:: |
Autor |
Poruka |
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Citat: | Pa, evo u mom slučaju... meni je drago što moj bivši ima drugu devojku, jer je nastavio svoj život dalje... što sam već i "rekla"... Grizla me je savest, jer sam ga, na neki način, povredila... i drago mi je da ga vidim nasmejanog i srećnog, jer će meni tako savest biti mirnija... ako me razumeš... Jednostavno, kada odlučim da neću više biti sa nekim i kada ta veza pukne, iz bilo kog razloga, ostavi ta osoba trag u mom srcu... ali ne na taj način na koji ti misliš... |
A kako ti znas na koji nacin ja mislim?
Ti si njega ocigledno gledala kao druga i zato ti je drago. A sigurno ti ne bi bilo srago da vidis nekog decka koji ti je znacio nesto vise kako seta ili se ljubi sa drugom devojkom.
Citat: | jerotije, zar bi ti nesto znacilo kad neka tvoja bivsa ima decka, a ti vec odavno imas curu |
Ma ne bi mi znacilo, ali ne bi mi ni bilo drago.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
pa sta sad? razisli smo se, nije nam islo.. svako nastavlja svojim putem.. ja nadjem drugog momka, on drugu devojku
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Citat: | Pa, evo u mom slučaju... meni je drago što moj bivši ima drugu devojku, jer je nastavio svoj život dalje... što sam već i "rekla"... Grizla me je savest, jer sam ga, na neki način, povredila... i drago mi je da ga vidim nasmejanog i srećnog, jer će meni tako savest biti mirnija... ako me razumeš... Jednostavno, kada odlučim da neću više biti sa nekim i kada ta veza pukne, iz bilo kog razloga, ostavi ta osoba trag u mom srcu... ali ne na taj način na koji ti misliš... |
A kako ti znas na koji nacin ja mislim?
Ti si njega ocigledno gledala kao druga i zato ti je drago. A sigurno ti ne bi bilo srago da vidis nekog decka koji ti je znacio nesto vise kako seta ili se ljubi sa drugom devojkom. |
Pa kad bi svi tako patili za bivsim momcima i devojkama, imali bi zivce ko strune. Sta mene briga sa kim je, ako ja vise nemam osecanja za njega, jer sam vec sa nekim drugim. Ne razumem.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | A kako ti znas na koji nacin ja mislim? |
Pročitam ono što ti "napišeš"...
jerotije je napisao/la sledeće: | Ti si njega ocigledno gledala kao druga i zato ti je drago. A sigurno ti ne bi bilo srago da vidis nekog decka koji ti je znacio nesto vise kako seta ili se ljubi sa drugom devojkom. |
Pa, srago mi sigurno ne bi bilo... Šala na stranu... Ne bi mi bilo svejedno ako bih i dalje volela tog dečka... ako bi postojala i dalje, neka, osećanja prema njemu... Tada mi, zaista, ne bi bilo drago... naprotiv... ali samim tim što je on sa drugom devojkom, to bi mi dalo snagu da ga zaboravim i prebolim... verujem da ono što jednom pukne, nikad više ne može biti celo... nemam ništa od toga što ću "živeti" od prošlosti...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Mene bi uvredilo kada bi nekoj od bivsih bilo drago sto sam nasao drugu, jer bi to znacilo da me je i u vezi gledala kao druga. Sve one (cak i neke sa kojima nisam bio u vezi) su ostavile neki trag. A moje srce nije od plastelina pa da se jednim potezom sve to izbrise. I hvala bogu sto je tako, jer to znaci da sam covek.
|
Svi smo, hvala Bogu, različiti. Ovo će uskoro postati fraza, doslovno
Ja sam različita jer sam očito po tomu pitanju životinja a ne čovjek (jako mi malo treba da krenem dalje i baš sam onak.. suha po tom pitanju, mene ne treba voljeti, haha) Dobro, neću to tak reći.
Ali na primjer, tvoje je mišljenje da bi to onda bilo kao da te je "gledala kao druga". A za kaj misliš da bi to onda samo to značilo ? Za kaj ne bi pomislio - " voljeli smo se kao momak i djevojka ali eto nije uspjelo i idemo dalje" Što misliš o bivšima koje sretneš za na primjer godinu dana, dvije? Isto to?
