:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
|
|
 |
boj@nic@ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 02 Okt 2008 Poruke: 93 Mesto: moj topli krevet

|
|
pisala sam dnevnik redovno od svoje 12-te godine,svaki dan do pre jedno tri meseca,imala sam gomilu dnevnika,i onda se jednom prilikom dnevnik nasao u rukama mog brata,sva sreca pa je procitao samo dve strane.nije mi bilo lako kad sam ih palila,ali sve ono lepo sto je bilo cuvam samo u sebi,jer ono sto mi je znacajno nemoze se sacuvati na parcetu papira.........ali ipak mi je krivo sto ga ne pisem
|
|
|
|
|
 |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
Imala dva debela dnevnika ... negdje osnovna skola kraj 7 raz .... onda san ih oba i zapalila
|
|
|
|
|
 |
Mrs Bella jagode sa šlagom.

|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*

|
|
Nekada davno pocela pisati, ima napisala mozda 5 dana, kada sam imala 9 godina
Od tada nikada vise.. Nekada mi je zao, stvarno.! Ali jednostavno nemam vremena da pisem - i iskreno, i mrsko mi je.
Lijepo ko moze, i ko je pisao
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Pisala sam, sad vise ne. Volim posle da ih citam,prisecam se nekih dogadjanja, nekih emocija. Volila bi i sad da ih pisem al nemam vremena
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~

|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324

|
|
Joj, milion puta sam počela pisati dnevnik-e ( kao i spomenar-e ), napišem jednu-dvije str. i za mjesec dana, u najboljem slučaju, sjetim se da ga imam. Žao mi je što sad nemam hrpu dnevnika i za to krivim Alzheimera koji me često posjećivao.
|
|
|
|
|
 |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
![<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b> <b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>](images/ranks/miss_mister.gif)
 |
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644

|
|
aaaaaaa jesam, i bas sam citala pre neki dan dnevnik od pre 6 godina
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Naravno
Mislim da to skoro svi imaju. I dan danas čuvam 2
|
|
|
|
|
 |
Emilli Odomaćeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322

|
|
filicka je napisao/la sledeće: |
Da li ste ih uopste pisale?
Kako su izgledali?
Da li ih je nekad neko nasao,procitao?
|
Nisam nikada
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
 |
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤

|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250

|
|
Nisam ga pisala.Ali,vjerujem da je fino procitati kasnije i prisjetiti se nekih stvari.
Previse mi je to bilo rizicno,da neko nadje i procita sve to,sto je bila cesta pojava sa dnevnicima.
|
|
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Jesam aah, to je bio poseban vid terapije za mene hahaha, i dan danas jako volim da ih prelistam s vremena na vreme.
Interesantno je to sto ih vise ne pisem... izgleda da je to jedna od "posledica" odrastanja
|
|
|
|
|
 |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
![<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b> <b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>](images/ranks/miss_mister.gif)
 |
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644

|
|
Pisala sam, bas sam pre neki dan citala stari dnevnik...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|