www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ko se boji vuka jos?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 7:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

izgledju veoma opasno i ne bih volio da ih sretnem negdje u prirodi. Znaju da naprave veliku stetu ako se docepaju stada ovaca. U principu sa kao psi samo divlji.

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 7:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa u prirodi je stvarno rogustan al ponekad može biti i umiljat kao ovaj na primer! Razz

thanatos
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 21 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 21, 2006 6:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vukovi su sjajni,video sam ih uzivo i jako mi je zao kad cujem da ih ubijaju

maLena_puLa
[.montenegrina.]
<b>[.montenegrina.]</b>

Godine: 31

Datum registracije: 22 Dec 2005
Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 21, 2006 6:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prediwna ziwotinja.....imala bi ga za kuchnog ljubimca......

AdryR
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 20 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 21, 2006 11:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hi!
Ajme, vukovi su mi usitinu predivne zivotinje, stvarno magnificent animals! obozavam ih! definitivno bih voljela imati barem jednoga kao kucnog ljubimca, samo velika je steta sto ih ima sve manje i manje! mislim da si ljudi stvarno puno toga dopustaju!
ciao! Smile

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 11, 2006 7:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ponekad mogu biti stvarno umiljati naravno kad su siti Razz

Poslednja prepravka: magla 68 datum Sub Jun 17, 2006 11:34 am; ukupno izmenjena 1 put

goran k
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Apr 2006
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 05, 2006 12:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma meni je vuk ok,samo da mi nije u blizini.

ma11
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Jun 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 06, 2006 4:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo u samoodbrani,ubiti vuka,inace vukovi su zanimljivi

sanjica980
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 24 Feb 2005
Mesto: beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 07, 2006 11:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja se plasim vukova,volim da ih vidimj samo u zoo vrtu

NikolaHN
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Avg 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 08, 2006 4:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja se bojim vuka mongo, mislim da bi se svi bojali kad bi ga vidjeli negdje u planini.

danij
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 02 Jan 2005
Mesto: SABAC/SCG

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 13, 2006 5:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

he,he ja se maloooo plasim vuka

kika_sd
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jun 2006
Mesto: ni tamo ni ovamo

djibouti.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 13, 2006 6:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim da ih vidim,na tv-u,na slici i sto dalje od mene! Shocked

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Ko se boji vuka jos? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon