:: |
Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
i ona sandra lazetic...tzv sany armani...da mi je znati ispod kog kamena je ona ispuzala...
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
Mrzim sve sa Pinka, Palme, i ostalih narodjackih kanala.....
Nema izuzetaka...
Svidja mi se Luna Lu , a kad vec spominjete RTL, ima jedan mnogo sladak i sasvim ok voditelj, Oliver Gejzen, vodi neki talk-show......
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Pametnica Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 1118 Mesto: Belgrade
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | i ona sandra lazetic...tzv sany armani...da mi je znati ispod kog kamena je ona ispuzala... |
Jaoj da, ona je dno dna... glupa je ko noc!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Drago mi je da se slazemo...Ne znam samo ko je gleda.
E da, i onaj Darko Kostic...Toboznji kreator...On i Sani su ubitacna kombinacija.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
Zaboravih i Milicu Stojanovic, sa b92, da ubacim u gotivce
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
Ognjen Blagojevic za FTV ,Marko Markovic legenda,
ne svidjaju mi se one glupe pink voditeljice,tipa grand serada,i one city sranja,manekenke,koje ne znaju 2 normalne recenice da sklope,pista je za njih ne tv.al eto ,jebga televizija je medij koji se prodaje,pa ljudi vise vole gledat i uzivat u pogledu,a sta ona valja,koga to zanima!Oliver Mlakar mi je bio simpa ,prije rata na kvisku! ,pozdrav
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
|
|
|
Ni onog Ognjena Amidzica ne mogu da svarim...
|
|
|
|
|
|
lfabjana Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jul 2005 Poruke: 53
|
|
meni je najdraza zenska iz ona ili on tako je jedinstvea i vesela osoba da mi je drago gledat samo radi nje
|
|
|
|
|
|
leopard Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jul 2005 Poruke: 15
|
|
ivan bauer iz kviza sam protiv svih i natasa neskovic tv slagalica naravno oboje sa rts,jer druge nazovi nase tv i ne gledam jer sta cete videti i cuti nego muziku koja to i nije sve je drugo samo ne muzika i sta cete videti serije za zaglupljivanje naroda i u 21 veku reklame za nazovi neke vidovnjake i slicne gluposti,sto je nezamislivo u iole normalnoj zemlji i kulturi,bilo gde u evropi i svetu samo kod nas jos tim i truju i zaludjuju narod.bruka i uzas i 11 vek usred 21veka.
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Milan Kalinic i Bosko Jakovljevic su mi omiljeni i super su, a nervira me rada radenovic
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
zvezdaza Dobro upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Mar 2006 Poruke: 525 Mesto: Zajecar
|
|
Kada bi tema mog sastava bila "LICNOST KOJU VOLIM I POSTUJEM" ja bih sigurno pisao o njoj. Tanja Jordovic.
Nju volim mnogo ne samo kao voditeljku Nacionalnog, vec i kao osobu koja je deo mog zivota. NAJBOLjA je!
|
|
|
smokvica84 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 3951
|
|
Obozavam Milana Kalinica i Sanju Marinkovic, a ne mogu da smislim Suzanu Mancic!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|