www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zasto nikada necete da nam pokazete svoja prava osecanja???
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 23, 2007 11:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja pishem i bavim se sa osec'anjima u istu ruku. Prava i dubljih stvari od toga pripaduju samo jednoj osobi, mom partneru.

Eternity
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 08 Jun 2005
Mesto: NY-NJ

usa.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 27, 2007 10:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

_GaMBiT_ je napisao/la sledeće:
Evo tek sad vidim da me Eternity nije razumjela Smile
Reci cu isto sto i paja je rekao, a to je da nisam nikada rekao da ne pokazujem osjecaje, vec se trudim barem malo da ih prikrijem. Jedan veci dio ja pokazem, pokazem da je volim, da mi je stalo do nje, obracam joj paznju, ali ponekad to moze izmaknuti kontroli, i kad covjeka tako neko zezne, i kad ostane bez one koju je volio ne bude mu lako. U tim trenutcima ti nikakvu ulogu ne igra to ko vise gubi. Bude ti drago sto nisi ti kriv za pucanje veze, ali ti bude vise zao sto si ostao bez nekoga koga si volio, i pitas se cijelo vrijeme jesil se mogao/trebao drukcije postaviti. Ja sam samo naucio da se kontrolisem. Moja djevojka zna da je volim, i sigurno ce uvijek biti moja maza, i voljet cu je, ali ponekad se treba i naljutiti, ponekad slagati da si ljut, slagati da ti nije stalo do necega. Ali i to kad se sve radi, treba znati u kojim trenutcima to uraditi, jer ako se uradi u pogresnom trenutku i o pogresnoj stvari ako kazete da vas ne zanima, mozete onda ostati bez tog nekoga koga volite, i onda vam tek nece biti drago. Ali kad ona vidi da se ne moze poigravati sa vama, i da je volite, ali i da opet ima neke malo cvrstine u vama, onda ce biti druga prica. Ja voljeh jednu djevojku, sve joj dadoh, pa kasnije sam bez ikoga ostadoh. Zbog nje sve drugare rastjerah, i kad utjehu zatrebah, nemadoh koga da mu se obratim. A sve je to zbog pokazivanja osjecaja...
Treba znati pogoditi trenutak kad trebate pokazati osjecaje, a kad ne... Ne valja uvijek pokazivati osjecaje...

Valjda sam dovoljno dobro objasnio svoj stav Smile

Kao prvo, bilo mi je cudno vidjeti tvoj post jer mi nije bilo jasno ko ovo pise ali shvatih da si promenio nick. Laughing
Kao drugo, ja sam te potpuno razumela i ovaj novi post nema neke razlike od prvog jer vidim da vise zelis ili mozda volis da si rezervisan prema osobi sa kojom si u vezi, i to iz razloga sto si imao lose iskustvo iz proslih veza. Cuj, ne sudim ti, razumem te zasto se danas tako postavljas u vezi ali heejj pa nisu svi ljudi isti, kao sto rece Maja.
Zato sam i ja rekla, ako ja volim nekog onda ga volim i pokazujem bez obzira na proslost i losa iskustva jer zasto bih da budem rezervna prema coveku koga volim, zasto da bude u neizvesnosti (kao sto ti rece za svoju sadasnju devojku, iz prvog posta) ...ja sam vise za 'clean & clear' , nisam za igre macke i misa, bar je tako kod mene, a ako se ti sigurnije (mada i to opet ne razumem) osecas kao takav u vezi, dakle skriti neka svoja prava osecanja, samo iz straha da ne bi te ta osoba u buducnosti povredila ili iskoristila (kako si ti sve ovo rekao), samo izvoli ali ipak, kazem ti, nije dobra ideja jer to onda nisi Ti a i ta osoba ne dobija Sve od tebe vec po neki delic i to sa tvojom dozvolom. Mislim cmon... Rolling Eyes
Ti kazes zbog one bivse si rasterao prijatelje... itd itd... pa nije tome ona kriva, vec si sam kriv i znas zasto? Bas zato sto si rezervisan jer nisi 100% svoj, ti cinis, koliko mogu da primetim, stvari vise za rad drugoga jer verujem da si svoje prijatelje rasterao jer ti je to ona mozda trazila ili je digla nosinger jer bi se druzio malo vise sa njima pa se sirota osecala zapostavljenom? Jel? ili kako god vec bilo, nije ni bitno... vec zato i kazem, ne razumem niti zelim da razumem osobe koje iz losih iskustava danas uskracuju sebi, da ne kazem drugima, istinu: iskrene osecaje...i dr.
I ono sto kazes da bolje biti ovakav jer ce ona videti da se ne moze poigrati sa tobom jer kao ima malo cvrstine u tebi, alooooo ???? Shocked
Kakve bre cvrstine, ili si cvrst ili nisi, takca! Mislis da se cvrstina iskazuje skrivanjem pravih osecanja? No no... za mene (opet za mene) je to vise kukavicluk nego li neki veliki i jak covek.
Ako imas cvrst karakter onda ga imas, a ako sad zelis da izgradis neki novi karakter ili osobinu koja uopste i nije tvoja... fals.
Skrivaj svoje osobine ili osecanja nekom tamo sluzbenom partneru zarad nekog dobrog posla, ono kao: ako si freak pokusaj da to malo prikrijes, ako si slab pokusaj da ne pokazujes i ostalo...
A za pokazivanje osecanja u jednoj dobroj vezi, zarad svog zadovoljstva i zdravog odnosa sa devojkom koju iskreno volis, pokaziiiiiii bre, ne budi falsifikat, vise ce te bolet' glava. Otvori se i pokazi ono sto imas jer verujem da ce te vise ceniti ona i bilo koja druga iole normalna osoba. Za one tek druge osobe, za njih nemam sta reci....pa *ebiga recimo eto, nasao si jednu od njih, preziveo si i teraj dalje.

