www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

koja vam je najgluplja izjava...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Filozofija ~
::  
Autor Poruka
autentični srpski junak
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 52

Datum registracije: 08 Jan 2007
Mesto: SENJE - Ćuprija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 08, 2007 3:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volim sve što vole mladi...

#Alex#
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 01 Nov 2006
Mesto: Kragujevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 3:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moja drugarica sedi u klupi i drži se za radijator.
Deco, svi smo mi kosmički predodređeni da budemo ovde. Kao što je naša Nataša, kosmički predodređena da bude povezana sa ovim radijatorom. - reče profesorka filizofije i osta živa.

nadalina68
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 57

Datum registracije: 27 Maj 2006
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 11, 2007 9:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

daj mi casikicu da promesam sok

otvori dim,peku me oci

pasce ti karta u glavu,

idem da kupim nioleum

ljudi alf vezao gadzu za drvo(alf je vucijak,a Gadza naravno vlasnik vucijaka)

Bobo Baneta ujela cebla

kuhar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 57

Datum registracije: 03 Jun 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 12, 2007 10:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

život je neslana šala

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 13, 2007 12:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

izjava profesora iz srednje:
budite cool i pijte mlijeko i jogurte navečer u disku tako će svi to počet radit (moš mislit)

nije vic, taj prof nam je i pričao kako su mu mohikanci rekli za vrijeme nekog ispita na ekonomiji da prestane prepisivat i počne učit

drone
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 24 Avg 2006
Mesto: underwrold

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 13, 2007 3:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sjedim ja u busu na zadnjem sjedistu i stavio noge na ono ispred sebe.
Kad prilazi kondukter i kaze:"sta ti mali tako i kod kuce stavljas noge na sjediste"
A ja njemu" Ne, A vi tako i kod kuce pregledate karte jeli" hehehehehehehhehehehhe Very Happy

Ivan015
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Okt 2006
Mesto: Sabac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 14, 2007 6:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nejgluplje izjave su mi definitivno "Meni je lepsa plava kosa od crne" i obrnuto... Mislim, "to ne bira pamet nego srce"... Uvek ce naici neko ko ce da ti promeni misljenje...

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 36

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 19, 2007 4:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jaaoo ljudi mislim da ste svi fulili poentu ove teme...nije bila rijec o vasim izjavama il vasih poznanika itd... nego o izjavama poznatih mislilaca o Zemlji, njenom nastanku i tako kao sto je i onaj ko je kreirao ovu temu to i napisao a da ste svi procitali kako treba il barem ikako sta pise u prvom postu onda bi znali
Citat:
Starih filozofa teoreticara o nastanku zemlje i sl. npr o njenom izgledu,sastavu,velicini,.....???
i obrazlozite zasto

....da je rijec o vasim izjavama onda sigurno ova tema ne bi bila ovdje nego tamo u igricama..... Rolling Eyes
mislim ima smijesnih vasih postova ali mislim da bi trebali ipak da se drzimo teme....a sto se tice vasih/nasih licnih izjava ili necijih drugih kojih se sjecamo, mozemo napraviti temu u trac partiji il pak u igricama

A sto se tice ove teme mislim da nije najgluplja izjava to da je planeta nastala od vode jer tada ljudi nisu znali mnogo toga o nasoj planeti a neko je morao pametovati, da ne govorim o njihovom stepenu intelektualne razvijenosti...a ko ce nam garantovati da recimo sto sad tvrdimo je bas i tako tacno jer ne postoje jos uvijek za sve i 100% naucni i tehnicki dokazi....
A po meni, ne mogu reci da je glupa nego amaa bas nema nikakve veze niti smisla ( da je zemlja ravna okruzena vodom i da su na kraju zmajevi i druge nemani i ne svrstavam u prevelike gluposti jer su ljudi tada cak za ajkule ( o kojima je najvjerovatnije i rijec )mislili da su nepobjedljive a da ne pricam o nekim vecim morskim zivotinjama ) ta izjava je da su ustvari neke zivotinje tu da bi vladale ljudima kao i to da su one stvorile Zemlju...sto je se i dan danas zadrzalo u skoro svim politeistickim religijama...mislim nemoguce je kako su ljudi tad mislili da su nemocni protiv tih zvijeri i da nisu nista preduzimali... Rolling Eyes

Nikola_BG
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 19, 2007 12:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najgluplja i netacna izjava tj. teorija koju sam cuo je od onog geograficara,ide ovako:

-Ratovi i epidemije su neophodni kako bi se broj stanovnika smanjivao...-

Glupa je jer on hoce da kaze da je potrebno masovno umiranje ljudi!
To vise nije glupo,po meni je to vec i bolesno i nehumano!

cimlia
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 22, 2007 3:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Foa moa jirs" u originalu bi to bilo four more years..riječi koje je izrekao Švarci u ponovnom kandidiranju za guvernera Kalifornije

young_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 05, 2007 7:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

znaci nagluplja izjava sto sam chuo
je izjavio poznati Filozof Djogani: ja cepam sladzu a sladza cepa gorchu... sladzo cekaj me ispred kolima... to je to to je vrhunac... Smile

ZdEnKo1986
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 11 Dec 2006
Mesto: Moscow

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 02, 2007 12:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jedna prijateljica na nekoj zurci kad je vec uveliko zakuvalo izmedju pjesama ona na sav glas "Pusti nesto od Vikija" (Viki Miljkovic)
u osnovnoj skoli jedan drug onako iz polusna:"Sta ribe imaju jaja"
ja nastavnici hemije:"A mi koji smo pali na "poluvremenu" moramo cijelo gradivo da ucimo, misleci na polugodishte! kad ce ti profes:Sti koji su pali na poluvremenu moraju sve da uce.
U srednjoj skoli na casu kazem Danijeli:-Ajd me cimni da mi ostane broj.
Profesorica:-Cimnu cu ja tebe Milivojevicu dnevnikom!
Ja:-Mozete Vi mene cimnut' al mi nece ostat' broj!
Spinoza je posle krace smrti bio bolestan!
I zamisli zavrsih srednju,doduse za 5 godina ali sta se tu moze!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Filozofija ~ -> koja vam je najgluplja izjava... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon