:: |
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
^^Smatram da nije off topic. Savetujemo se koliko znamo i umemo.
|
|
|
|
markosvaba Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 59
Datum registracije: 07 Mar 2008 Poruke: 10
|
|
|
|
|
RomEo_90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Sep 2007 Poruke: 338 Mesto: Loznica/Malmö
|
|
Mr. Bond je napisao/la sledeće: | P.S. Moze dobra konfiguracija da se sklopi i sa AMD-om samo ja AMD ne koristim iz principa |
Ne znam koji ti je princip, ali, AMD se pokazao kao mnogo bolji u svemu osim u kompresiji filmova, i slicnim poslovima, gde se zahteva jak radni trakt procesora, samim tim i przi pristup memoriji. Ali zato Intel nikada ne moze da parira AMD-u sto se tice gaming-a... Ja imam 5000+ x2, i prsti na sve strane! Pokrenem PES2008 dok ga igram sa ortakom, slusamo muziku, pa kad me keva zovne, ja pokrenem WoW ortaku da igra dok je sam i to sve ide na Windows Visti Home Premium 64-bit Tako da ti ja sefe preporucujem AMD i zbog cene, i zbog gaminga, posto nisi neki (pre)zahtevan korisnik.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|