I covece... treba da budes "flattered" (ubi me ako u ovom trenutku znam kako to da prevedem na naski Laughing ) sto sam ti napisala jedan od svojih najduzih postova do sada.. Mr. Green

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 28, 2007 3:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja mislim da on nije hteo da kaze da ce zbog te bivse sad kao da se pravi da je neki baja,neka faca,nego da stavi do znanja da je voli,al da ne moze da ga vesla.Moras da shvatis eternity,da kad nekog volis,mozes ovako da budes koliko god cvrst,jak,nebitno sta,ali da si uz tu osobu krhk.Sto ne bi tolerisao da ti neko drugi kaze,njoj bi tolerisao,itd.Isto ti je to kao sa caletom i majkom.U zivotu ih ne bi udario,kad bi pomislio,odmah bi se zablokirao i reko:"sta ja to radim.Oni su mi roditelji.Oni mi mnogo znace".Ali ako se na vreme ne suocis sa njima,ceo zivot ce da ti kontrolisu.Niko ne bi uradio nazao nekoj osobi koju voli i bas zbog toga devojke iskoriscavaju muskarce.Muskarci se prepuste totalno,ne zele nikako da iskoriste devojke(pricam o muskarcima kojima je stalo do svoje devojke) i tu dobrotu iskazuju u mnogoj vecoj kolicini nego sto je za njih uobicajeno,a zene to iskoriscavaju.I ako ne stanes na put tome,izveslace te svaka cura.Kad volis nekoga,kontrolises postupke,sto znaci da kad bi mi nesto rekla ili uradila iznervirao bih se,al ne bih prsnuo.Jos uvek bih bio ok.Ali ako ona tera sve dalje i dalje moras da je spustis na zemlju.E da,to najlakse moze da se kaze ovako.Kad volis nekog,i dopustas mu sve,takvu osobu RAZMAZIS,a svi znamo kakve su razmazene osobe.Ali kad nesto ne valja,podviknes i lepo to zaseces u korenu.Mnogo sam smorio,al jbg.Imam jos da pisem al me mrzi i sve je nekako na pola receno,ali mislim da cete da shvatite sta je pisac hteo da kaze.pozz

