:: |
Autor |
Poruka |
neshaa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Dec 2006 Poruke: 1

|
|
znam da "budim" staru temu, ali mi trebaju informacije vezane za njihovo parenje , tacnije koliko se mladih "rodi", jel imaju neku sezonu ili sta vec, i koliko cesto se poradjaju (kote). Imam muzjaka, pa bih uzeo zensko, pa zato pitam.
|
|
|
|
|
 |
mima__ Odomaćeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 1089 Mesto: Innsbruck/Niš

|
|
maucetung je napisao/la sledeće: | vidi kako viri hehe |
I ja imam istog ovakvog, iste boje, sve isto
|
|
|
|
|
 |
vmirko Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd

|
|
Ja imam jednu zenku koja je stara 6 godina. Ali, hranim je redovno pa ne skici mnogo, samo kad je bas gladna. I skroz se pripitomila, mogu da je uzimam u ruke, i igram se sa njom kad hocu. Cak se i macke plase od nje, jer je izrasla bas velika.
|
|
|
|
|
 |
Stark Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 713 Mesto: paradise

|
|
ja sam kao mali,jednom sa 7 godina i drugi put u 6tom razredu,imao morsko prase....toliko sam se bio navikao na njih i zavoleo ih za kratko vreme,ali kad su uginuli nisam znao za sebe .....zato nikad ne bih mogao opet da ih imam,jer su jako osetljivi....smrc
|
|
|
|
|
 |
carpe diem Dobro upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 719 Mesto: Novi Sad

|
|
ja sam skoro dobila jedno malo morsko prase. nemam pojma da li je decko ili devojcica niti kog je pola...jos uvek se upoznajemo
eh da, htela sam da pitam o zvucima koje ispusta. ne kapiram ga uopste!
Ima neki zvuk kada zvuci kao da cvrkuce, ima jedan koji zvuci kao da mu se kokaju kokice u stomaku i jedan koji zvuci kao da prede. te zvuke nikada ne pusta dok je u kavezu vec samo kada ga pusti da jurca po sobi ili kada ga mazim. Dakle, zna li neko ovde nemusti jezik?
Jos jedna stvar me muci. Moj pacovcic je krenuo da se cese vise nego ocekivano. ne mogu da pronadjem buve a i cini mi se da to radi samo dok je u kavezu.
|
_________________ Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu... |
|
|
|
 |
vlajkov s Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Nov 2006 Poruke: 70

|
|
ja jako volim morske prasice
|
|
|
|
|
 |
colovic_vladan Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371

|
|
Imam jednog zove se Mica i stalno kuje planove kao da pobegne iz kaveza
|
|
|
|
|
 |
IriS_ShaW Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Dec 2006 Poruke: 10

|
|
Jao,imam ja jednog malenog.....Cvrle se zove...Izashao mi je iz kaveza i sad se opusteno seta izmedju kaljeva sa cvecem,glodje,dovodi moju mamicu do ldila....Plasljiv je ,nema poverenja u ljude...drzim ga samog jer znam kojom se stravicnom brzinom oni razmnozavaju hehe..
|
|
|
|
|
 |
carpe diem Dobro upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 719 Mesto: Novi Sad

|
|
moj prasac je opasno odomacio i potvrdio pravilo da ljubimci i gazde lice. potpuno lud! skace po kavezu, piljevina leti po sobi, prevrce hranu, vodu...kupili smo mu kamen da ostri zube ali on to i dalje radi samo na kartonu. bojimo se da ga pustamo napoljelje jer smo primetili da ima zelju da gricka i knjige i kablove. potpuno je sam sebi dovoljan. ne plasi nas se...mozda ga jedino nerviramo...
|
_________________ Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu... |
|
|
|
 |
yara Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Avg 2006 Poruke: 12 Mesto: Celinac

|
|
Stvarno umiljate zivotinjice nema sta!!
Istina kao sto kaze, ko ih nije imao nezna sta propusta...
|
_________________ Power by yara!! |
|
|
|
 |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
Imala sam morsko prase, zvao se Vlado
Uginuo je pre tri meseca, bio je jako bolestan, pocela je dlaka da mu otpada i zadnje nogice su mu se oduzele, nosila sam ga na infuziju tri dana ali mu nije bilo spasa! Posle toga nisma mogla nedelju dana da se oporavim! Nije bio divlji i mogla sam ceo dan da drzim otvoren kavez ili da pavam s anjim bez ikakvih problema!
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
yara Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Avg 2006 Poruke: 12 Mesto: Celinac

|
|
ali drzite se one stare : Prase je prase xD
al istina gica ko gica malo aljkavaa, ali je presweeet
Vise o njima : http://morski-prasici.blogspot.com/
|
_________________ Power by yara!! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|