:: |
Autor |
Poruka |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164
|
|
naravno da moze... ako se smeje simpaticno.... ako joj oci govore puno... ako me gleda kako treba... ako se ljubi super..... pa bacila je cini, nego sta...
A za one druge stvari... ne, ne verujem to....
|
|
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Svidja mi se kako razmisljas
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Jedan momak mi je pričao kako ga majka nije prepoznavala od momenta kad je počeo da se viđe sa dotičnom devojkom, nije maltene dolazio kući, svađao se sa svima redom ako mu i reč kažu,...
Nakon što je 'baba Vanga' preduzela neke stvari, momak kao da je 'progledao'. Zapitao se kako mu se uopšte i svidela devojka sa kojom je bio.
Kad čujete ovakvu priču iz 1. ruke, ne bude vam svejedno. Nije jedina koju znam, ali je jedina vezana za ljubavne odnose. |
Hmmm jedan prijatelj mog bivseg se hvalio na sav glas prstenom koji je dobio kako je Annabel_Lee to lepo napisala od nekakve "baba Vange" ocigledno cure koje su se njemu dopadale a koje ga ne bi primecivale bi kolko sam ja razumela pogledao kroz taj prsten i one bi pocinjale da izlaze sa njim (bio je ozenjen kada nam je to pricao i rekao je da je tako radio i da bi dosao do svoje tadasnje supruge) Ili prijatelj koji se zalio da ga je cura pozvala na kafu i da je svojim ocima video curu da mu "nesto" stavlja u kafu (pozlilo mi je kada nam je pricao sta mu je tacno stavljala u kafu)... Ima puno takvih prica, ja u to ne verujem mislim da je ljudska psiha cudo Mada iskreno kada sam dole izbegavam da pijem kaficu bilo gde
|
|
|
smiljana.b >Edem<
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Avg 2009 Poruke: 1794
|
|
E...kakve cini On tebi cini ti njemu kantu...na glavu
|
_________________ Mnogom je cvetu sudjeno da ni od kog nevidjen cveta, I miris svoj da raspe u vazduh prazan i pust.
Dz.O. |
|
|
|
|
n3xt Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 97 Mesto: Istok
|
|
Ja sam takodje mislio da to ne postoji, da su budalastine samo dok nisam osetio na svojoj kozi. Bio sam u vezi s curom par meseca koja se bolesno zaljubila u mene i kada sam zbog faksa morao da odem iz svog rodnog grada zavrsio sam vezu na sta je ona dodala djabe ti je kada sam ti prebajala da ne nadjes ni jednu curu posle mene na sta sam ja naravno reagovao MA VAZI!!! Istina mesec dana posle toga kao sugav da sam bio, svakoj curi kojoj pridjem samo sam dobio nogu ili cinican pogled.
Obratio sam se nekoj babi iz mog kraja ( Negotinska krajna ) i dobio upute da odem u crkvu i zapalim svecu za moje zdravlje i zdravlje te cure sto mi je napravila to. Odmah sledeci vikend naso sam curu i hvala bog i dan danas sve je kako treba... da kucnem u drvo
|
_________________ Sreca se ne juri,sreca se srece .... |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Još u ono vrijeme pričalo se, doduše malo, a pisalo skoro nikada o takvim činima i vračkama, a u današnje se o tome ne prestaje govoriti i pisati, a baba i vračara koje "bacaju" i "skidaju" imamo sada i za izvoz, u najmanju ruku. Ne, nikada nisam vjerovala, prosto se radi o nestabilnim, sujevjernim ličnostima koje neko i te kako dobro zna da iskoristi. Malo samopouzdanja, malo pameti i malo više intuicije, nije na odmet.
Te priče o "čaranju" su još jedan vid i te kako dobre prevare i oni koji se služe tim, imaju na umu samo jedno: napuniti džepove novcem naivnih, nesigurnih, usamljenih i izgubljenih ljudi.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
na mene su one svasta bacale, a najvise sebe...
ali cini jos niu bacene na mene...dobro, mozda i jesu,
ali ne djeluju...ja sam jaci od bilo kakvih cini...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ja mislim da su ove price samo srz nase psihe. Decko kojem je cura rekla da mu je izmadjijala da ne nadje nikoga, nije nasao nikoga zato sto mu je to non stop bilo u glavi i sto je prilazio devojkama sa mislima da ce da ga odbiju...Sve je to psihicki. Na meni to jos nije delovalo, a i nesto ne verujem u to. Mada, ko zna, nikad ne reci nikad.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Kratko i jasno: ne. Bila sam na ovoj temi i sve što sam tada rekla vrijedi i za danas.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|