:: |
da li vodite racuna i odrugima??? |
da...mislim ne uvek... |
|
95% |
[ 43 ] |
ne... |
|
4% |
[ 2 ] |
|
Ukupno glasova : 45 |
|
Autor |
Poruka |
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Brinem za druge i cesto mi se to obije o glavu...
|
|
|
pera3 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2007 Poruke: 1303 Mesto: Bg.Sindikat
|
|
Da,jer nema tog covjeka koji ne vodi racuna o nekom.......samo uvijek treba imati granicu jer to neki znaju itekako da iskoriste......Zato uvijek pomognite nekome kolko mozete bez obzira o kome se radi da li to bio neko vama jako drag ili obican prolaznik.....
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Johnny-Delija je napisao/la sledeće: | Ja sam od onih koji ide iz krajnjosti u krajnjost.Mogu za čoveka da učinim mnoge stvari pa čak i da su na moju štetu,samo ako je taj kome činim dobar prema meni.Čim je u pitanju neko ko mi ništa dobro nije učinio,čak šta više učinio mi dosta toga lošeg u životu,i ako neko takav ima problema,ne pada mi na pamet da mu pomognem.Ista stvar je kad je u pitanju sitauacija kad imam neki problem koji je ''pitanje života i smrti''.Tada mi je bitno da je meni dobro,a o drugima i ne razmišljam,jer ne mogu da razmišljam o tudjim problemima kada je meni loše. |
Takav je i moj odgovor
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
ruzno bi se osjecala sama sa sobom da o drugima ne vodim racuna
|
|
|
ivanadel Najdan
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Maj 2007 Poruke: 3602 Mesto: U srcu moga Srca
|
|
Ja sebe volim najviše na svetu,od toga ne bežim,ali...
brinem o drugima (meni važnim ljudima) nekad i više nego što
bi trebalo! To mi se ne sviđa,ali jače je od mene!
Krivo mi je jedino kad nekad neko od tih ljudi
sav moj trud i brigu ne ispoštuje dovoljno!
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Brinem o drugima i o tudjim osećanjima, mnogo više nego što bi trebalo, nekada i na svoju štetu... I toliko puta sam zbog toga patila i bila povredjena, ali valjda ću, jednom, naučiti da to ne treba tako...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Ne znam kako ce ovo da zvuci,ali ceo svoj zivot su mi drugi bili na prvom mestu.
Daleko od toga da sam zaboravila na sebe,ali,jednostavnosam takva osoba da sam uvek drugima pri ruci i uvek spremna da razumem,podrzim i pomognem,da dam svoj maximum.
Ima i perioda kad shvatim da vecina ljudi ne zna da ceni to sto radim za njih i njihovo dobro i onda se malo okrenem sebi...ali ta poreba da brinem za druge me uvek nagoni da nekako zaboravim na sebe.
Takva rodjena,sta cu!
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|