:: |
Autor |
Poruka |
meeee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221
|
|
ali zasto bi pricao nesto lepo o bivsoj u mom prisustvu?(jos ako sam zapocinje tu temu...) zar to ne znaci da je imala neku osobinu koju ja nemam?(neku bolju osobinu,inace je ne bi hvalio)
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | zar to ne znaci da je imala neku osobinu koju ja nemam? |
Znaci da se setio nekog trenutka kada mu je bilo lepo sa bivsom(ne znaci da ce joj se vratiti). Ja muzu ne dozvoljavam da u mom prisustvu bivsu nazove pogrdnim imenom, jer ipak shvatam da makar toliko ta neka zasluzuje zbog nekadasnje ljubavi koju je osjecala prema ovom mom i zbog svih onih trenutaka kada im je bilo lijepo, kada su djelili i ljubav i postelju.
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Citat: | ali zasto bi pricao nesto lepo o bivsoj u mom prisustvu?(jos ako sam zapocinje tu temu...) zar to ne znaci da je imala neku osobinu koju ja nemam?(neku bolju osobinu,inace je ne bi hvalio) |
ne slazem se. da li to znaci da se tebe ne sme setiti neki bivsi i da te ne sme spomenuti. maa daj. grow up
secanja su sve sto ostaje. i to ona lepa. ja to nikada ne zelim da izgubim. naravno da ne zelim da zaboravim svog bivseg i sve nase lepe trenutke i jos manje da mi neko zabrani da ga spominjem. to je kao da mi krade deo zivota,a to ja ne dozvoljavam.
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
@meeee - cini se kao da si ljubomorna i nesigurna u sebe, pa ne dozvoljavas da se tvoj dragi seti neke bivse?
Ne smes takav stav imati, samu sebe ubijas sa takvim razmisljanjem. Vala sam se ja od muza naslusala o bivsima i o lijepim i o ruznim trenutcima. I mislis li da me je to nerviralo? Da sam razmisljala o tome kako ih (ili je) voli i dalje? Boze sacuvaj, shvatala sam to kao ogromnu otvorenost i iskrenost sa njegove strane, sto me je cinilo srecnom. Dozivljavala sam to kao i svaku drugu pricu, ni jedna me nije potresla.
|
|
|
|
|
|
slavica_m >>>luda mala<<<
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318
|
|
Mislim da decko ne treba ni da pominje svoje bivse... Naravno, ako je veza ozbiljna, imate poverenja jedan u drugog onda ok, ali ovako... Evo sta se desilo jednoj mojoj drugarici: Bila je sa deckom, on je pricao o bivsoj sve najgore, davao joj razne "komplimente", i na kraju joj se vratio... Tako da sa svojim deckom ne pricam o predhodnim vezama
|
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja |
|
|
|
|
|
|
|
Potpuno pogresno je da ne pricate o tome. Ako ti momak prica o bivsim curama, znaci da je stekao poverenje u tebe, da smatra da ti sve moze rec. No, jos si ti mlada, shvatices.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Potpuno pogresno je da ne pricate o tome. Ako ti momak prica o bivsim curama, znaci da je stekao poverenje u tebe, da smatra da ti sve moze rec. No, jos si ti mlada, shvatices. |
mwahah....kaze starija i iskusna osoba
elem, nije problem da mi decko spomene bivsu, jedino bih se zapitala ako je to jako cesto i u kom kontekstu
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
|
Citat: | elem, nije problem da mi decko spomene bivsu, jedino bih se zapitala ako je to jako cesto i u kom kontekstu |
Znas kako starija puno nisam, ali iskusnija jesam.
Nisam ni mislila da je mnogo cesto spominje.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
dameski ja tebe bre volem hahahhaha
meni vala ne treba da je spominje, nema razloga..
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
|
Citat: | dameski ja tebe bre volem hahahhaha |
Zbog toga sto uvek za mene ima neki komentar zar ne? Iskreno ponosna sam na svoje stavove i razmisljanja.
Citat: | meni vala ne treba da je spominje, nema razloga.. |
Kad momak spominje bivsu curu, moze da znaci da je toliko iskren da ne zeli presutjet nisto.
|
|
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
Citat: | Lično mislim da se radi o povredjenom ponosu.
Više se takav žargon koristi medju drugovima i to ne u smislu blaćenja imena nego prikrivanje svoje slabosti i ranjivosti, jer skoro nikad nećete videti da muško plače na ramenu drugara (bar ne trezan).
Ta situacija ako se nekom dešava sa novom devojkom znači da nije raščistio sa svojim emocijama i da svakako nije spreman za novo vezivanje. To je jako ružno za čuti i ne opravdavam takav postupak.
Nikad nisam širio priče i sve što ide uz to jer ko sam ja da nekome klevetama uskraćujem budućnost ako sam sa njom imao lepu prošlost...
p.s. Za žene isto pitanje mislim da su termini: djubre, gad i hulja |
~Da se vratimo na temu: nije reč o spominjanju po dobru nego po zlu~
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
|
|
hmmmm kakwe to weze ima, to je njegowo mishljenje a koliko se ja u tu chorbu razumem, owo je josh uwek slobodna zemlja i ako je neka cura bila gad, shto je ne bij ispljuwao, za owo ku**** i mogu da swrstam u red preware, a za spawanje..... nije mi jasno pitanje uopshte.... to se waljda podrazumewa u swakoj wezi.....
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|