:: |
Autor |
Poruka |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
voulez-vous je napisao/la sledeće: | i PDV ti ulazi u uvo... |
PDV je naziv pjesme
To moram poslušati (pretpostavljam da ću istu komentirati u temi 'najgora pesma')...
|
|
|
|
|
|
voulez-vous ♧Otac Makarije♧
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164
|
|
Jeste da... sto? Smeta vam mlada damo? ma mozete komentirati a i komentrisati gde god da zelite.... Bitno da cete je preslusati!
|
|
|
|
|
|
Legionnaire76 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Jan 2009 Poruke: 21
|
|
Novi CD Katasrofa .... razocaranje ....
|
_________________ KROZ VATRU I VODU
DIGNUTE GLAVE
STAZOM CASTI POBEDE I SLAVE |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
NE
Ne slušam takvu vrstu muzike i naježim se kad čujem neku njegovu pesmu
|
|
|
|
|
|
bane42 Upućeni član
|
Godine: 60
Datum registracije: 17 Okt 2005 Poruke: 474 Mesto: Gde nebo ljubi zemlju...
|
|
Banja Luko sestro mila
Živela, živela ljubav
Ne Diraj Onog Coveka Za Stolom
Cigance
Dobro Jutro Rekoh Zori
Maloletnica
Spijuni
Prvi Sastanak
Palim Zadnju Cigaretu
Za koga cuvas Haljine Svilene
Neka Puca
Nasao Sam Pravu....
Nekad sam i ja voleo
Ne može nam nitko ništa
Ciganče
Ima se, može se
Ako umrem da mi nije žao
Rastaje se moja generacija
Nisam lopov
Špijuni su među nama
Nemoj sebe nikom da daš
Pogledaj u dlan
Nezaboravi ovaj grad
Svejedno koji vrsni red ....
mogao bi se odlučiti za još 20-tak sasvim drugih pjesama i bile bi isto tako dobre starije su mi malo bolje posebno one koje je napisao Novica Urošević.
Ovaj zadnji album je slab....
|
_________________ Bit će bolje jednog dana...
ako bog da...
Što me ne ubije to me ojača.... |
|
|
|
|
GoCa=) Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 22 Nov 2009 Poruke: 20
|
|
ludo i nezaboravno
|
|
|
|
|
|
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤
|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250
|
|
Ni on nije bas moj izbor hehe. Nego covjek je moderan , jeste mu vidjeli obrve wow
<Posle troipogodišnje diskografske i medijske apstinencije, Mitar Mirić je snimio album sa novim pesmama. Prvi put u karijeri, sarađivao je sa Marinom Tucaković. Od novih pesama mnogo očekuje, a ove godine obeležava i tridesetogodišnjicu rada. Umesto da album izda „Grand“, kako je i sam očekivao, Mirićeve nove pesme izdaje „Vujin rekords“. Kako to obično biva, uz nove pesme, ide i novi imidž. Mitar je pustio bradicu, obrijao jednu obrvu na štrafte i rešio da osvoji i novu publiku. “Sve je ispalo super. Moje nove pesme su vedre, pozitivn,moderne. To sam stari ja, ali maksimalno modernizovan. Hteo sam da angažujem i stilistu, ali šta će meni stilista pored supruge Suzane i ćerke Sanje. Njih dve su velemajstori i nema toga ko bi me bolje “redizajnirao” od njih. Ideja o obrvi je potekla od moje Suzane. Ona je videla da taj fazon fura onaj simpatični klinac iz „Operacije Trijumf“, pa je zaključila da bi to oslično stajalo i meni!” , kaže zadovoljni Mirić, čiji album će se pojaviti na tržištu već u sredu.>
|
|
|
|
|
|
gallus78 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 10 Dec 2009 Poruke: 1233 Mesto: fr.am main/bn/sm
|
|
Dobar covek,dobar semberac i majevican.Za onoga koga voli ima dosta dobrih pesama i albuma.
|
_________________ zivi,zdravi i veseli bili ma gde se svetu nalazili... |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Nadam se da necu uvrijediti nikoga svojim misljenjem. Znam samo njegove dve pjesme, i ne nalazim zadovoljstvo u tome da ga ni slusam ni gledam. Bez ljutnje... onima koji ga vole i slusaju.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|