I da, nisam mislila da prštiš od sreće ili pridješ bivšoj da je pozdraviš i daš blagoslov
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Anđela je napisao/la sledeće: | Doznali ste da vaš bivši momak ili cura ima novog partnera? Kako ste se osjećali tad? Najiskrenije |
Najiskrenije? Malo sam tužan, ali mi je potpuno jasno da ja tu ne mogu ništa (izbor nije moj). Slažem se sa Gertie i sa njenim citatom Marchellove pesme, ali ipak bi bio red bar da kažem da mi je drago.
Ali posle da me zove na veridbu ili venčanje... to ću elegantno izbeći. Rođenje, krštenja i dečji rođendani su totalno drugačije stvari.
|
|
|
slavica_m >>>luda mala<<<
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318
|
|
Kad sam saznala da bivsi ima drugu devojku,pa... Osecala sam se, jednom recju, uzasno. Mozda ne bi to bilo tako da nisam saznala da se vidjao sa njom i dok je bio samnom (zbog nje smo i raskinuli). On mi je stvarno znacio, i to me je jako povredilo... Ali sad vec drugacije posmatram sve to, proslo je malo vremena (a i on nije vise sa njom )
|
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Jaaaooooooj, ljudi, ja u klin, vi u polcu.
Ma ne pricam ja o tome da sam lud za svojim bivsima, nema to nikakve veze. Meni je, bre, krivo i kad devojka, od koje sam dobio korpu, nadje drugog decka. Sad, ako to nije normalno, jbg, onda ni ja nisam normalan.
Citat: | Ali na primjer, tvoje je mišljenje da bi to onda bilo kao da te je "gledala kao druga". A za kaj misliš da bi to onda samo to značilo ? |
Zato sto ja na to tako gledam i za mene bi to bilo porazavajuce i tacka.
Citat: | Za kaj ne bi pomislio - " voljeli smo se kao momak i djevojka ali eto nije uspjelo i idemo dalje" |
Zato sto ovo "voljeli smo se kao momak i devojka" nije isto sto i "sklopili smo sporazum". Naravno da treba ici dalje, a ti o tome pricas kao da je to poslovni partner a ne ljubavni. Mora covek barem 100 puta da po*izdi pre nego sto okrene ledja onome koga voli.
Citat: | Što misliš o bivšima koje sretneš za na primjer godinu dana, dvije? Isto to? |
Ma i da ih sretnem posle 10 godina, nikad mi nece biti drago ni prijatno.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
jerotije, mislim da te razumem...
za nekog bivseg, do kog mi je bilo stalo, malo se rastuzim kad saznam da ima drugu...
nekako mi na kratko proradi osecaj, ono sto je moje ne dam..
ali samo na kratko, naravno, nista ja tu ne mogu, kao sto jerotije kaze, nisam od kamena
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
dameski je napisao/la sledeće: |
|
ali ako je bivsi onda nije vise tvoj, zar ne?
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Mada, ima i onih sujetnih (par mojih drugarica ) koje se brecnu kada vide bivšeg sa novom cicom iako je on prošlost. Naročito ako je pokušavao da je vrati, zvao, molio i sl., a ona dizala nos, a sada...vidi da nije jedina |
Da, da i meni se ovako nesto dogadjalo... Da mi se jave bivse... Da pokusa da ga ocrni... Ali hey.... Ne dozvoljavam da mi iko soli pamet... I da mi prica kojekakve stvari koje mene ne interesuju... (Znam da je offtopic)
A sto se mog bivseg tice, zelim mu sve najlepse na svetu... Provedeno vreme sa njim je bilo (u tom periodu) divno i nezaboravno. Zasto ne bih zelela da nadje devojku koja je prijatna? Zelim mu u svakom slucaju sve najlepse...
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | dameski je napisao/la sledeće: |
|
ali ako je bivsi onda nije vise tvoj, zar ne? |
naravno, ali uvek ce mozda ostati ono nesto u meni..pitanje...sta bismo mi sad da smo ostali...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|