:: |
Autor |
Poruka |
GTI16v Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Okt 2006 Poruke: 10 Mesto: B E O G R A D
|
|
Verujem samo Volkswagenu i Audiju. Das Auto
Ne verujem ni jednom japancu ili korejcu.
Priznajem da subjektivnost ovde igra veliku ulogu ali toliko puta sam to sagledavao sa objektivne strane. Kada bih i mogao da predjem preko njihove uglavnom lose zavrsne obrade , po meni a i po mnogima ruznog i brzo prolaznog dizajna nebih preko cinjenica od kojih je polovina iskustvo koje su stekli moji prijatelji u vezi sa garantnim rokovima servisima(kojih ima u "izobilju") i pouzdanoscu motora. Mislim da je osnovni razlog za to sto vw izuzetno uspesno ostaje na balkanskim prostorima taj da velika vecina naseg narod ne kupuje automobil svakih 5 godina(shodno finansijskoj situaciji) kao sto je prosek u drzavama EU i USA. Vw kod nas predstavlja za mnoge statusni simbol zbog vece cene itd. Ja cenu u potpunosti opravdavam. A zagledajte se samo na ulicu. Koliko je samo golfova i dalje u solidnom stanju a prevalili su i po ko zna koliko km. Pogledajte i u oglasima cene polovnjaka pa uporedite nemce sa japancima...
|
|
|
|
|
|
Mladja G Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5 Mesto: kš
|
|
Kod mene uvek na prvom mestu je Mercedes.Imam poverenja u sve nemačke marke.Nemam poverenja u Fiat
|
|
|
|
|
|
ljubo085 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Nov 2007 Poruke: 344 Mesto: bar
|
|
definitivno volksvagenu i audiju ,definitivno ne vjerujem italijanskim autima i roveru...
|
_________________ kokos |
|
|
|
|
jane_zemun Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Feb 2008 Poruke: 8 Mesto: beograd
|
|
veujem japancima jer ih vozim vec 5 godina!
Samo ne zastava!
|
_________________ Djiha,djiha cetir noge,sex je vrsta droge,cas se bode,cas se lize,nekog spusti,nekog dize.....Sve u svemu nije mana igrati se narkomana!! |
|
|
|
|
daja23 **garavuša**
|
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 14464 Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)
|
|
Audiju i Volkswagenu 100%
|
_________________ Svi idu dalje i ja sa njima, životni pravac moram da pratim, a toliko divnih časova ima u koje želim da se vratim... |
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
BMW I Volkswagenu,mislim da rijetko iznevjere
|
|
|
**Ghost_Rider** Banovan! Iskusni član
|
Godine: 30
Datum registracije: 10 Jun 2007 Poruke: 947
|
|
Ja verujem u Volkswagenu,Alfa Romeo,Mazda...
Ja ne verujem u Audi,Nissan,Suzuki,..
|
_________________ ljudi xitno mi je potrebna pomoc... Zamolio bix was swe da posxaljete poruku "Morar i Zoka - Srce tiho zaplache" na ovaj profil : kako bi pobedio na takmicxenju "Naj Srbije" ... Hwala .. ... Sme da se glasa samo jednom... |
|
|
|
|
cheda88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 104 Mesto: BEOGRAD
|
|
mercedes
audi
bmw
opel
honda bi uzeo uvek
ali
punta,ford ka,i takva nazovimo dobra kola nikad
|
_________________ bludnik |
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Jedan i jedini
U kategoriju "ne, nikako" Ford, pre svih.
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Verujem na prvom mestu Rusima, tj. Ladi i Volgi - ta kola, ako ih poznajete ne ostavljaju na putu pa taman da ih vozite na 3 tocka i 2 klipa oni se kotrljaju. Posle njih verujem VW-u, Audiu i Mercedesu. U kategoriju "ne verujem" spadaju Zastava na prvom mestu zatim je prate americki GMS itd....
|
|
|
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Veryjem u bmw i mercedes pre svih,pa onda hundai,audi,opel,ne verujem u fiat i naravno zastavu
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
|
harleyy1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 24 Apr 2006 Poruke: 10
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Mislim da je pitanje dosta jednostavno - dakle kad vidite marku (brand) nekog automobila - koji su brandovi u koje imate povjerenja u pogledu kvalitete, performansi, udobnosti... a koji su brandovi u koje nemate povjerenja jer su vas mozda auti tih firmi razocarali ili samo tako - nemate povjerenja u njih... ?
Ja imam povjerenja u (gotovo uvijek bih mogao kupiti):
Japanske brandove generalno, posebno Honda, Lexus, Mazda...
Peugeot
Audi
Volvo
Mercedes Benz
Porsche
BMW
Nemam povjerenja u (i ne bih za aute ovih firmi dao novce):
Fiat
Kia
Opel
Seat
Ford
GMC
vecinu USA proizvodjaca
Rumunjske, Indijske, Ruske i slicne firme
cak i Mercedes Benz iz Turske tvornice (ali nemam bas neki konkretan razlog). |
u opel ne vjerujem to je sigurno
Killaz je napisao/la sledeće: | Veryjem u bmw i mercedes pre svih,pa onda hundai,audi,opel,ne verujem u fiat i naravno zastavu |
nisu ni mercedes ni bmw sto su nekad bili
[Edit: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|