www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koliko vam je bitno da se osoba sa kojom ste lepo oblaci
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
katarinaa85p
Banovan!

~hot angel~
<b>~hot angel~</b>

Godine: 39

Datum registracije: 06 Dec 2007
Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 15, 2008 6:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako je njoj lepo i meni je....To mi nije bitno,ne gledam osobu kroz garderobu....bitno mi je da je pedantna osoba i da ima nesto u glavi...

Anetti
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 16 Jan 2008
Mesto: nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 16, 2008 3:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vrlo,vrlo bitno!Danas,odelo cini coveka,mozda je nekad drugacije bilo,ali sad,definitivno ne!

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 27, 2008 5:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jako je wazhno, jer i sama sam takwa da pazim shta oblachim, kombinujem, owo-ono, pokushawam da ostawljam lep utisak..a ako pored mene stoji neko ko to ne ume..no way!

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 27, 2008 6:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jako mi je bitno, cak sam i nekim bivsima indirektno napominjala kako je bas ovo u izlogu savrseno...sa nekima je uspelo, sa nekima ne, (da se ne shvati pogresno, da nekome nesto namecem, ti doticni nisu izlazili iz dukseva i farmerki)

sada, sto je stil neobicniji, to je meni privlacnije, a uvek sam volela neke skroz umetnicki nastrojene i neshvacene Mr. Green

" I know the way to fuck them all...."

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 27, 2008 7:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anđela je napisao/la sledeće:
Kaj cure, nije vam bitno da li je majica koju je obukao oznojana ispod ruku pa ima onak bijeli trag, nije vam bitno ako obuče patike na poslovno odjelo. Mislim.. znam da ga volite ali zaradi njega i njegove higijene? Confused
Kak ja volim kad netko ovak laže samog sebe, a poslije bude kao ,,Jao, kak nisam vidjela da se tako oblačio dok smo bili zajedno, aaaa,,
priznajte si da volite kad je netko lijepo obučen kraj vas. Ne mora to bit ni lijepo, kaaaamoli skupo i markirano i svečano, ali bar uredno, to da vam je bitnije njegovo srce je okej, ali ... razmislite. Wink

a ne, ne...to da li je neko lepo obucen je jedno, a nehigijena je nesto sasvim drugo...kao sto vec rekoh, bitno mi je da je cist i uredan, a maltene sve ostalo moze da prodje

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 27, 2008 11:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Necu mu uzeti za zlo ako je lepo spojio boje i ako fura neki malo ludji stil (jer ja sve to podrzavam,sta vise preferiram). Ali da mi je samo to bitno,nije. Da mi je bas bitno,noup,manje bitno, mozda. Sigurno cu ga lakse primetiti ako je uslovno receno "skockan" i nosi npr nesto sto mu pritom dobro stoji ,nesto sto istice kvalitete,ali..
nije presudno.

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 05, 2008 9:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Muž mi je ... volim ga uvek i kako god se obukao. Bitno mi je samo da je uvek čist, a za to se ja brinem.

Insektkiler
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 25 Sep 2008
Mesto: Lazarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 31, 2008 1:42 am    Naslov poruke: :) Na vrh strane Na dno strane

ma ako je ona meni ok i znaci mi bas me briga sta ce nositi!

sanjica_tz
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 09 Nov 2008
Mesto: Tuzla

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 13, 2008 12:30 pm    Naslov poruke: Re: :) Na vrh strane Na dno strane

pa slazem se sa tobom u potpunosti ali ipak ne volim svakakvo vidjet
pogotov zensko kada vidim da ne drzi do sebe

Insektkiler je napisao/la sledeće:
ma ako je ona meni ok i znaci mi bas me briga sta ce nositi!

pa dobrooo al opet ne mozes je ni voddat kraj sebe ipak zensko je a da ne drzi do sebe zar nisam u pravu

tigrica74
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 25 Nov 2008

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 26, 2008 8:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

covjek mog zivota je uvijek tip top,vec me ponekad i nervira jer definitivno pretjeruje. uvijek je spreman za naslovnicu i stvara mi opterecenje. ponekad pozelim da je opušten i prirodan, da mu osjetim miris znoja, ali to je nemoguće. ipak, u svemu treba imati mjeru. najčešće se desi da on mene kritikuje zbog oblacenja. trudim se više zbog njega da mi garderoba bude prikladna a ne zbog sebe. tu se gubim i trošim mnogo više novca na oblačenje nego što bih inače. tako poželim u trenerci prošetati kroz grad ali to je njemu prestrašno. UMJERENOST JE NAJVAŽNIJA.

mala_princeza91
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 30 Okt 2007

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 05, 2009 2:58 am    Naslov poruke: ... Na vrh strane Na dno strane

pa ja wolim dobro oblachenje i oblachim se super-wolim modu,pratim modu,nosim ono shto je aktuelno....ja sam buduci dizajner tako da nema shta wishe da kazem,a dechko mi je fudbaler woli modu i oblachi se u skladu samnom kada idemo zajedno a i owako je aktraktiwan...
mnogo mi je to wazno,ne zelim da odudaram od swog partnera...
wolim ipak da budemo dobar par....

_NataLia_
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 11 Dec 2008
Mesto: Beč/Zg/Ri

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 06, 2009 10:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa bitno mi je. Volim da se lijepo obuče i skocka. Wink

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ̵̡Ӝ Nikad ne traži nešto savršeno da to zavoliš,
bit ćeš u opasnosti da umreš bez ljubavi.
Zavoli nešto što nije savršeno
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Koliko vam je bitno da se osoba sa kojom ste lepo oblaci Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon