:: |
Autor |
Poruka |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
relativno je... Mi smo shvatili da se strasno volimo, posle veoma kratkog vremena...
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
za 1 dan 3 sati 9 min 2 sekunde 11 milisekunde 46 trilimilrili sekunde i 3 ptilimirilisekunderelele:lol:
A stvarno pojma nemam, ja to nisam prošao. Nikad nisam voleo da kažem da sam voleo
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
meni je trebalo mesec dana svakodnevnog vidjanja.. ali sam tek kasnije shvatila da to nije ona prava ljubav..
|
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
nema to veze sa vremenom... kod svakoga je to razlicito i nikada ne mozemo da znamo kada cemo sledeci put da zavolimo...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
MaLa_MaJa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 173 Mesto: novi sad
|
|
vremenski ...nema nikakog ogranichenja,zavisi od osobe do osobe ,mada cesto ljudi mesaju ljubav i zaljubljenost ...
|
|
|
|
|
|
jerumi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2007 Poruke: 186
|
|
nema pravila, ja se zaljubim odmah, pa ta moja ljubav kulminira negde oko treceg meseca zabavljanja, i onda splasne u narednih mesec dana, i posle 2 meseca razmisljam kako da raskinem... smorim se nekako, fali mi da budem sama... do 6 meseci izdrzim svaki put ... Tako sam recimo prvi i jedini put kad sam shvatila da volim, bila vec uveliko ostavila tog momka, i ske*ala sam se tad najstrasnije, to je bila ljubav, i jos je, nego ga ja komplikujem... tezak sam mentol... volim slobodu nekako vise od svega, sta ja znam...
|
_________________ nemam ja toliko kofera, kada me tuga potera, da spakujem sva ta gorka osecanja... |
|
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
kapljica je rekla sledjece:
Osetices da volis nekog onog trenutka kad ga upoznas dovoljno da vise neces misliti da je ta osoba savrsena i bez mane, kad ne budes volela kod njega ono sto ti zelis da je on, vec ono sto on stvarno jeste, kada vise ne budes morala da razmisljas o tome da li ces reci ili uraditi pravu ili pogresnu stvar...a za to ne postoji odredjeno vreme. Sve zavisi od ucestalosti vidjanja, brzine medjusobnog upoznavanja, situacija kroz koje veza prolazi, svake osobe ponaosob...itd.
Slazem se. Bravo curo , volim kad vec ima odgovor onakav kakav bih ja dala pa taman da se ne mucim da pisem.
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Uopće nema pravila...
|
|
|
poznata, viđena, slavna Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2007 Poruke: 39
|
|
ljubav-relativna. osjetimo je kad je pozelimo osjetiti.mozemo voljeti koha kod zelimo dok imamo volje za to.lazno je uvjerenje da se voli samo jednom. svaku osobu na ovoj planeti se moze voljeti na svoj nacin.
|
|
|
|
|
|
kacagica Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543
|
|
Za tako nesto nema pravila.
Sve zavisi od osobe do osobe, koliko kome treba da se zaljubi u neku osobu, koliko mu treba da je pihvati takvu kakva jeste......
|
|
|
|
|
|
čekalica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 14 Nov 2007 Poruke: 121 Mesto: Zemun
|
|
Nisam bila svesna ni koliko mi je stalo ni da li volim dok se nismo razdvojili na mesec dana.Tada je sve pucalo u meni,duša se u prah pretvarala.Svaki njegov sms u to vreme davao mi je snagu da dišem.Jedva sam čekala da ga vidim.I čim sam ga ugledala,shvatila sam da je u srcu mom.I zaplakala kao malo dete.
|
_________________ Čekaj me i ja ću sigurno doći...samo me čekaj dugo... |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
ne znam, meni je to uvijek težak i spor proces, nekako se slučajno dogodi i ovisi o puno toga. Ne mogu ujutru ustati i reći Pa ja njega volim...Mislim, mogu, ali to je više zaljubljenost.. To dođe sa vremenom. Onda kad mi nije teško ništa uradit za njega, kad skužim da me i dalje raduju njegovi dolasci,poljupci,pokloni,šetnje,izlasci a da me nije nakon par mjeseci smorio.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|