Eternity
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

usa.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 29, 2007 12:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Aman ljudi, pa o cemu onda ja govorim ? Rolling Eyes
Pajo, ja sam ga razumela u potpunosti, a i tebe razumem samo sto sad se mesaju babe i zabe ... pazi ovako, normalno da sad svako nekome nesto smeta, nervira i ostalo, ali o tome nije rec vec (ili sam ja odlepila Confused ) zasto se ne pokazuju prava osecanja.. jer vrati se unazad, gosp. je rekao "drzim je u neizvesnosti" iz tog i tog razloga. Dakle, zasto? Zasto kad se tice pokazati svoja prava osecanja, a ne o cemu ti pricas sada?
Ja samo kazem da sam ipak za biti ono sto jesi i ne drzati ikoga u neizvesnosti jer tu su male igre koje Ja ne volim. E sad, sto se ostaloga tice, to je nesto sasvim drugo... ako si grub, mekan ili kakvog god karaktera to je nesto sto se kosi sa ovim prvim. Pa covece imam i ja losih dana, i kod mene postoji nesto sto mi smeta kod voljene osobe i tome slicno ali to ne znaci da ta osoba ne zna moja prava osecanja>?!
Mislim da, sve u svemu...(da skratim ovo, posto je i meni postalo zamorno da mlatim praznu slamu) ja sam za da se voljenoj osobi otvorimo, damo ono sto imamo jer ako je prava ljubav u pitanju..... onda volimo bezuslovno, ne?
Ako nije prava ljubav, nego nesto za testiranje....onda, vi znate jer ja zaista nisam upoznata sa time.
Pozdrav i zivela ljubav! Mr. Green

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 29, 2007 1:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

make luv Very Happy Mrzi me da odgovaram na tvoj post,trenutno imam neke druge stvari koje me "muce".Ubacio sam jednu temu na zdravlje,a nema nikog da mi odgovori.Otiso js off topic.Nego sto se tice ovoga,stavite uvek do znanja da volite,pogotovo toj osobi koju volite,ali ne budite preterane papuce,to moze da se obije o glavu.Imajte neki put svoje JA. All we need is love

Eternity
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

usa.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 29, 2007 2:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

EEEEEEEEEEE sad si sve reko u dve recenice.
paja1911 je napisao/la sledeće:
..stavite uvek do znanja da volite,pogotovo toj osobi koju volite,ali ne budite preterane papuce,to moze da se obije o glavu.Imajte neki put svoje JA.

Pa sto sam se ja koji.... mucila da sve ono ispisem?? Laughing
Jesmo li se slozili bar ti i ja sad? JEsmo...okej idemo dalje.. Mr. Green Sta pijes? Wink

_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 29, 2007 11:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eternity je napisao/la sledeće:
Kao prvo, bilo mi je cudno vidjeti tvoj post jer mi nije bilo jasno ko ovo pise ali shvatih da si promenio nick. Laughing
Kao drugo, ja sam te potpuno razumela i ovaj novi post nema neke razlike od prvog jer vidim da vise zelis ili mozda volis da si rezervisan prema osobi sa kojom si u vezi, i to iz razloga sto si imao lose iskustvo iz proslih veza. Cuj, ne sudim ti, razumem te zasto se danas tako postavljas u vezi ali heejj pa nisu svi ljudi isti, kao sto rece Maja.
Zato sam i ja rekla, ako ja volim nekog onda ga volim i pokazujem bez obzira na proslost i losa iskustva jer zasto bih da budem rezervna prema coveku koga volim, zasto da bude u neizvesnosti (kao sto ti rece za svoju sadasnju devojku, iz prvog posta) ...ja sam vise za 'clean & clear' , nisam za igre macke i misa, bar je tako kod mene, a ako se ti sigurnije (mada i to opet ne razumem) osecas kao takav u vezi, dakle skriti neka svoja prava osecanja, samo iz straha da ne bi te ta osoba u buducnosti povredila ili iskoristila (kako si ti sve ovo rekao), samo izvoli ali ipak, kazem ti, nije dobra ideja jer to onda nisi Ti a i ta osoba ne dobija Sve od tebe vec po neki delic i to sa tvojom dozvolom. Mislim cmon... Rolling Eyes
Ti kazes zbog one bivse si rasterao prijatelje... itd itd... pa nije tome ona kriva, vec si sam kriv i znas zasto? Bas zato sto si rezervisan jer nisi 100% svoj, ti cinis, koliko mogu da primetim, stvari vise za rad drugoga jer verujem da si svoje prijatelje rasterao jer ti je to ona mozda trazila ili je digla nosinger jer bi se druzio malo vise sa njima pa se sirota osecala zapostavljenom? Jel? ili kako god vec bilo, nije ni bitno... vec zato i kazem, ne razumem niti zelim da razumem osobe koje iz losih iskustava danas uskracuju sebi, da ne kazem drugima, istinu: iskrene osecaje...i dr.
I ono sto kazes da bolje biti ovakav jer ce ona videti da se ne moze poigrati sa tobom jer kao ima malo cvrstine u tebi, alooooo ???? Shocked
Kakve bre cvrstine, ili si cvrst ili nisi, takca! Mislis da se cvrstina iskazuje skrivanjem pravih osecanja? No no... za mene (opet za mene) je to vise kukavicluk nego li neki veliki i jak covek.
Ako imas cvrst karakter onda ga imas, a ako sad zelis da izgradis neki novi karakter ili osobinu koja uopste i nije tvoja... fals.
Skrivaj svoje osobine ili osecanja nekom tamo sluzbenom partneru zarad nekog dobrog posla, ono kao: ako si freak pokusaj da to malo prikrijes, ako si slab pokusaj da ne pokazujes i ostalo...
A za pokazivanje osecanja u jednoj dobroj vezi, zarad svog zadovoljstva i zdravog odnosa sa devojkom koju iskreno volis, pokaziiiiiii bre, ne budi falsifikat, vise ce te bolet' glava. Otvori se i pokazi ono sto imas jer verujem da ce te vise ceniti ona i bilo koja druga iole normalna osoba. Za one tek druge osobe, za njih nemam sta reci....pa *ebiga recimo eto, nasao si jednu od njih, preziveo si i teraj dalje.

