:: |
Autor |
Poruka |
nikita123n Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 100 Mesto: Tako blizu...a tako daleko!

|
|
desila mi se slicna situacija...gde su mi se svidjala obojica...ali sam i dalje odugovlacila situaciju ne znajuci koga da odaberem...na kraju sam se bila zaljubila u obojicu...i to nije nimalo dobra situacija...
|
|
|
|
|
 |
Alekssandra Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji

|
|
Sto puta!Ali onda vidim sta imam sa svakim pa se odlucim koji mi je bolji!!Ne volim nikoga da povredjujem !Ako mi se ovaj drugi svidja vise nego moj decko raskinucu sa starim i pokusacu sa ovim!
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
 |
LA*PERLA Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670

|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | nikada mi se nesto tako nije desilo...ne verujem da ako nekoga volis i lepo ti je sa njim mozes u isto vreme zeleti nekog drugog...po meni je to znak da nesto u vezi ne stima pa makar ti toga ne bio svestan...ako nekog volim i zelim onda volim i zelim samo njega... |
potpisujem...
|
_________________ Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,
stanuje sam đavo. |
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
Gertruda je napisao/la sledeće: | Da li vam se desilo da vam se dopadne neki decko, otkinete za njim a imate ozbiljnu vezu vec nekoliko godina i ne zelite da raskinete jer ga volite ali vam se ovaj drugi neopisivo i nenormalno svidja? |
Da, da, da, dogodolo se... Ali sam raskinula, jer cim mi se neki drugi uopste i svidi nije ta veza vise zdrava, jer da je zdrava, ne bih gledala po okolini... Sada sam sa "tim" drugim i sigurna sam da je on taj "pravi"
|
|
|
|
 |
KatriX Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Okt 2006 Poruke: 136

|
|
Ne,to mi se nije desilo.Kad bih pogledala nekog drugog decka i zelela ga,znala bih istog trenutka da ta duga veza vise nije to.Dok postoji zelja za nekim drugim,ljubav prolazi.Mada,trebala bi dobro razmisliti o svemu i shvatiti sta ti zapravo zelis i do koga ti je zaista stalo.
|
|
|
|
|
 |
Srednjoskolka Odomaćeni član

|
Datum registracije: 16 Sep 2005 Poruke: 1217 Mesto: CRNA GORA

|
|
menilicno se nije desilo ali znam nekog kome jeste...ne znam malo je zeznuta ta situacija
|
_________________ Sveca,pri kojoj je citala knjigu punu iznenadjenja,obmana,jada i zla,planu jasnijom no igda dotla svetloscu,osvetli joj sve sto je pre bilo u mraku,poce puckerati i gasiti se i zauvek se ugasi... |
|
|
|
 |
boginja_ljubavi Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Apr 2007 Poruke: 35 Mesto: Raj..

|
|
Gertruda je napisao/la sledeće: | Da li vam se desilo da vam se dopadne neki decko, otkinete za njim a imate ozbiljnu vezu vec nekoliko godina i ne zelite da raskinete jer ga volite ali vam se ovaj drugi neopisivo i nenormalno svidja? |
Deshava mi se trenutno...
|
|
|
|
|
 |
milenaaaa_bg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Avg 2006 Poruke: 121

|
|
pa to je i logicno da ti se svidja neko sa strane iako si u dugoj vezi
|
|
|
|
|
 |
BaBy** Upućeni član

|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359

|
|
meni jest
mislim imam vezu...a netko me sa strane privlaciiii
|
|
|
|
|
 |
*Stefy* *samo njegova*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor

|
|
Da,desilo mi se.Bila sam s momkom godinu dana, i svjesna sam bila da mi treba samo mali povod da raskinem,jer je sve postalo samo navika, nekako se ta ljubav izgubila. I imala sam tu srecu da sam se i ja tom drugom svidjala, i eto, i danas smo zajedno. 2 godine i 9 mjeseci
|
|
|
|
|
 |
ms_chocolate Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Jul 2007 Poruke: 5

|
|
Uf... desilo mi se...vise puta iako sam u dugoj vezi...Ali na srecu, brzo me je to prolazilo...
|
|
|
|
|
 |
Simpa girl Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Jun 2006 Poruke: 308 Mesto: nis

|
|
pa desavalo mi se to,ali nikad nisam bila u nekoj duzoj vezi.uvek je to bilo mesec,dva...
|
_________________ princess |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|