toga... nama razumljivog i bitnog... Ljubi tebe tvoja, tamnija strana eurokrema puno... i odleteše ti raffalloljubčići...
*Rada_zemunka* - Draga Rado, čitajući ove prve redove, za trenutak sam počela razmišljati da li me zaista poznaješ pisajući mi ovakve reči... ali, setih se da to i nije baš moguće... Hvala ti, što si i ti "zalutala" ovde, hvala ti na lepim rečima, hvala ti na lepim poklonima... (crvene ruže - moje omiljene ), hvala ti na lepim željama... Alkoholna pića, slabo pijem, ali nekad se može i napraviti izuzetak... Hvala ti, takodje i za pesmicu... Darko Radovanović... sjajno peva... tako da nisi nikako mogla pogrešiti koju god da si odabrala...
s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare...
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...
Rada_zemunka •♥...by your side...♥•
Godine: 26
Datum registracije: 31 Jul 2007 Poruke: 5757
hihi ko da sam te znala jel vidis ti to sta cu morala sam te utesiti, ne mozes se bedaciti zato sto si bolesna tu smo mi tvoji virtuelni (neki i stvarni) prijatelji koji ce te raspoloziti kad ti nije ni do cega
glavu gore i to je to
veliki cmokic
cezar1071944 Glas mog anđela
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
Našla sam i tebe,pa da te pozdravim..A nema te ovih dana .. a ova maca nek ti pravi drušvo..pa se javi..ljubim te puno ..
Joooj, divnoo... Dušo mila, hvala ti na ovim lepim znacima pažnje... Ljuuubim ja tebe puno, puno... Odoh da uživam u poklončićima...
s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare...
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
... nema laneta nikako...mada je rekla da ce uskoro imati vise vremena...
meni je dosta i da vidim da je online...
nedostajes...jednom velikom lazovu...
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna1, 2, 3
Strana 3 od 3
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma