:: |
Autor |
Poruka |
rade90srbija Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 489 Mesto: Beograd
|
|
a kakve su misije? jel se prica na srpskom ili su i dalje misije sa CJ, big smoke-om, rider-om, sweat-om.....??
|
_________________ "Mudar čovek ne kaže sve što misli, ali misli sve što kaže" |
|
|
|
|
matrix2203 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Feb 2007 Poruke: 223 Mesto: Cakovec
|
|
ma igrica je odlicna...dva put sam prosao tu igricu..stvarno svaka cast...ali sad je vec to stara igrica,al ovak stvarno svaka cast...sad ce za mjesec dana izaci izaci GTA Los Angeles..
|
|
|
|
|
|
spasilac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Feb 2007 Poruke: 22 Mesto: beograd
|
|
A jel neko cuo evenuualno igrao San Andreas MP?
|
|
|
|
|
|
DJ WelleR ***UvEk U pOkReTu***
|
Godine: 32
Datum registracije: 25 Feb 2007 Poruke: 4184
|
|
rade90srbija je napisao/la sledeće: | a kakve su misije? jel se prica na srpskom ili su i dalje misije sa CJ, big smoke-om, rider-om, sweat-om.....?? |
U GTA Srbija sve misije su ostale iste kao i imena.Samo natpisi gradova i potpisi na ulicama su promenjeni sad postoje tri mafije Partizanova,Zvezdina i Zemunova.Taxi-ji su dobili nove nazive.
|
|
|
|
|
|
milan_b Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Maj 2005 Poruke: 10
|
|
San Andreas je zakon, ja sam promjenio sva auta u igrici. Da mi je da probam taj GTA Srbija.
|
|
|
|
|
|
Rakelly Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo
|
|
Odlicna igra. Pravi mali svet za sebe. Dopao mi se i "Vice City", ali se odvija na relativno malom "prostoru". "San Andreas" zauzma dosta vecu "povrsinu", ima vise misija, kao i puno detalja koji razbijaju monotoniju (menjaje garderobe npr.).
|
|
|
|
|
|
markozutic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 57 Mesto: Pancevo
|
|
Bas I ne gotivim ovu igru , jer je potpuno nerealna naprimer , ,mozes da ubijes 100 ljudi a juri te samo 1 pandur , I 100 stvari kojih trenutno nemogu da se setim , ali mi se jako svidja multiplayer mod za ovu igru !! probajte ga !! mozete ga besplatno skinuti!!
|
_________________ Samo oni sa otvorenim umom primaju mudrost, samo oni sa otvorenim srce primaju ljubav, i samo oni sa dobrim dupetom primaju poruke od mene. ))) |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
Igra je ekstra! Naravno ako igrate bez sifri.
Najvise me impresionira muzika, glasovi i zvucni efekti.
Grafika je decija i kasni jedno 5 godina za igricama svoje generacije.
Misije su odlicne. Ima nekoliko misija koje su skoro nemoguce teske i oduzimaju dane za resavanje.
A za taj dodatak Srbija. Nisam ga igrao ali sam se malo uputio preko njihovog oficijalnog sajta koji je sr... Narucivanje preko nekog mobilnog telefona i kosta 300 kinti + postanski troskovi. Maskimalno neozbiljno.
I mislim da je dodatak tesko sr... Pogledajte samo screenshots iz igre.
Inace kreatori igrice (pravi kreatori) su ostavili prostora da mozes da menjas u igrici sta hoces.
Nasi se hvale kako su u igrici nesto izmenili.
Sta su bre izmenili. Natpise, izgled odece bandi i kola!!! Ono najlakse su izmenili.
Zasto se strucnjaci nisu potrudili da prevedu igricu na srpski? A?
To se skupilo par drugara koji nesto znaju (verujem da znaju) pa resili da nesto izmene u San Andreasu.
Bre ekspanzije rade timovi strucnjaka a ne neka decurlija.
Sto nisu pokusali da izmene Carbon ili Call of Duty???
Pa ne moze.
Pateticno!!!
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Potpuno se slazem sa tobom...
Grafika je dobra ali je mogla biti mnogo bolja.Kao sto si ti rekao, kasni par godina za ovim novijim igrama i GTA SA se moze igrati i na nekim P3-kama iz 2000. godine...
kada su ti Mod-ovi u pitanju, ja mislim da su se developer-i zeznuli sto su napravili tako modabilnu igru...Ja mislim da u igri moze da se menja sve i svasta ali treba to i znati.ovi "nasi" Mod-ovi su jako nekvalitetni, prosti i dosta su bug-oviti jer ima Mod-ova sa kojima igra ne moze normalno da se prelazi...jer su neke stvari pogresno izmenjene...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Mladen001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 14 Maj 2007 Poruke: 43 Mesto: Vranje, Srbija
|
|
dovoljno je reci da sam 7 dana spavao max 5 do 6 sati dnevno. kasnije malo viseee ali ipak sve u svemu dosta dosta ne prespavanih noci
|
|
|
|
|
|
loshMI88 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jun 2007 Poruke: 27
|
|
Super igrica, igrao sam je medju prvim ljudima u Srbiji jer sam je kupio u Moskvi dok kod nas i nije bila izasla, nije laka ali nije ni narocito teska, ko je predje bez i jedne sifre kao ja nek se javi.
|
|
|
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
Ja sam je prešao bez ijedne šifre. Nije uopšte teško. Posle ranijih GTA igara, San Andreas je mnogo lak...
Igra je super. Možda i najbolja u GTA serijalu. Mada je meni i dalje najdraži GTA II. Stvarno ne znam zašto, al i dan danas ga igram...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|