:: |
Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Heh u cetvrtom osnovne s´drugom ispred ucionice...stalno me je zadirkivao, ja pridjem, opalim mu dobruuuu samarcinu i tu krenemo da se udaramo i vredjamo (mislim da nas je cela skola cula) ali eto i ucitelja, odmah nam je pozvao roditelje (koji su naravno tada i dosli) i nije se znalo ko je vece batine dobio od strane svojih roditelja i to bas tu pred svima
Nikada mi vise nije palo na pamet da se bijem u skoli, a one tuce kod kuce ispred zgrade su vec bile standardne, a poslednja koje se secam bila je negde pre polaska u srednju
|
|
|
klinka Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120
|
|
Nisam nikad,jer nisam agresivna.Vise to grizem u sebi.
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Ja sam se tukla zbog mladjeg brata. Ko god ga je dirao, dobio je batina od mene-devojcice u suknjici i cipelicama. Hahaha...
|
|
|
Nina_NS Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad
|
|
ne,nisam ja taj tip...ne volim ni da se svadjam,a jos manje da se tucem...ja sve to iskuliram...mada kada me neko uvredi ostra sam na recima,ali tuca kod mene ne dolazi u obzir...
|
_________________ Ljubav nikad vise ni u sali,los je onaj sto se hvali da ce da me prevari.... |
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
ma kao mala bila sam prava muskaraca,tako da sam se stalno cackala sa decacima i pravila cudo....sada je mnogo drugacije
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Kao dijete sam bila mnogo nemirna i vragolasta,druzila sam se sa svakakvom djecom,jedno vrijeme i sa jednim momkom koji je bio stariji 12 god od mene i vazio je za veceg klosara u naselju
Sjecam se da smo se jednom ja i drugarica igrale sa loptom i tu je dosla treca cura(moja ex komsinica)koja je bila uzasno ljubomorna na nas dvije,a pogotovu na mene jer se njena simpatija `zaljubila` u mene,i onda mi je bacila loptu i posteno me je pretukla al joj je ova drugarica sve posle vratila Idan danas kad ta jelena(tako se zove)dodje kod mene tvrdi da sam ja njoj otela momka i onda se slatko smijemo tome
Jednom prilikom sam toliko prebila ovu gore pomenutu curu sto me je branila da sam joj izbila zub ,il jednom sam `druga` iz odjeljenja(3. raz osnovne)gurnula,da je imao veeeeliku posjekotinu na glavi i morao je ici u bolnicu,i tamo sam se i ja zadesila sasvim slucajno kada ga je doktor pitao :`Pa sta je ovo,nije ti valjda ovo neka djevojcica napravila?!`
Jednom sam se pobila sa jednom curom koju stvarno nijesam podnosila,i kada je stvar presla mjeru,ona je okupila klapu i trcali su za mnom da mi naplate sve.I tako ja otrcim kuci,kad posle 10 sekundi upada ona rulja djece u hodnik i govori mojoj majci :`Dje je ona,uhvaticemo je mi kad-tad!` Al se to nije desilo
Sorry ako sam nekog posteno smorila ovom pricom,nije ni bio u obavezi da je cita
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
slalaz Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 531
|
|
kad sam bila manja stalno sam se tukla sa drugaricama i to je uglavnom bilo oko toga ko ce da bude uciteljica,ko ce da zmuri ili ko ca da sefuje u nekoj od igara.....
|
_________________ can't stop my spinning head |
|
|
|
|
little_angel_and_devil Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Maj 2007 Poruke: 39 Mesto: hell
|
|
Kao mala sam bila dosta mirna,nisam se tukla,bili su to dueli verbalne prirode.
|
|
|
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
Ja kad sam bila mala bila sam pravi djavolak, sto sam i sad
Sjecam se kad sam imala oko 5godina, i na ljeto, u Bd na plazu, neki decko iz Bg-a, koji je tad bio VII ili VIII razred, mi je smetao dok sam se igrala u pijesak, i ja sam ga zviznula kamenom u sred cela, na sto su se svi sa plaze okrenuli i smijali mu se.
A on je plakao, i njegova mama se zabrinula posto mu je krv isla.
I sto recii, ovaaaaj, izvinjavam ti se ove prilike ali
Druze, nijesi smio mene maluu da diras. . .
A opet mi kazu da sam bila zlatno dijete, sama sam se igrala, nikog nijesam dirala prva, setkala svoje lutke i to je bio cio moj svijet - igracke i masta.
|
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Sa drugaricom, ja ostala bez lanceta a ona bez kose i usta puna peska!
|
|
|
rosierosie Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 600
|
|
Samo kad sam bila mala i to uglavnom sa decacim u skoli. Pre jedno osam godina sam udarila samar jednom decku. Bilo je jace od mene a on je bio jako nepristojan i zasluzio je. Sad me je sramota ali nekada ne postoji bolje resenje.
|
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Kao mala sam bila jako mirna...i sad sam,nije me lako iznervirati,a kad to neko ucini gotov je.Pre sam se tukla sa sestrom,koja je strija od mene 2 dine...i dobijala sam batine,a zadnji put su me napale dve devojke u roku od sat vremena,i to zbog njihovih momaka...kao da sam ih muvala a ne pricala sa njima :rool: jedna me je gadjala flasom,ali sam ih iskulirala,jer se ne spustam na taj nivo da se tucem zbog decka ali bilo je tu teskih reci
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|