:: |
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Mama i ne mora da zna da ideš kod ginekologa, idi sa najboljom drugaricom, momkom Tako je najsigurnije
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
BaBy** Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359
|
|
a te tablete vaginalete..jel se mogu uzeti bez recepta..jesu skupe?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BaBy** je napisao/la sledeće: | a te tablete vaginalete..jel se mogu uzeti bez recepta..jesu skupe? |
Mogu se uzeti i bez recepta, uglavnom nisu skupe, ali treba da znaš koje su za šta I koji je uzročnik da bi ga ispravno tretirala
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Mogu se uzeti bez recepta i nisu mnogo skupe
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
nemoj da uzimas bez recepta jer bi trebalo prvo uraditi bris pa tek onda prepisati odgovarajucu terapiju. Nisu ni svi antibiotici isti i ne deluju ne sve vrste bakterija.
Najmanji je problem sta ce ti majka reci. Ako je infekcija, moze da se prosiri i na grlic materice, pa i na bubrege, a onda je mnogo teze leciti. Kod ginekoliga, hitno!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nisu vaginalete antibiotici...ali slazem se, mozda je bolje proveriti sta je pa onda uzeti odgovarajuce tablete, ili tretmane
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
|
Citat: | Nisu vaginalete antibiotici |
Vaginalete jesu antibiotici.
Citat: | Nisu ni svi antibiotici isti i ne deluju ne sve vrste bakterija. |
Slažem se
Btw, samim tim što si već devojka i stupila si u sexualne odnose, dakle i nevezano za ovu situaciju, a i naročito zbog ove situacije, trebalo bi da posetiš ginekologa
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
jos uvek nisi otisla kod ginekologa? to nisu problemi koji mogu da cekaju...
sta god da ti svi mi pricamo... najbolje resenje je da posetis ginekologa i da ti on prepise terapiju...
ako se bolesti reproduktivnih organa ne lece na vreme i adekvatno mogu da ostave trajne posledice... a to niko ne zeli!
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
|
|
|
Ja sam dobila gljvice od antibiotika, pa mi je malo cudno kako to da se gljivice od antibiotika lece antibioticima...?
|
|
|
|
|
♥ Banetova Žena ♥ Banovan! ★ U Srećnom Braku ★
|
Datum registracije: 11 Jan 2008 Poruke: 1597
|
|
Citat: | pa mi je malo cudno kako to da se gljivice od antibiotika lece antibioticima...? |
pa možda si dobila od jednih antibiotika, a od drugih lječiš gljivice. Kontaš?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | Ja sam dobila gljvice od antibiotika, pa mi je malo cudno kako to da se gljivice od antibiotika lece antibioticima...? |
Postoji više vrsta antibiotika
|
|
|
|
|
BaBy** Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359
|
|
jaooo stanje se pogorsalo danas...pocelo mi kao kad mi se desilo ovo prije 2-3 godine jednom... toliko me pecka da nuždu ne mogu obaviti...
bilo me je prestalo za jedno 5-6 dana..ne sjecam se... pokusat cu trpiti..da ne odem ginekologu...
|
|
|
|
|
|
|