:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Citat: | To da volim drugu sa kojom sam uporedo bio 10 meseci.... |
i mene zanima nastavak ove price. ali iskreno se nadam da si ispusio kod obe i da sad patis.jer ovo sto je gore citirano, je porazavajuce. ti si svoju verenicu varao, da, lagao,varao izneverio. i ti se jos pitas da li da je ozenis ili da je ostavis. nadam se da si se na vreme opametio pa ostavio verenicu,jer ona ne zasluzuje da bude sa takvim skotom poput tebe. zato je pusti da nadje nekog ko ce znati da je ceni,a ti .. pa ti se vucaraj sa kim si vec i krenuo.
|
|
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
jaooo ne mogu da verujem svojim ocima sta sam procitala...
decko planira vencanje a ima uporedo 10 meseci vezu???
decko ti onda ne volis svoju verenicu, buducu zenu.. cim vec imas paralelne veze ne volis je!!!!!
|
|
 |
Boki_89 Dobro upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653

|
|
Brate moj stvarno ti ne zavidim nije ti lako
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
:LOL: je napisao/la sledeće: | Citat: | To da volim drugu sa kojom sam uporedo bio 10 meseci.... |
i mene zanima nastavak ove price. ali iskreno se nadam da si ispusio kod obe i da sad patis.jer ovo sto je gore citirano, je porazavajuce. ti si svoju verenicu varao, da, lagao,varao izneverio. i ti se jos pitas da li da je ozenis ili da je ostavis. nadam se da si se na vreme opametio pa ostavio verenicu,jer ona ne zasluzuje da bude sa takvim skotom poput tebe. zato je pusti da nadje nekog ko ce znati da je ceni,a ti .. pa ti se vucaraj sa kim si vec i krenuo.  |
Apsolutno se slažem. Inače, da sam na tvom mestu, ne bih razmišljala da pitam bilo koga i kažem za svoju sramotu.
|
|
|
|
|
 |
despot77 Upućeni član

|
Datum registracije: 01 Sep 2004 Poruke: 325 Mesto: република српска

|
|
Ufff, pa tema je stara godinu i više dana... ko zna šta se do sad desilo, možda je oženio neku treću...
poslao sam liku pm da javi šta se desilo na kraju...
|
_________________ Република Српска
 |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
despot77 je napisao/la sledeće: | Ufff, pa tema je stara godinu i više dana... ko zna šta se do sad desilo, možda je oženio neku treću...
poslao sam liku pm da javi šta se desilo na kraju...  |
Obavesti nas o ishodu situacije.
Ali mislim da smo se svi složili da ovakvo ponašanje nije fer, prema njegovoj verenici.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|