www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kad vam decko kaze da se zeni...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
**OpasnaMackica**
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 04 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 29, 2007 10:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma dala sam joj ja savet...bori se bre....ako se ne boris onda si vec gubitnik ako se boris pa izgubis onda si ipak pobednik u neku ruku...nadam se da ruzumes ove reci
A koliko ste zajedno nije bitno. Ma ko zna cije je to dete

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 2:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta,jel ona treba da ceka da se oni rastave da bi bila sa njim?!Ma hajde ljudi,kad je decko rekao da mora da je zeni,ocigledno ne moze nagovorit tu curu(il nece) da abortira,tako da se on u svakom slucaju ZENI!!!!!!
Ma jel zivot treba da joj prodje cekajuci ga,a kad uzmemo u obzir da ima tek 19 godina.
Pa eto,moze jos razgovarati sa njim,al ako se on ozeni sa tom(sto je izvjesno),ona ne treba tu nista da trazi.
Jos nesto,moje skromno misljenje je da se ne moze bas iskreno voljeti sa tolicno godina,pogotovu ako ti je to prva `duga` veza,i jos ako nijesi imala puno momaka prije njega,vjeruj mi. Opet ponavljam da postoje izuzeci.
Okani ga se,zivot je pred tobom,nemoj se nikad ponizavat da bilo kome budes druga,ma i njemu,za kog kazes da ga volis.
Nista u ovom zivotu nije lako,mogu zamislit kako ti je,moja drugarica je bila u slicnoj situaciji Crying or Very sad
Ti ne trebas da ispastas zbog njegovih gresaka,uradio je to sto je uradio i sad mora snositi posledice.

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 38

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 3:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

**OpasnaMackica** je napisao/la sledeće:
Slusaj ti svoje srce ...ali evo i jedan muskarac ti je dao savet...Ti roditelji ce se kad tad rastati a ostade onda i ti sama i on tada....Bori se...ako ga ona voli nek se i ona bori, a na sudu moze da dokaze da je majka BiiiiP i nesposobna da cuva dete(ako mu je stalo do bebe).....
Pusti ove komentare videla bi sta bi one radile da se njima desi
Jer ako se boris i ako se ta cura bori samo jedna moze da bude pobednica a to je ona bolja!

Ko ti kaze da ce se rastati i jos povrh svega da ce ona da ostane sama?
Da se meni desi ovako nesto pa ne bi se ponizavala jureci ga i moleci za mrvice njegove paznje i ljubavi kad ima mali milion momaka od kojih bi mogla da dobijem 10 puta vise!

**OpasnaMackica**
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 7:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa bas da nebi cekala neka se bori...ja znam da takvi brakovi nemogu da opstanu..zato neka se rastanu odma dok nisu potpisali

Vampirela
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 31 Avg 2006
Mesto: Tamo gdje je on...

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 31, 2007 11:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi dragi pa i taj decko zna da ovo nije 19.vijek i da trudnoca nije dovoljno dobar razlog za zenidbu a ipak je odlucio da je zeni. postoji puno drugih nacina da on rijesi taj problem a on se ipak odlucio za brak...a de molim vas recite mi koji to muskarac zeli da se zeni bezveze Evil or Very Mad I molim vas, ko pravi djecu bivsoj curi tek tako ???
mislim da treba da ga ostavis, neka svoje probleme rjesava sa svojom zenom kakva god da je ona. tebi je 19 i skontaj jesili spremna ostatak zivota provesti sa tim muskarcem. samo ako mislis da je on ljubav tvog zivota i da zelis ostariti s njim onda se vrijedi boriti. a ako je to samo jos jedna veza u nizu...pa pomisli na dijete koje nije problem koji ce proci nakon devet mjeseci nego je to bice koje ce biti tu narednoh 60-70 godina...i jel treba da ti budes ta koju ce to dijete kriviti za rasturenu porodicu. pa de razmisli malo sama, imas mozak...stavi se na mjesto tog djeteta i mani gluposti o tome da ce se taj brak kad tad rasturit...nek se uzmu a ako im ne bude islo razvesce se al makar ti neces biti razlog za to. uostalom, decko koji ti tek tako usput kaze da se zeni drugom curom zato sto je trudna te sigurno ne voli New Evil

antonela
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 21 Maj 2005
Mesto: Tamo negde iza duge gde su vecna proleca...

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 31, 2007 4:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najgore je sto ja i jesam na mjesto tog djeteta,jer je moje roditelje zadesila ista ta situacija tj.ja sam odrasla bez oca i zato mi i najteze pada da se odlucim jer znam kako je rasti bez oca.Dan danas mi tesko pada kad vidim zenu zbog koje su se moji razveli tj. sadasnju zenu mog oca.Ipak sam ja jos dosta mlada da bi upadala u tu problematiku i mislim da cu raskinuti sa njim i pokusati da ga prebolim,a i uostalom nije on jedini na svijetu.Istina je da mi je mnogo tesko i da me boli i da bi najradije pokusala da se borim za njega ali mislim da je ovako najbolje za sve,a ja cu ga preboljeti valjda.Uostalom tu je i faks sledece godine,zivot je predamnom !!!

rastu u noc nemu,
necu vise cuti tvoje reci,
taste,
da tvoj glas svemocni
osetim u svemu..

