:: |
Autor |
Poruka |
zex_bl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 16 Maj 2007 Poruke: 115
|
|
Ako zgrijesim prihvatam krivicu i odgovornost, a ako me neko optuzuje za nesta a je nemam veze s tim e onda mu se malo krvi napijem
|
_________________ veni - vidi - vici
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Ako sam kriva priznam krivicu, i uradiću sve što treba da ispravim grešku... Ali, ne volim nepravdu, i nekada sam jako burno reagovala kada me neko nepravedno okrivi za nešto... Sada samo sa osmehom kažem "Odlično, sad sve to za šta me optužuješ dokaži..." Naravno, pošto me optužuje greškom, ne može ni da dokaže...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Ma s vremenom sada vidim kako to ide, to su jednostavno ljudi koji su iskompleksirani samim sobom i imaju jako puno problema u svojoj glavi.
Nitko pametan i sa imalo razuma ne bi se tako ponasao, a sto Lane kaze nasmijem se i cak nije potrebno vise nista drugo reci.
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Ako sam kriv kriv sam, nemam šta. A ako me optužuju neopravdano, onda umem da grizem ako treba. Ne dam na sebe.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Mara 82 Iskusni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 847 Mesto: Nis
|
|
Kad me zabole neke gluposti, ako je u pitanju meni draga osoba, onda opširno moram da razjasnim neke situacije, ne iz razloga da želim da se opravdam već da dotičnu osobu obavestim o činjenicama pomenute situacije. Ako je nebitna, pa to već zavisi od vrste optužbe, onda može svašta nešto tu da bude. U suštini grešku umem da priznam, ali za neistinu, laž, Boga mi.....
|
|
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
pa nista se tu ne moze....imala sam takvu situaciju.....objasnjavam ali uzalud,sve mi manje veruje...ma najbolje je da ga batalis kad ti ne veruje sta ce ti
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
prvo spustam loptu....jako sam impulsivna, pa se ucim da se kontrolisem...i dobro mi ide
ako jesam napravila gresku, nikada mi nece biti problem da se izvinim, i ispravim je
ako je krivica neosnovana, samo slegnem ramenima
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Neznan iskreno, ako reaguješ bude još gore. Najbolje se povući neko vrime. I to je najbolje. Iskusila san to.
|
|
|
|
|
|
goga20 ~lavica~
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 1092 Mesto: Linz
|
|
Evo trenutno sam u takvoj situaciji gdje me je jedna drugarica i bivsa moga decko optuzuje da sam pricala nesto o njoj. Ja znam da nisam. Ona je po jednoj drugoj osobi porucila da vise nezeli kontakt samnom. Krivo mi je bilo sto nije dosla i to sama meni rekla vec se krije iz nekih drugih a kad sam je zvala nece da se javi, porukom sam joj sve napisla i sad trenutno je trazim po gradu da joj stanem pred lice i neki mi kaze sta hoce a ja cu njoj reci sta ja mislim. Mrzim to kad neko prica lazi o meni i kad kaze da sam ja nesto rekla a nisam. Tako da cu se boriti za to da se istina zna a sta ce ona posle dal ce pricati samnom ili ne to me neinteresuje zanci mene sam i jedino istina interesuje.
Pitam se samo ako je ubjedjena u to i zna da je istina zasto bjezi i krije se od mene!
Ja to odma resavam!
|
|
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
prvo bih pokusala da toj osobi dokazem neke stvari, a ako ta osoba ne obraca paznju zasto bi se ja onda nervirala? ako mi je bliza osoba, onda bi probala opet kad se stisa situacija, a ako je neko nebitan, onda mi je svejedno
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
goga20 je napisao/la sledeće: |
Pitam se samo ako je ubjedjena u to i zna da je istina zasto bjezi i krije se od mene!
|
Pa eto, samoj si sebi i odgovorila pametno, zato što zna da je glupa i joj je zanimljivije u životu time se bavit nego drugim lijepim stvarima.
Dosadno ljudima valjda u životu pa se moraju nečim zabavit, i sebe i raju. Zato kad to čujem, zabole me ćofica kaj se priča o meni, pravi će prijatelji bit uz mene, pa i da negdje pogriješim, saslušat će me i prihvatit izvinjenje. Ako nisam pogriješila, ostat će uz mene, neće bježat.
Sve ostalo - puf daleko od mene
|
|
|
|
|
|
Mara 82 Iskusni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 847 Mesto: Nis
|
|
Pokušala bih da na lep način objasnim da nisam kriva i da pobijem stvari koje mi dotična osoba iznosi. Ako tako ne bih uspela da razjasnim stvari, onda bih počela da besnim. Naravno, sve ovo se odnosi ukoliko mi osoba koja me optužuje za nešto, znači.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|