www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Muska vs zenska prevara
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 18, 2008 7:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Baraba je napisao/la sledeće:
A sad malo da zafilozofiram. Smatram da se sve to svodi na kradju. Cool
Preljubim li, ukradem time nechiju nevestu i sl. Ubijem li, ukradem time nechiji zhivot itd.
Dakle, da li se "prevaruje" ili ne - krade se. Tako i ovim tzv. chinom. Krademo, nebitno da li mushki ili zhensku krademo. Ukratko.

Upravo to. Ne znam Jale, koju ti razliku vidiš a sa druge strane se slažeš da je prevara prevara. Bezsmisleno je govoriti o emocijama upletenim ili ne u prevaru. Muška ili ženska prevara je prevara, prevara sa emocijama ili bez njih je opet prevara. Kategorizacija, kao što kaže Anđela je bezpotrebna, svi smo isti. Znam lično i djevojke koje varaju sa ribom isto tako tipove koji su prevarili emocijom. Vazda govorimo o nekim razlikama, ima jih, hvala bogu, moraju biti, al u nekim stvarima smo isti. Po tom pitanju, smo isti.

trriper
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 19 Jan 2008
Mesto: Izgubljen negde daleko...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 19, 2008 11:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne vara se srcem ili onom stvari ili glavom. Kad se vara, vara se celim bicem. Nema razlike...

Ako je neko u stanju da "voljenu" osobu zanemari pa makar i na jedno vece. Da zaboravi sta mu ta osaba znaci i da se upusti u avanturu sa nekim drugim. Pa taj ne moze da prica o srcu, ljubavi ili postovanju. Svesno nekome nasoti bol, i posle se pravdati kako je to samo "animalni instinkt", pozuda ili nesto slicno, nije bas normalno...

ljubo085
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 17 Nov 2007
Mesto: bar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 20, 2008 8:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa dobro mislim da niko nece prevarit curu/momka ako mu se druga/drugi ne svidja mislim da je prevara,samo da bi 'udarili' Surprised nesto drugo,drugacije bezveze.

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 24, 2008 11:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

**princess** je napisao/la sledeće:
nema tu nikakve razlike... prevara je jednostavno prevara i ne treba je deliti na mushku ili zensku.

potpuno se slazem sa ovim Mr. Green

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 09, 2008 2:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prevara je prevara...ne pravim razliku medju polovima

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 10, 2008 10:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^hajde naco,pa ima bar onoga musko je musko,a zensko je kao zensko i kao zensko ono vara sa "osecanjima"
naravno da ni ja u to ne verujem,ali eto.
prevara je zaista prevara u pravom smislu te reci. ko koga kad kako i zasto je prevario,to ne igra ipak toliko bitnu ulogu. ono famozno "desilo se"... hmm..
ne pije vodu. Mr. Green

_ChiCa_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Jun 2008

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 12, 2008 6:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je to isto...
za sve postoji razlog tako da...

ali naravno uvijek se izdvajaju decki, jer cure odmah prozovu "kurvama" dok su oni face sto mogu biti s dvije cure... ali et...

ja nepravim razliku izmedju muske i zenske prevare.. obje su jednake...

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 21, 2008 10:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prevara je prevara... ali da, moguće je... da žene varaju i emocijama a muškarci ovaj... 'iz pantalona'... Mr. Green

Kele
**one and only**
**one and only**

Godine: 40

Datum registracije: 17 Nov 2005
Mesto: Vojvoda Stepa 23219

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 01, 2008 5:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

problem je u tome sto je kod "muskaraca" ponos veci tj povreda njihovog ponosa vise boli od same prevare... a zene ili muskarci varaju isto i nema tu neke razlike...

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 10, 2008 11:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja iskreno mislim da nema razlike prevara je prevara ukradeni zabranjeni i uzbudljivi trenuci muski ili zenski svodi se na isto Wink

Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 10, 2008 11:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je i sa muške i ženske strane isto, možda se kod žena radi malo više o osjećajima, prije se puno više govorilo o tome kako muškarci varaju žene, al mislim da se to prominilo i da su one možda postale i opakije...

Da ne duljim, mislim da se to svodi sve na isto

gorec16
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 23 Feb 2006
Mesto: Poreč

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 11:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Našla sam jednu rečenicu negdje:

Ženama za prevaru treba razlog,a muškarcima samo žena...

smatram da ima istine u tome,često je tako...
a ovo dal unose osjećaje to zavisi od osobe do osobe..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Muska vs zenska prevara Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon