Ja sam ih volio dok nisu presli u folk. Prije su bili stvarno OK!, ali mi se ne svidja sto odose predaleko... Sad se cak i predstavljaju kao folk grupa... Previse je to... Tako odose i Funky G, i Luna... Pih... Sve postade komercijala...
goorica15 Početnik Domaćeg.de
Godine: 33
Datum registracije: 29 Nov 2007 Poruke: 191
ma postali su bas bas bezveze, tragedije se dogadjaju na ovoj nasoj estradi sve biznis niko se ne drzi neceg svog
_________________ Echoes of cries of pain reverberate in my heart.
milica.saska **principessa**
Godine: 36
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
Može to i bolje....
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection...
drug_do_groba *Jaci Nego Ikad*
Datum registracije: 24 Apr 2008 Poruke: 1423 Mesto: *Tamo daleko*
Po meni jedan od boljih njihovih albuma...Sve pjesme sa novog su im super...
al' posece se na kosu andjela ! !
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614
Na skali od 1 do 10 dala bih im čisti komad.
Inače ne volim ljude koji su skloni promjenama ovisno o društvu u kojem se nalaze.
A Đogani je, kao grupa, pop-dance ritam zamijenio folkom upravo zbog ove folkomanije koja sada vlada. Te note i brzo pamtljive stihove lako je prodati publici kojoj je bitno samo da se "đuska"... na pjesme tipa "Nema više cile mile" - za sve ponosne Balkance; "Ne veruj" - u kojoj Vesna priznaje da ima sve najgore osobine jednog ljudskog bića; ... I čak, priznajem, ako se nađe jedan prosječan tekst (pjesma "Znam ja"), pevaljka to otpjeva na svoj način sa škriputanjem glasa dok izgleda kao da se boji da će progutati mikrofon ako više otvori usta.
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
"Znam ja"mi je extra balada
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
Ovaj najnoviji album ima samo 5 odlicnih pesama.....Ukljucujuci ovu sto je francuskinja spomenula....
A ostalo....
Korpa.....
Pre su bili konza sad su pali u vodu....
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
Extra su im pjesme
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Samo snajke su im slaba tacka, nemaju srece sa snajkama, pa to ti je.
Sladza ostavila Dzoleta, Anabela Dragana, ovaj Andrija se valjda nije ni zhenio... Jaooo, zhene, shta im radite...
Snajke i tablica mnozhenja su im slabost.
A ko nema srece u ljubavi , ima na diskografskom polju i na Farmi. Kako su krenuli ovi ima d abudu redovni ucesnici Farme josh narednih 10 godina, ima se mozhe se. A toliko ih ima, za bar josh nekoliko rijaliti programa.
KUD Djogani je, bre, institucija kao JAT ili Coca Cola.
Ako odu na tender, ima da bude 500 evra po akciji, jaci su od NIS-a.
Ne slusham tu vrstu muzike, ali poshtujem iskreno Djoleta, jer je licnost i borac kroz zhivot. On ih je sve izveo na estradu i da nije bilo njega,ovi ostali ne bi nishta postigli u zhivotu.
Andrija, koja ti je krsna slava?
aureliano ♣ El Capitán ♠
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
Nikad cuo o njima, da nisu narodnjaci?
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
qretsar Početnik Domaćeg.de
Datum registracije: 06 Jan 2007 Poruke: 22 Mesto: DERVENTA
Nisu losi
_________________ Daj ljubavi svima - bice ti vraceno kad-tad
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna1, 2, 3
Strana 3 od 3
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma