:: |
Autor |
Poruka |
trriper Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | A ko je od vas spreman da ubije zbog ljubavi? |
Ja sam spreman da ubijem. Ako dodje do tako necega, spreman sam da ubijem i zbog mnogo manjih stvari, a ne samo zbog voljene osobe...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Sve bih ucinila za njega
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
slazem se sa koleginicom LOL, da te neko natera da ubijas i da je to iz ljubavi....koja je to ljubav?
toliko daleko nisam spremna da odem
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
^ Ma ne da vas voljena osoba nagovori da postanete teroristi nego da vam se, na primer, neko nadje izmedju vas... Znate i same, citamo o takvim stvarima u novinama, gledamo na tv-u, u filmovima... E da li biste bili spremni da ubijete u takvoj situaciji?
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
^jok ja
imam jednog rodjenog brata i cetiri sestre od tetaka (u prvom kolenu) i to su jedine osobe zbog kojih sam spremna da ucinim sve na ovome svetu bez trunke razmisljanja i zadrske...ostalima izlazim u susret samo onoliko koliko mi to moji principu dozvoljavaju i ni korak vise
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
daleko bi otisla da ga zadovoljim,ali kao sto nastasenjka kaze ako mi je to u krugu mojih principa i naravno ako mi se to sve vrati
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Išao bi taman onoliko koliko je u granicama mojih mogućnosti i zdravog razuma.
Ubistvo se ne slaže sa ovim drugim, već jedino sa pisanim romanima.
|
|
|
meeee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | A ko je od vas spreman da ubije zbog ljubavi? |
ne bi nikada dolo do toga,ali za njegovu ljubav,da
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
cek cek cek,ako se mi vec volimo,kako neko uopste moze da se nadje izmedju nas?? moze on da bude i ozenjen,ali zaboga,postoji razvod...tako da su sve opcije pokrivene.
gde je ljubavi,razumevanja i postovanja tu nema problema.
|
|
|
|
|
|
cheda88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 104 Mesto: BEOGRAD
|
|
do kraja
|
_________________ bludnik |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
Citat: | ^ Ma ne da vas voljena osoba nagovori da postanete teroristi nego da vam se, na primer, neko nadje izmedju vas... Znate i same, citamo o takvim stvarima u novinama, gledamo na tv-u, u filmovima... E da li biste bili spremni da ubijete u takvoj situaciji?
|
tema je "koliko biste daleko isli da zadovoljite voljenu osobu?" ... nije mi bas najjasnije kako si ubacio ubistvo u sve ovo.
Malo filozofije nisam davno.
Da se pojavi neki tip izmedju nas... Ne mora da znaci da ubistvo tog lika zadvoljava moju dragu, naprotiv mozda joj prija.
A ako joj ne prija i ona iskljucivo zeli ubistvo tog lika da bi bila zadovoljena... Ispitao bih da li je moja draga normalan. Uzeo bih sve u obzir.
Ali nikada ne bih ubio coveka da moja draga to trazi.
Imam ja svoju filozofiju kada bih opravdao ubistvo, ali ovo sa voljenom osobom mi se ne uklapa. I to ima iskljucio veze sa zastitom zivota.
I smatran da ubistvu nemam mesta u ovakvoj temi.
Citat: | Ala ste se raspisaliiiiii.... Obidjoste pola kosmosa, sagradiste kule i gradove.
Kazete, nema te granice koju ne biste presli. A ko je od vas spreman da ubije zbog ljubavi? |
Verovatno si mislio da kada tvoja drag ode sa nekim drugim, latis se magnuma i odrobijas nju, njega i sve njihove?
Ubio si zato sto je volis. Da, ubio si zbog ljubavi.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
mozda je mislio ako neko napadne voljenu osobu...
mada bi to bilo ubistvo iz samoodbrane...i to bih mozda uradila za svakog ko je potcinjen....opet kazem mozda....
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|