:: |
Autor |
Poruka |
ana023 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Dec 2007 Poruke: 108

|
|
verujte mi da se moze voleti posle duge veze i to ubrzo............imala sam vezu od 6god i posle samo pola godine sam opet u ozbiljnoj vezi i volim ga puno.....
|
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Sve se moze kad se hoce, samo je stvar koliko volite sebe... Ako vam je stalo da vi budete dobro, onda cete se potruditi da to i ostvarite. Mnogo zavisi i od toga kakav je bio kvalitet veze, koji je razlog raskida, ko je raskinuo... Niko ne ocekuje da posle duze veze srljate u sledecu, sacekajte malo, saberite se, a onda trk po vasu srecu Ljudi se razvode posle 10-20 godina braka, pa opet nadju novog saputnika. U zavisnosti kako se postavite u ovoj situaciji, tako ce se ona i resiti, jer ako planirate sebe da ubedjujete da ne mozete bez te osobe... pa onda verovatno i necete moci i pocinjete da zivite u velikoj zabludi. Uostalom, da je vredelo, trajalo bi...
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
♥ Banetova Žena ♥ Banovan! ★ U Srećnom Braku ★

|
Datum registracije: 11 Jan 2008 Poruke: 1597

|
|
Sada sam u braku...
Da li bih odmah posle razvoda mogla zavoljet nekog? ne.
Da li bih posle nekoliko godina mogla zavoljet nekoga? ne vjerujem, iako se kaze da vrime lijeci sve.
|
|
|
|
|
 |
black_panthera Iskusni član

|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761

|
|
Valjda moze, ja se nadam...nakon sto dozivis veliko razocarenje tesko ti je povjerovati u bilo sto, barem neko vrijeme.Tako je meni sada nista ne vjerujem niti se cemu nadam, bas onako ravnodusno.
A ipak znam negdje duboko u sebi da ce jednom doci taj dan kada cu opet nekoga voljeti, samo potrebno je neko izvjesno vrijeme.
|
|
 |
Mala-23 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 29 Mesto: Germany

|
|
Moze...definitivno. Samo da se ne zivi u proslosti.
|
|
|
|
|
 |
nista_pametno Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Maj 2007 Poruke: 290 Mesto: wherever the rhythm takes me

|
|
ja sve to negde shvatam da sve zavisi od osobe do osobe,TE veze,unetih emocija,raskida,svesti,jacine duha itd.
a ja kad budem uspela,javicu vam no,evo,proslo je 10 meseci i ja sam idalje na istoj strani. . .ali,nije da se i nesto trudim,mozda sam mazohista ili slicno,i izgleda da volim svesno da udaram glavom o zid. . .ususkana u srecu proslosti,ne dozvoljavam sebi da je pustim. . .i onda pomislim da polako krecem na "put preboljavanja",pojavi se on,i ja shvatim da zavaravam sebe i odustajem. . .
"Dok disem,nadam se"
|
_________________ Dum spiro spero!
Sve ima svoje
I vatra i led
U kap se spoje
I cemer i med
Sve ima svoje, Vrlina i greh
Tuge postoje da bi prizvale smeh |
|
|
|
 |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Nisam za srljanje iz veze u vezu i čista je glupost da se klin klinom izbija, bar u ovom slučaju. Treba sebi dati vremena da se misli i osećanja srede, i kad sav taj posleraskidni haos prođe, možemo razmišljati o nečemu novom. Iskreno želim verovati da se može voleti posle duge veze, samo nikako da to potkrepim i činjeničnim stanjem. U iščekivanju odgovarajućeg, da ne kažem "Pravog", ostajem u neznanju o tome da li je i koliko moguće voleti posle duge veze.
|
|
 |
Tvoj_neko Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 60 Mesto: ispod njegovih usana...

|
|
eto kako se sve brzo menja
na proshloj strani sam josh bila u strahu od raskida, a sada? eeeeh, uzivam! i chak mi je zao shto sam se toliko vukla sa bivshim, jer sam pochela da dishem otkad smo raskinuli. jedino mi je chudno shto mi je posle svakog prethodnog "pokushaja raskida" nedostajao. ovaj put kada smo raskinuli nisam ni pomishljala na pomirenje! valjda mi se smuchilo vishe...
dala sam sebi vremena par meseci i shvatila da je to zaista to- KRAJ. slazem se sa mishljenjem "odozgore"- nikako iz veze u vezu, treba da prodje neko vreme
i, evo, ponovo volim nenormalno mnogo a mislila sam da to nece biti moguce
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
Mala-23 je napisao/la sledeće: | Moze...definitivno. Samo da se ne zivi u proslosti. |
slazem se sa ovim, jer od proslosti nemate nista
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Ne znam trenutno, verovatno ne...za sad ne...ali ko zna..
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
Jejaorka ~Angel azul~

|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404

|
|
Sve zavisi da li ćete naleteti na osobu koja će u vama i probuditi ta osećanja...
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Ja sam mislila da ne moze, ali se sad ispostavilo da moze i to bolje i jace i da se moze cak biti i sretniji
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|