I covece... treba da budes "flattered" (ubi me ako u ovom trenutku znam kako to da prevedem na naski Laughing ) sto sam ti napisala jedan od svojih najduzih postova do sada.. Mr. Green

Dok sam ovaj post procitao, stvarno sam zaboravio vise i sta sam ja htio reci, i sta ja mislim, i kakvi su moji stavovi, i sve sam zaboravio. Ne zato sto si me prosvijetlila, nego si me zbunila Very Happy
Uglavnom skroz pogresno si me shvatila. Sorry... Nista protiv tebe nemam, nego me samo nisi skontala Rolling Eyes

paja1911 je napisao/la sledeće:
ja mislim da on nije hteo da kaze da ce zbog te bivse sad kao da se pravi da je neki baja,neka faca,nego da stavi do znanja da je voli,al da ne moze da ga vesla.Moras da shvatis eternity,da kad nekog volis,mozes ovako da budes koliko god cvrst,jak,nebitno sta,ali da si uz tu osobu krhk.Sto ne bi tolerisao da ti neko drugi kaze,njoj bi tolerisao,itd.Isto ti je to kao sa caletom i majkom.U zivotu ih ne bi udario,kad bi pomislio,odmah bi se zablokirao i reko:"sta ja to radim.Oni su mi roditelji.Oni mi mnogo znace".Ali ako se na vreme ne suocis sa njima,ceo zivot ce da ti kontrolisu.Niko ne bi uradio nazao nekoj osobi koju voli i bas zbog toga devojke iskoriscavaju muskarce.Muskarci se prepuste totalno,ne zele nikako da iskoriste devojke(pricam o muskarcima kojima je stalo do svoje devojke) i tu dobrotu iskazuju u mnogoj vecoj kolicini nego sto je za njih uobicajeno,a zene to iskoriscavaju.I ako ne stanes na put tome,izveslace te svaka cura.Kad volis nekoga,kontrolises postupke,sto znaci da kad bi mi nesto rekla ili uradila iznervirao bih se,al ne bih prsnuo.Jos uvek bih bio ok.Ali ako ona tera sve dalje i dalje moras da je spustis na zemlju.E da,to najlakse moze da se kaze ovako.Kad volis nekog,i dopustas mu sve,takvu osobu RAZMAZIS,a svi znamo kakve su razmazene osobe.Ali kad nesto ne valja,podviknes i lepo to zaseces u korenu.Mnogo sam smorio,al jbg.Imam jos da pisem al me mrzi i sve je nekako na pola receno,ali mislim da cete da shvatite sta je pisac hteo da kaze.pozz

Srecom paja je napisao post koji me je podsjetio sta sam htio reci, i on je u potpunosti objasnio ono sto sam ja htio reci....

I jos malo da se nadovezem, ona zna da je volim, al zna isto tako da ako se bude pravila budala da cu se okrenuti i kroz zivot dalje bez nje. To joj je sve jasno, i zna da je volim, al zna da se ne moze igrati sa mojim osjecajima, kao sto se ja ne igram sa njenim osjecajima, i ne poigravam se sa njom...

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 29, 2007 8:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pijem samo coca-colu,u extremnim slucajevima fantu.Devojka mi ne da da se alkoholisem Very Happy Salim se.Ne pijem.Otiso ja ponovo u off-topic.Sve u svemu valjda smo se slozili Wink pozz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Zasto nikada necete da nam pokazete svoja prava osecanja??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon