:: |
Autor |
Poruka |
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
nakon tri mjeseca na njegovom rođendanu, a on moje nakon 7 dana
|
|
|
|
|
|
alexa00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 16 Okt 2008 Poruke: 16
|
|
što pre to bolje.... najbolje ga možeš upoznati onda kada ga vidiš kakav je u kući sa mamom i tatom....
eto, recimo da nisam upoznala mamu svog bivšeg, nikada ne bih saznala da je on mamina maza u 26 godina.... ostavila sam ga ubrzo posle toga.... nije to bio glavni razlog, ali je bio jedan od vodećih....
|
_________________ kako god da se okreneš, guza ti je pozadi.... |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
posle mesec i po, i to je bilo sasvim neplanirano
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Nakon 2 mjeseca.Slučajno inače se ne dam tako lako pred roditelje.Ovaj put sam morala jer smo nas dvoje sletili s autoceste u kanal pa su se starci požurili vidjet šta nam je.Eto nesreća me prisilila da ih upoznam inače ne bi dugo dugo.Ne volim ta upoznavanja.
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Znam ih cijeli život. Susjedi smo.
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Hmmm mamu sam upoznala dok smo još bili prijatelji a tatu posle mesec dana
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
antonela je napisao/la sledeće: | Zanima me poslije koliko vremena zabavljanja ste upoznale roditelje vasih momaka?!
Ja sam u ozbiljnoj vezi 4 mjeseca i jos ih nisam upoznala... |
Ja sam u vezi već devet godina i još uvijek lično ne poznajem njegovu majku. I nemam neku preveliku želju, pošto i njen sin jako teško nalazi sa njom zajednički jezik. S druge strane, jedva izlazim na kraj sa svojim roditeljima (sukob generacija je neizbježan), tako da ne smatram pogrešnim i propuštenim to što je ne poznajem.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Upoznavanje njegovih roditelja - raj ili pakao?
Došao je i taj dan. Već ste dugo u vezi sa svojom lošijom polovicom i jednoga dana on stiže s buketom cvijeća i sav slatkorječiv kaže: „Draga uskoro će Nova godina i moji bi te roditelji rado upoznali“. Vama raste temperatura na 320, počinjete se znojiti, ruke vam se tresu, sve vas svrbi, već razmišljate kako nestati u vidu lastinog repa...
A bilo je tako lijepo na početku. Bili ste tako zaljubljeni no jedno od vaših upozorenja bilo je: „Dragi, ja ti roditelje ne upoznajem, što dalje od mene, to bolje“. I veza je bila baš sjajna do ovog trenutka kad je on poželio dovesti vas pred „prijeki sud“. Doduše, mislite si, pa već dugo smo zajedno i ta obiteljska druženja su neminovna. Ma k vragu i sve, valjda ćete izdržati tih sat vremena (samo se nadajte, ti ručkovi obično traju satima), smješkati se (no to možete i kod kuće vježbati pred ogledalom), biti draga i nježna baš kakvom vas žele i očekuju. Uvijek su tu i sredstva za smirenje, no ako ih popijete prije posjeta postoji opasnost da usred večere onako lagano zakunjate i počnete nježno hrkati – e, koja bi to bila blamaža zar ne?
Čuli ste i za autogeni trening, no za to treba vremena, a meditacija? Evo baš jučer je jedna žena na HRT-u meditirala i skakutala nogu skvrčenih u pozu lotusovog cvijeta – kako slatko, ma i za to treba vremena. Da nazovete frendicu? Nije loša ideja, no ona vas ionako neće razumjeti jer pokorno svake nedjelje ide sa svojim dragim na ručak dragim roditeljima i tamo uvijek sluša iste priče o teti Ankici koja ima opake probleme s probavom (i to naravno za vrijeme jela) i ujaku Anti koji si je režući nokte na nogama skoro odrezao prst. I heureka sjetite se one: „Uzdaj se u se i u svoje kljuse“.
Nakon što vam se u glavi prevrtio film sa svim mogućnostima (ma gdje su sada one vježbe NNNI (Ništa nas ne smije iznenaditi) s osmijehom G8 kažete ljubljenome: „Naravno dragi, pa red je“. On sav sretan zgrabi novine, izvali se u fotelju i naravno pali TV. Dakle imate 48 sati za psihofizičku pripremu. Panično gledate horoskop – uf, dobro planeti stoje baš kako treba, pa vremensku prognozu – bit će sunčani dan – kao stvoren za nove elegantne čizmice i kaput. Zovete frizerku i dobijete zadnji slobodan termin – e baš ste sretnica.
Jaoooo pa skoro ste zaboravili poklone, ali što pokloniti? Pa to bar nije teško, svaka žena voli cvijeće samo probajte saznati koju vrstu voli i preferira li možda lončanice. A otac vašeg odabranika? Ma sigurno ćete i za njega nešto pronaći.
Što odjenuti? Nemojte razbijati glavu, saznajte radi li se o ručku za uži obiteljski krug ili se očekuje više gostiju i jesu li roditelji neki šminkeri ili ih dress code previše i ne opterećuje i tome se prilagodite. Ono što sigurno nije poželjno: previše nakita, upadljivi parfem ili napadni dekolte i prekratka suknja ili haljina jer to dame u godinama ne vole vidjeti. I na koncu, prije no što uopće počnete razbijati glavu mislima što i kako, sjetite se, to su roditelji osobe koju volite i koji za vas već znaju, a ako je njihov sin s vama sretan već imate odličnu startnu poziciju.
{Zena}
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|