..Wherever you go,whatever you do
I will be right here waiting for you..

Nina_NS
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 05, 2007 1:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moja drugarica je bila u takvoj situaciji,decko se isto tako ozenio zbog deteta,a moja drugarica ostala sa njim,nije mogla da ga zove kad hoce,ni nista,sedela je i cekala da je on nazove,bili su oko 6,7 meseci zajedno i tvrdila je da ga voli,ali puno je patila,na kraju vise nije mogla da izdrzi i raskinula je,a on je nastavio da je trazi,brzo ga i prebolela...
Ali zasto taj tvoj mora da se ozeni,mnogo je ljudi koji priznaju dete i brinu se za njega a ne zive zajedno...Glupo je da se zeni zbog deteta,moze dete i ovako da ima oba roditelja i da svi budu srecni i zadovoljni...a ti sama najbolje znas da li treba da se boris za njega...jer ako ti je stalo do njega kao sto kazes,reci mu sve to sto te muci pa akp je njemu bar malo stalo do tebe mozda se i predomisli...

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 7:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bih ga ipak otkacila....jer mogao da pazi covece kad je spavao sa tom curom....sta vredi ostati sa tim,njegova bivsa da mi jede kosti zbog deteta,ma nebih nikad imala mira....Mozda bih mi bilo tesko ali morala bih da raskinem vezu i zivot tece dalje...

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 7:25 pm    Naslov poruke: Re: Kad vam decko kaze da se zeni... Na vrh strane Na dno strane

antonela je napisao/la sledeće:
Danas mi je dva mjeseca od kako izlazim sa deckom ali mi je prije nekoliko dana rekao nesto sto me stvarno sokiralo.Naime,prije nekoliko dana smo otisli na nekoj zurci i on mi je mrtav hladan saopstio da se zeni sa bivsom curom jer je trudna.U pocetku mu nisam povjerovala jer sam mislila da se zeza ali se na kraju ispostavilo da je to tacno.Sada sam zbunjena i ne znam sta da radim,znam da bi najbolje bilo da raskinem s njim ali ja to jednostavno ne mogu jer mi previse znaci!Molim vas pomozite,sta bi vi uradili na mom mjestu ?!

Iskreno... ne vidim ni jedan razlog premišljanja... Rolling Eyes Definitivno treba da raskrstiš tu vezu i da shvatiš da si sama sebi najvažnija... Dva meseca, nije ništa da bi nekog upoznala, a kamoli stvarno zavolela... Ok, razumem da si zaljubljena i da si izgubila glavu za njim... ali eto, upravo ti je dokazao da nije vredan toga...

Ne ponižavaj se... i ne dozvoljavaj sebi da budeš nekome druga... da se zadovoljavaš "ostacima" onoga što ostaje posle njegove žene... da ne možeš da ga imaš kad poželiš... da nikad neće biti tu kad ti zatreba i da ćeš toliko patiti u toj "vezi" da ćeš dovesti sebe do granice ludila... veruj... znam...

Živi svoj život, uzmi od života ono najbolje i... nije poslednji muškarac na ovoj planeti... a da ima boljih... veruj... ima...

Prekini to, dok još možeš i dok ne "zagaziš" dublje sa njim... to ti je moj savet...

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

zasto banovan?
Upozorenja: 2 od 3

U INAT BAGRI
U INAT BAGRI

Godine: 114

Datum registracije: 28 Apr 2008
Mesto: za sankom

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 03, 2008 6:24 pm    Naslov poruke: Re: Kad vam decko kaze da se zeni... Na vrh strane Na dno strane

antonela je napisao/la sledeće:
Danas mi je dva mjeseca od kako izlazim sa deckom ali mi je prije nekoliko dana rekao nesto sto me stvarno sokiralo.Naime,prije nekoliko dana smo otisli na nekoj zurci i on mi je mrtav hladan saopstio da se zeni sa bivsom curom jer je trudna.U pocetku mu nisam povjerovala jer sam mislila da se zeza ali se na kraju ispostavilo da je to tacno.Sada sam zbunjena i ne znam sta da radim,znam da bi najbolje bilo da raskinem s njim ali ja to jednostavno ne mogu jer mi previse znaci!Molim vas pomozite,sta bi vi uradili na mom mjestu ?!

Zene oprostite na invaziji u vas prostor ali ja bi tom tipu savjetovao da bude siguran cije je dijete i da ne bjezi od odgovornosti ako je njegovo.

Ne mora da se zeni,moze i tebe da ozeni a da izdrzava dijete,nista tu lose nema.

U inat svima,bez mane i straha.

Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...

Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!

Sva vlast rakiji !!!

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 03, 2008 7:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a sto napadoste onu jadnu trudnu devojku? izgleda da je ona najveca zrtva ovde

" I know the way to fuck them all...."

ENA_Nis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 11 Jul 2008
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 03, 2008 7:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa nemas izbora, on je tebi rekao da se zeni, nije te nista pitao Confused

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Kad vam decko kaze da se zeni... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon