www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li ste nekada ubili zivotinju?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
sub-zero
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 11 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 01, 2007 12:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne!!! nikada to ne bih mogao da uradim!!!

Female Toxic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 21 Nov 2006
Mesto: Bjelovar

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 01, 2007 2:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne... Po prirodi sam takva da zaista ne zelim ni mrava zgaziti...

Ljudima je to cudno, ali ja ZAISTA ne ubijam muhe i pauke po kuci... Ne mogu cak ni to, prepustim to mami.

.

dado_GTI
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 18 Jan 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 01, 2007 8:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jesam kad sam upecao ribu kad sam bio mali

gordana0
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Feb 2007

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 02, 2007 10:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikada,i mislim da svako ko ne voli zivotinje nije dobar covek a kamoli da ubije zivotinju.nema opravdanja za to

dushi333
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 02 Feb 2007
Mesto: Tetovo

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 02, 2007 10:42 pm    Naslov poruke: nikaddd Na vrh strane Na dno strane

nikad nisam ubio namjerno a ni nenamjerno i daj boze da mi se to nikad ne dogodi jer volim zivotinje iako su zivotinje Smile

đavolče
little sexy devil
little sexy devil

Godine: 35

Datum registracije: 11 Maj 2006
Mesto: pakao

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 03, 2007 1:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma ni u ludilu ne bih ubila zivotinju nikada....onaj ko moze da ubije zivotinju to i nije covek vec je monstrum....ja zivotinje obozavam i nikad ne bih mogla da ih ubijem cak ni da gledam kako ih muce... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

_CoYoTiCa_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 28 Jan 2007

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 03, 2007 12:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zaista volim tj. obozavam zivotinje, volim da budem sa njima , smiruju me, ne kritikuju me...ne ubijam ni insekte, nikakve bube, musice, paukove- nista:) sve ih pustam napolje Smile
nikad ne bih mogla da ih povrijedim... i ne razumijem nevaspitanu djecu koja mogu da ih muce... strasno...

k'o nesretni dani...?
~Zar od njih ni traga neće biti više?
Zar zauvijek nesta tih satova sreće?
Vrijeme što ih daje, vrijeme što ih briše,
zar ih vratit neće...?

magdalena.moric
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 08, 2007 7:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne i sve takve ljude treba pobit....jer su bez srca i osjecaja

nadalina68
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 56

Datum registracije: 27 Maj 2006
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 09, 2007 9:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jesam,kao sto su komarci musice buva sam ubila ne zna se broja na mojim kucnim ljubimcima...i tako uglavnom stetocine ugnjetavam,a kao sto su vec komentarisali naravno da bi ubila bilo koju zivotinju koja bi ugrozila zivot mojoj deci,zalosno ali tako je pa i zivotinje imaju taj nagon da za svoju stenad prema tome no coment

Kali18
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Feb 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 09, 2007 10:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da...svog hrčka....shmrc....ali bilo je stvarno slučajno

qzma1981
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 17 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 4:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam ubio niti planiram,ali sigurno znam kada bi zivotinja nebitno koja je napala dete ubio bi je bez razmisljanja!

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 11, 2007 11:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Letos sam ubila misa...jadan bio zalepljen u kartonu pa da se ne muci sam mu skratila muke...uzasno mi bilo,nikad vise......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Da li ste nekada ubili zivotinju? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon