:: |
Autor |
Poruka |
modena360 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 21 Jan 2005 Poruke: 5
|
|
mene je starija sestra non stop mucila, onda sam joj uzeo cvikere i polomio na dva dela (kazna je bila veeelika)!!!
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Lood - sposoban ista stvar Ma ne znam, tuce su pocele da me smaraju maksimalno. Najjaci provod je kad izadjem sa ribom i sve prodje bez incidenta
|
|
|
|
|
|
daracbubamarac Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 263
|
|
Ja sam se dosta nedavno ozbiljno potukao vani prvi put. U nekom disku u drugom gradu mene i 2 moja prijatelja je lokalna ekipa pocela za*ebavat.
Mi smo im ljepo rekli neka prestanu ali oni su bas htjeli tucu. Pa su ju i dobili... Tukli smo se sa najmanje 8 tipova (ja mislim da ih je bilo 10) i na kraju trojicu zadrzali i posteno ih ponizili (tjerali ih da se skinu goli i trce po livadi...). ja sam imao krvav nos i 3-4 posjekotine po licu. Moji prijatelji se ozbiljno bave boksom,a ja im se cesto pridruzim na treninzima pa su se ovi momci na krive namjerili.
|
_________________ We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold. |
|
|
|
|
kekoos Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 10
|
|
Je stas govorit, ako ne padnes prvi, pa te svi pregaze...
Je, pita bi te da si ko ja i trojaka sa mnom, na Cresu sa 50-tak ljudi upa u tucu i sve zbog zensje, srica da smo na brodu radili, pa smo imali dvije vatrogasne sjekire u blizini...
edited by The Kid: moze to sve u jednu poruku
|
|
|
|
|
|
palija Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Jun 2005 Poruke: 25 Mesto: Sremska Mitrovica
|
|
otisli mi posle grada da jedemo nesto toplo u pekari...i naletimo na neke majmune razvaljene od alkohola (a ne zna se koji je veci i siri).njih trojica i nas isto toliko,a i mi pijani.uvatili nas nespremne na vratima i lepo nalomili.mi uvatimo dzadu i pokupimo drusto,vratimo se i olesimo ih od batina toliko da smo im kozne jakne iscepali...majmuni!posle bilo i murije...*ebiga mozda nije fer,bilo nas je malo vise,al nisam ja naleteo drugom na pesnaju.inace drustvo mi je svo ok i niko se ne prangija ali kad naidjes na budalu eto sta se desi.
nego jel neko primetio da se ove formurasice tuku vise od nas,i obicno budu katastrofalne posledice...a neko otvorio temu tuci zensko?
|
_________________ bolje cutati i smatrati se glupim nego progovoriti i svaku sumnju otkloniti... |
|
|
|
|
djaligator Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jun 2005 Poruke: 10
|
|
uvijek sam bio problem samo neznam jel mi to valja
|
|
|
|
|
|
hrvoje xyz Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jun 2005 Poruke: 10
|
|
ne voli mse vise tuc , zadnji pout je to bilo ... u drugom srednje cini mi se
|
|
|
|
|
|
pelebgd Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 128
|
|
Tuce me prate citav zivot,od vrtica pa sve do danas.Nekako brzo pregorim pa ne mogu da se suzdrzim da se ne potucem
|
|
|
|
|
|
n.karan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Okt 2005 Poruke: 8
|
|
hmmmm tuche, kada malo razmislim nisam se nikad tukao... uvek sam pushtao da to neko odradi za mene 8) , shalim se, NARAVNO! poslednja tucha, nikad(ako bog da), prva tucha, kada sam se rodio, bio sam jedna beba vishe nego shto je to odeljenje moglo da primi, pa dok me neprebace stavili su me sa drugom bebom. kada su sevrtili beba sa kojom sam ja bio bila je izgrebana (bio sam mali pa nisam znao za pesnice )!!!
|
|
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
tuce sam uglavnom izbjegavao ali nestasluka je bilo dosta. U posebno dragom sjecanju ostalo mi je ubacivanje petardi u postanske sanducice onih komsija koji su mi pravili probleme tokom cijele godine
|
|
|
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
Bogme bilo je to u srednjoj školi kad se potukla mašinska škoja i saobraćajna naravno
zbog ženskih iz medicinske to je brate bila prava tuča na kraju ih je pola završilo u pokrajskoj bolnici na hitnoj a nekolicina u muriji bogme nebi voleo da sam tamo završio
odvalili su im bubrega.Ja sam prilično dobro prošao sa nekoliko šavova po glavi ništa strašno sa 4 kopče. 8) 8) 8)
|
|
|
|
|
|
Bijelo_Dugme Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 123 Mesto: Odzaci
|
|
Ja sam se prvi put potuka u zabavistu, a ovako nestasluke sam pravio od kad znam za sebe, bili ti nestasluci mali ili veliki
Dobro sad imam 16 god i odavno sam prestao i sa tucama i sa nestaslucima
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|