www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako se ponasati kada vas netko optuzuje
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
zex_bl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 16 Maj 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 22, 2007 5:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako zgrijesim prihvatam krivicu i odgovornost, a ako me neko optuzuje za nesta a je nemam veze s tim e onda mu se malo krvi napijem Laughing Laughing Laughing

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 22, 2007 11:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako sam kriva priznam krivicu, i uradiću sve što treba da ispravim grešku... Ali, ne volim nepravdu, i nekada sam jako burno reagovala kada me neko nepravedno okrivi za nešto... Sada samo sa osmehom kažem "Odlično, sad sve to za šta me optužuješ dokaži..." Naravno, pošto me optužuje greškom, ne može ni da dokaže...

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 03 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 17, 2007 1:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma s vremenom sada vidim kako to ide, to su jednostavno ljudi koji su iskompleksirani samim sobom i imaju jako puno problema u svojoj glavi.

Nitko pametan i sa imalo razuma ne bi se tako ponasao, a sto Lane kaze nasmijem se i cak nije potrebno vise nista drugo reci.

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 17, 2007 11:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako sam kriv kriv sam, nemam šta. A ako me optužuju neopravdano, onda umem da grizem ako treba. Ne dam na sebe.

Mara 82
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 42

Datum registracije: 07 Feb 2006
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 21, 2007 11:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad me zabole neke gluposti, ako je u pitanju meni draga osoba, onda opširno moram da razjasnim neke situacije, ne iz razloga da želim da se opravdam već da dotičnu osobu obavestim o činjenicama pomenute situacije. Ako je nebitna, pa to već zavisi od vrste optužbe, onda može svašta nešto tu da bude. U suštini grešku umem da priznam, ali za neistinu, laž, Boga mi.....

carmen90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 09 Maj 2007
Mesto: ***3 metra iznad neba***

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 11, 2007 1:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa nista se tu ne moze....imala sam takvu situaciju.....objasnjavam ali uzalud,sve mi manje veruje...ma najbolje je da ga batalis Very Happy kad ti ne veruje sta ce ti

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 11, 2007 1:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prvo spustam loptu....jako sam impulsivna, pa se ucim da se kontrolisem...i dobro mi ide

ako jesam napravila gresku, nikada mi nece biti problem da se izvinim, i ispravim je

ako je krivica neosnovana, samo slegnem ramenima

" I know the way to fuck them all...."

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 14, 2007 10:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neznan iskreno, ako reaguješ bude još gore. Najbolje se povući neko vrime. I to je najbolje. Iskusila san to.

goga20
~lavica~
<b>~lavica~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 30 Dec 2004
Mesto: Linz

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 15, 2007 2:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo trenutno sam u takvoj situaciji gdje me je jedna drugarica i bivsa moga decko optuzuje da sam pricala nesto o njoj. Ja znam da nisam. Ona je po jednoj drugoj osobi porucila da vise nezeli kontakt samnom. Krivo mi je bilo sto nije dosla i to sama meni rekla vec se krije iz nekih drugih a kad sam je zvala nece da se javi, porukom sam joj sve napisla i sad trenutno je trazim po gradu da joj stanem pred lice i neki mi kaze sta hoce a ja cu njoj reci sta ja mislim. Mrzim to kad neko prica lazi o meni i kad kaze da sam ja nesto rekla a nisam. Tako da cu se boriti za to da se istina zna a sta ce ona posle dal ce pricati samnom ili ne to me neinteresuje zanci mene sam i jedino istina interesuje.
Pitam se samo ako je ubjedjena u to i zna da je istina zasto bjezi i krije se od mene!

Ja to odma resavam!

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 33

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 15, 2007 2:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prvo bih pokusala da toj osobi dokazem neke stvari, a ako ta osoba ne obraca paznju zasto bi se ja onda nervirala? ako mi je bliza osoba, onda bi probala opet kad se stisa situacija, a ako je neko nebitan, onda mi je svejedno

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 16, 2007 11:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

goga20 je napisao/la sledeće:

Pitam se samo ako je ubjedjena u to i zna da je istina zasto bjezi i krije se od mene!

Pa eto, samoj si sebi i odgovorila pametno, zato što zna da je glupa i joj je zanimljivije u životu time se bavit nego drugim lijepim stvarima.
Dosadno ljudima valjda u životu pa se moraju nečim zabavit, i sebe i raju. Zato kad to čujem, zabole me ćofica kaj se priča o meni, pravi će prijatelji bit uz mene, pa i da negdje pogriješim, saslušat će me i prihvatit izvinjenje. Ako nisam pogriješila, ostat će uz mene, neće bježat.
Sve ostalo - puf daleko od mene Wink

Mara 82
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 42

Datum registracije: 07 Feb 2006
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 29, 2007 10:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pokušala bih da na lep način objasnim da nisam kriva i da pobijem stvari koje mi dotična osoba iznosi. Ako tako ne bih uspela da razjasnim stvari, onda bih počela da besnim. Naravno, sve ovo se odnosi ukoliko mi osoba koja me optužuje za nešto, znači.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Kako se ponasati kada vas netko optuzuje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon