:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Ptolemej je napisao/la sledeće: | To je širok spektar i svaka cura traži nešto drugo |
Hvala Bogu pa smo svi i sve različite
Ali on ipak iznosi neke činjenice koje su ograničene i kao što već rekoh generalizovane. To nije dobro za njega, inače briga mene
|
|
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
ma sta vam je bre ljudi???U jednom trenutku kazete da razmisljam nezrelo,da lupam gluposti,a u drugom se slazete sa mnom...ne razumem???Ajde da iprobam jednostavnije malo da objasnim.....kada vise pokazujete ljubav,kada decko trci oko vas sve vreme,prica volim te,grli,ljubi,... ili kada osetite tu neku hladnocu,odbojnost,ne veliku,ali neku promenu na gore u odnosu na pre???I niko nije pominjao magazine il sta vec je neko naveo....ajde kazite da nikad u zivotu niste iskoristili to sto se neki lik do jaja lozi na vas,koji sve radi da bi vam udovoljio(a mislim stvarno,trazite da vam objasnim rec udovoljio,otvorite vujakliju ako bas toliko ne znate,pa vidite,ne znam sta nije jasno u toj reci).Evo,ajde jos jednostavnije,kad se vise trudite u vezi,kada decko prica na svakih 5min. da vas voli,... ili kada posle tog standardnog na 5min.,kaze mozda jednom dnevno?To sad dajem toliko banalne primere da je to strasno,al nema veze.....eto,barem me je ptolomej nesto shvatio....i da,andjela,rekao sam 95%zena,ne 100,ali mislim da mogu da kazem i toliko,a i toliko muskaraca isto,to je jednostavno tako...ko razume,shvatice:-)
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Pajo, potpuno si u pravu. Istina, to ne vazi samo za zene nego za sve. Oni koji trce za nama nikome nisu interesantni. One sto nam uvek popustaju cemo vuci za nos jer nam se moze. A sa druge strane paticemo i mastati za onima koji nas nece ili koje ne mozemo uvek imati, za onima koji su ravnodusni. I zato nas posle raskida ravnodusnost najvise zaboli, a sa druge strane, najlakse prebolimo one koji trce za nama. Zasto je to tako - nemam pojma. Ali tako je. Paja jeste mlad ali je to na vreme shvatio. Eeeee, da sam ja sa 19 znao ovo sto sad znam...
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
|
|
to Jerotije.....hvala Bogu da me je neko shvatio:-)Lepo si to napisao.....malo vise sam ja los u objasnjavanju,tako da ovo sto je Jerotije reko odprilike to sto sam hteo da kazem:-)A sto se tice toga,da sam mlad shvatio.....svasta sam ja nesto mlad shvatio.....3god.iskustva i mnoge stvari su ti jasnije....totalno mi se sve preokrenulo,celo moje misljenje zbog toga...vremenom svasta naucis u vezi,ali do kraja zenski rod.....to nikad necu moci,a i niko:-)Ipak je to neka prica za sebe....pozz
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Isuse Bože. Ja se neću uopće više mješati ovdje. Ili sam ja debil ili ste vi imali samo loša iskustva.
Jerotije, one koji nam popuštaju ćemo vući za nos jer nam se može ? Auuu..
Toliko od mene.
A, da, pajo, ja ne čekam objašnjenje riječi udovoljiti nego onog kaj si rekao prije : " sitna korist koju možemo izvući" . Kao na primjer kaj ?
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
|
|
Anđela je napisao/la sledeće: | Isuse Bože. Ja se neću uopće više mješati ovdje. Ili sam ja debil ili ste vi imali samo loša iskustva.
Jerotije, one koji nam popuštaju ćemo vući za nos jer nam se može ? Auuu..
|
Niti si ti debil niti smo mi (barem ja, a verujem i paja) nismo imali samo losa iskustva (mada ja nijedno iskustvo ne bih nazvao losim vec korisnim ili beskorisnim), nego ti nisi primetila ovo o cemu mi pricamo.
Hajde reci iskreno, je l' postoji ili je postojao makar jedan momak koji bi dao sve da budes njegova? Verovatno jeste. A jesi bila njegova? Verovatno nisi. A zasto? Sad ces ti reci "Pa zato sto mi se ne svidja". Pa naravno da ti se ne svidja. Kome se jos takvi momci svidjaju.
Da, svi mi u zivotu radimo ono sto nam se moze. Ako neko dozvoljava da ga vuces za nos, ti ces ga vuci.
Sve je vrlo jednostavno. Ako te neko juri, ti ces bezati. Kad on stane, staces i ti.
|
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
|
|
lepo receno!!!
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | Hajde reci iskreno, je l' postoji ili je postojao makar jedan momak koji bi dao sve da budes njegova? Verovatno jeste. A jesi bila njegova? Verovatno nisi. A zasto? Sad ces ti reci "Pa zato sto mi se ne svidja". Pa naravno da ti se ne svidja. Kome se jos takvi momci svidjaju. |
Potpuno netacno. Ovo je situacija sa mojim muzem. Dao mi je sve, nisam ga nikada koristila, bila i ostala njegova, tako da ne mozes generalizovat stvari na takav nacin. Ovo sto si napisao je skroz netacno, bar u nasem slucaju.
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Khm...da citiram samu sebe sa 1. str. ove teme
Citat: | 'Okreni joj leđa - sama će ti prići' Wink |
Na ovo mislite?
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
jerotije rank
|
|
|
E bas tako! Ma, ti sve znas. K'o matora.
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | 'Okreni joj leđa - sama će ti prići' |
netacno... ne vazi uvik. mozda u vecini slucajeva, ali kada kazemo Svi(misleci na sve djevojke), na to se podrazumeva 100% od svih djevojaka. Pocevsi od toga da ja nisam takva, tvoj iskaz je netacan.
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | tvoj iskaz je netacan |
OMG Niko ne kaže da je ovo što ovde pišemo axiom. Svako iznosi svoje mišljenje Između ostalog, to je poenta foruma
Što se bwe nalaziš prozvana ?
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|