:: |
Autor |
Poruka |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
Baraba je napisao/la sledeće: | A sad malo da zafilozofiram. Smatram da se sve to svodi na kradju.
Preljubim li, ukradem time nechiju nevestu i sl. Ubijem li, ukradem time nechiji zhivot itd.
Dakle, da li se "prevaruje" ili ne - krade se. Tako i ovim tzv. chinom. Krademo, nebitno da li mushki ili zhensku krademo. Ukratko. |
Upravo to. Ne znam Jale, koju ti razliku vidiš a sa druge strane se slažeš da je prevara prevara. Bezsmisleno je govoriti o emocijama upletenim ili ne u prevaru. Muška ili ženska prevara je prevara, prevara sa emocijama ili bez njih je opet prevara. Kategorizacija, kao što kaže Anđela je bezpotrebna, svi smo isti. Znam lično i djevojke koje varaju sa ribom isto tako tipove koji su prevarili emocijom. Vazda govorimo o nekim razlikama, ima jih, hvala bogu, moraju biti, al u nekim stvarima smo isti. Po tom pitanju, smo isti.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
trriper Dobro upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...

|
|
Ne vara se srcem ili onom stvari ili glavom. Kad se vara, vara se celim bicem. Nema razlike...
Ako je neko u stanju da "voljenu" osobu zanemari pa makar i na jedno vece. Da zaboravi sta mu ta osaba znaci i da se upusti u avanturu sa nekim drugim. Pa taj ne moze da prica o srcu, ljubavi ili postovanju. Svesno nekome nasoti bol, i posle se pravdati kako je to samo "animalni instinkt", pozuda ili nesto slicno, nije bas normalno...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
 |
ljubo085 Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Nov 2007 Poruke: 344 Mesto: bar

|
|
Pa dobro mislim da niko nece prevarit curu/momka ako mu se druga/drugi ne svidja mislim da je prevara,samo da bi 'udarili' nesto drugo,drugacije bezveze.
|
_________________ kokos |
|
|
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
**princess** je napisao/la sledeće: | nema tu nikakve razlike... prevara je jednostavno prevara i ne treba je deliti na mushku ili zensku. |
potpuno se slazem sa ovim
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
prevara je prevara...ne pravim razliku medju polovima
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
^hajde naco,pa ima bar onoga musko je musko,a zensko je kao zensko i kao zensko ono vara sa "osecanjima"
naravno da ni ja u to ne verujem,ali eto.
prevara je zaista prevara u pravom smislu te reci. ko koga kad kako i zasto je prevario,to ne igra ipak toliko bitnu ulogu. ono famozno "desilo se"... hmm..
ne pije vodu.
|
|
|
|
|
 |
_ChiCa_ Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Jun 2008 Poruke: 5

|
|
meni je to isto...
za sve postoji razlog tako da...
ali naravno uvijek se izdvajaju decki, jer cure odmah prozovu "kurvama" dok su oni face sto mogu biti s dvije cure... ali et...
ja nepravim razliku izmedju muske i zenske prevare.. obje su jednake...
|
_________________ ...ne bih prezivjela da mi odes kad te zavolim...
...u moru ljubavi ja ostrvo tuge nalazim... |
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
prevara je prevara... ali da, moguće je... da žene varaju i emocijama a muškarci ovaj... 'iz pantalona'...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
Kele **one and only**

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 8826 Mesto: Vojvoda Stepa 23219

|
|
problem je u tome sto je kod "muskaraca" ponos veci tj povreda njihovog ponosa vise boli od same prevare... a zene ili muskarci varaju isto i nema tu neke razlike...
|
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
Ja iskreno mislim da nema razlike prevara je prevara ukradeni zabranjeni i uzbudljivi trenuci muski ili zenski svodi se na isto
|
|
 |
Ptolemej uvatija te, anđele

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...

|
|
To je i sa muške i ženske strane isto, možda se kod žena radi malo više o osjećajima, prije se puno više govorilo o tome kako muškarci varaju žene, al mislim da se to prominilo i da su one možda postale i opakije...
Da ne duljim, mislim da se to svodi sve na isto
|
|
 |
gorec16 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Feb 2006 Poruke: 179 Mesto: Poreč

|
|
Našla sam jednu rečenicu negdje:
Ženama za prevaru treba razlog,a muškarcima samo žena...
smatram da ima istine u tome,često je tako...
a ovo dal unose osjećaje to zavisi od osobe do osobe..
|
_________________ Bolje da me mrze zbog onoga što jesam nego da me vole zbog onoga što nisam!!! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|