:: |
Autor |
Poruka |
boolero Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 265 Mesto: Beograd
|
|
Porbao sam auto danas na G-techu (ravno,pokazivao je 0.00 +-.01 na startu)
0-100 km/h = 8.9 s
0-400 m = 16.44 s
Izlazna brzina = 143 km/h
Poshto je vreme od 0-100 ocajno (na gumi 174/70 R13 ne spaja prvu nikako) ,a izlazna brzina dobra (otprilike za 16.1/16.2) nadam se da cu sa drugim gumama moci bar 16.3 da vozim ako ne i manje.
Probacu i neku obrtaljku da nadjem do Batajnice pa i time da spustim malo vreme, poshto ovako vozim na sluh.
Ostaje josh da ga olaskham i mogu da vozim sasvim konkurentnu klasu 16.
U planu je i glava od 18E, al to tek za mesec-dva...
|
_________________ Opel Kadet E 2.0
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
Josh samo da im objasnish shta je izlazna brzina
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
Stvarno b'e ljudi, kako se voze te trka na toj Batajnici? Kako da ja odem tamo i koja su pravila!?
Ne znam gde sam procitao da motor uopste nije vazan vec tamo neko vreme primer: izmedju 12 sek. do 14 sek. psss! Koji ce mi onda BMW 325i sa chip tuningom, KKK Turbom, Remus izduvom, ...i ostalo kako planiram da uradim jedan takav!
Ne, ozbiljno da li neko zna koje su cene i kako se ucestvuje na tom takmicenju? gledacete me sigurno kroz ....godinu,dve,tri dana i pisace na vratima domaci.de/Dixy-Boolero-g_bmw_m3-Vlada R-Rizmal....
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
G nije ti to nishta specijalno, lepsha je ilegala, ovo su ti legalne trke 1 na 1, borish se za vreme moze da ucestvuje ko god misli da ima mashinu spremnu za to ...itd uostalom >>> www.402streetrace.com tu ti je sve pa vidi Pozz
(Svi koji planiraju da ucestvuju na takmicenju u ubrzanju „402StreetRace“ potrebno je da poseduju licencu. Postoje dva tipa licence: 1. Sezonska - uzima se pre pocetka sezone i važi za sve trke šampionata, cena: 1.500,00din. 2. Dvodnevna koja važi samo za manifestaciju u Batajnici, cena: 750,00din. Za dobijanje licence potrebno je doci licno u prostorije kluba uz prethodnu najavu ....)
|
|
|
daliborvucko Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 30 Mar 2007 Poruke: 55
|
|
poštovani pre tri meseca ponovo sam kupio opela, ali ovog puta opel kadett. ovo pitanje upućujem svim onima koji se razumeju u karakteristike opelovih vozila. podaci koji su mi dostupni je da je automobil proizveden 1991 godine i zapremine motora od 1.3. ono što me zanima je dali broj motora odredjuje zapremninu motora po fabričkim karakteristikama. ono što sam zaboravio da napomenem je da je u pitanju opel kadett limuzina, tj. produžena suza.
svim dobronamernim odgovorima unapred se zahvaljujem.
|
|
|
|
|
|
boolero Upućeni član
|
|
|
Da broj motora odredjuje zapreminu i ostale karakteristike motora (nacin napajanja gorivom,eko standard,kompresiju)
Ako je tvoj 1.3 trebao bi da imash jedan od ovih (oznake na pocetku):
13N , napajanje Pierburg 35 PDSI, bezolovni 91
13NB, napajanje Pierburg 1B1, bezolovni 91
C13N, napajanje Multec, bezolovni 91 (injection)
13S, napajanje Pierburg 2E3, super 98
|
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
|
boolero Upućeni član
|
|
|
Eo mali update...
Skinuta kleshta sa Astre F Turbo i montirana na kadeta (sa novim diskovima,plocicama,crevima)
Tabla zamenjena i stavljena druga sa obrtaljkom
A bio sam i na DynoJet-u...112ks i 174Nm izbacio
Kasnije cu pokacim i slike....
|
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
|
Dinke Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Avg 2007 Poruke: 58 Mesto: Sabac
|
|
Svaka cast!neka ti je sa srecom i polako...Predlazem da na kraju svega ugradis filter za vazduh cayene mnogo ce mu znaciti..Pozdrav
|
_________________ Prati svoje srce,ne slusaj nikog oko sebe....................................... |
|
|
|
|
boolero Upućeni član
|
|
|
Mali update...castio sam kadeta sa slickovima 195/50 R15
|
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
|
cheda88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 104 Mesto: BEOGRAD
|
|
svaka cast na kadetu
|
_________________ bludnik |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|