www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

vaša prva tuča
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 11, 2007 6:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Heh Razz u cetvrtom osnovne s´drugom ispred ucionice...stalno me je zadirkivao, ja pridjem, opalim mu dobruuuu samarcinu i tu krenemo da se udaramo i vredjamo (mislim da nas je cela skola cula) Embarassed ali eto i ucitelja, odmah nam je pozvao roditelje (koji su naravno tada i dosli) i nije se znalo ko je vece batine dobio od strane svojih roditelja i to bas tu pred svima Shocked Shocked Shocked
Nikada mi vise nije palo na pamet da se bijem u skoli, a one tuce kod kuce ispred zgrade su vec bile standardne, a poslednja koje se secam bila je negde pre polaska u srednju Rolling Eyes Laughing

klinka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 27 Apr 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 11, 2007 6:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam nikad,jer nisam agresivna.Vise to grizem u sebi.

tamara_blabla
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 12, 2007 12:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam se tukla zbog mladjeg brata. Ko god ga je dirao, dobio je batina od mene-devojcice u suknjici i cipelicama. Hahaha...

Nina_NS
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 04 Apr 2007
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 12, 2007 12:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne,nisam ja taj tip...ne volim ni da se svadjam,a jos manje da se tucem...ja sve to iskuliram...mada kada me neko uvredi ostra sam na recima,ali tuca kod mene ne dolazi u obzir...

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 12, 2007 11:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma kao mala bila sam prava muskaraca,tako da sam se stalno cackala sa decacima i pravila cudo....sada je mnogo drugacije

bilo vezano za tu osobu ...

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 12, 2007 1:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao dijete sam bila mnogo nemirna i vragolasta,druzila sam se sa svakakvom djecom,jedno vrijeme i sa jednim momkom koji je bio stariji 12 god od mene i vazio je za veceg klosara u naselju Laughing

Sjecam se da smo se jednom ja i drugarica igrale sa loptom i tu je dosla treca cura(moja ex komsinica)koja je bila uzasno ljubomorna na nas dvije,a pogotovu na mene jer se njena simpatija `zaljubila` u mene,i onda mi je bacila loptu i posteno me je pretukla Rolling Eyes al joj je ova drugarica sve posle vratila Wink Idan danas kad ta jelena(tako se zove)dodje kod mene tvrdi da sam ja njoj otela momka Shocked i onda se slatko smijemo tome Mr. Green Mr. Green

Jednom prilikom sam toliko prebila ovu gore pomenutu curu sto me je branila da sam joj izbila zub Embarassed ,il jednom sam `druga` iz odjeljenja(3. raz osnovne)gurnula,da je imao veeeeliku posjekotinu na glavi i morao je ici u bolnicu,i tamo sam se i ja zadesila sasvim slucajno kada ga je doktor pitao :`Pa sta je ovo,nije ti valjda ovo neka djevojcica napravila?!` Razz Razz

Jednom sam se pobila sa jednom curom koju stvarno nijesam podnosila,i kada je stvar presla mjeru,ona je okupila klapu i trcali su za mnom da mi naplate sve.I tako ja otrcim kuci,kad posle 10 sekundi upada ona rulja djece u hodnik i govori mojoj majci :`Dje je ona,uhvaticemo je mi kad-tad!` Smile Al se to nije desilo Twisted Evil Twisted Evil

Sorry ako sam nekog posteno smorila ovom pricom,nije ni bio u obavezi da je cita Twisted Evil

slalaz
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 22 Jan 2007

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 12, 2007 7:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad sam bila manja stalno sam se tukla sa drugaricama i to je uglavnom bilo oko toga ko ce da bude uciteljica,ko ce da zmuri ili ko ca da sefuje u nekoj od igara.....

little_angel_and_devil
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Maj 2007
Mesto: hell

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 19, 2007 7:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao mala sam bila dosta mirna,nisam se tukla,bili su to dueli verbalne prirode.

^^CRNOGORKA^^
~..Hail Mary..~
~..Hail Mary..~

Datum registracije: 08 Maj 2007

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 23, 2007 4:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja kad sam bila mala bila sam pravi djavolak, sto sam i sad Laughing

Sjecam se kad sam imala oko 5godina, i na ljeto, u Bd na plazu, neki decko iz Bg-a, koji je tad bio VII ili VIII razred, mi je smetao dok sam se igrala u pijesak, i ja sam ga zviznula kamenom u sred cela, na sto su se svi sa plaze okrenuli i smijali mu se.
A on je plakao, i njegova mama se zabrinula posto mu je krv isla. Rolling Eyes
I sto recii, ovaaaaj, izvinjavam ti se ove prilike ali Rolling Eyes
Druze, nijesi smio mene maluu da diras. . .
A opet mi kazu da sam bila zlatno dijete, sama sam se igrala, nikog nijesam dirala prva, setkala svoje lutke i to je bio cio moj svijet - igracke i masta.

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 37

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 24, 2007 7:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa drugaricom, ja ostala bez lanceta a ona bez kose i usta puna peska!

rosierosie
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 10 Okt 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 24, 2007 9:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo kad sam bila mala i to uglavnom sa decacim u skoli. Pre jedno osam godina sam udarila samar jednom decku. Bilo je jace od mene a on je bio jako nepristojan i zasluzio je. Sad me je sramota ali nekada ne postoji bolje resenje.

vive
*plavušica*
*plavušica*

Godine: 34

Datum registracije: 15 Maj 2005
Mesto: ''....Med javom i med snom...''

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 24, 2007 10:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao mala sam bila jako mirna...i sad sam,nije me lako iznervirati,a kad to neko ucini gotov je.Pre sam se tukla sa sestrom,koja je strija od mene 2 dine...i dobijala sam batine,a zadnji put su me napale dve devojke u roku od sat vremena,i to zbog njihovih momaka...kao da sam ih muvala a ne pricala sa njima :rool: jedna me je gadjala flasom,ali sam ih iskulirala,jer se ne spustam na taj nivo da se tucem zbog decka ali bilo je tu teskih reci Confused

Jer kad ljubav zameni krv u žilama,onda ni svi olujni vetrovi,ni sve nedaće ovog života ne mogu uništiti koren duboko zasađen u našim dušama...
*V*I**V*E*

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> vaša prva tuča Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon