:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
to je istina da ne mogu da prepoznaju orgazam niti kada svrsis.. ali ja mislim da je tako i bolje jer iskreni da budem nije ti svaki dan najbolji bas za sex..
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Kada je on moja lego kockica, ne da ne glumim, nego hoću da iskočim iz svoje kože od miline...Kada on baš i nije moja lego kockica, onda navodim sebe i njega na maximum uživanja, tražim se sa njim, trudim, i da ugodim njemu, i da ga navedem da ugodi meni...Sve zarad uživanja Tako da, obrni-okreni, moj je vrhunac uvek vrhunski 8) i krajnje očigledan, čulan i da se osetiti
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
bozayu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 12 Jan 2005 Poruke: 151
|
|
ne shvatam poentu odglumljenog orgazma cemu to nekad je bolje dati do znanja muskarcu da vam nije bilo lepo
|
_________________ nije sve u lovi ima nesto i u ljubavi |
|
|
|
|
AzzO Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 28 Nov 2005 Poruke: 104 Mesto: Beograd
|
|
Znam cuo sam!strasno!50% zena ne dozini orgazam u sexu!koma statistika!treba je dobro napaliti pa onda naskociti!
|
_________________ AzzO |
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Cini mi se da muskarci retko kada mogu da osete zenski orgazam.Mislim da se u svoju "ulogu" dosta udube...pa na nas i zaborave tj na nase potrebe.
Odglumila sam orgazam i to par puta-zato sto mi je jednostavno bilo dosta sexa.....
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Moytsa je napisao/la sledeće: | Nikada nisam odglumila orgazam, niti bi to ikad ucinila! Ako nisam zadovoljena, zelim da to zna |
Upravo to! Zasto bih mu davala do (laznog) znanja da je sve bilo savrseno kad to nije tako. Sledeci put ce misliti da je to "pravi nacin" pa ce istu gresku ponavljati iznova i iznova, jer misli da je to ono pravo. Ako nesto nije bilo dovoljno da me dovede do orgazma, on to mora da zna.
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
colovic_vladan Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371
|
|
Pa ako dovoljno poznajes neku osobu ne verujem da ti moze odglumiti orgazam ali se slazem sa tobom da vecina ne moze da provali razliku.
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
osobno nemam koristi od glumljenja,
ako glumim ostat ću nezadovoljena,
ovako ga natjeram da me zadovolji :djavo:
|
|
|
|
|
|
Ivica 36 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 108
|
|
može da glumi, al mislim da je bolje da kaže istinu i da se oboje potreudimo da ga stvarno doživi
|
|
|
|
|
|
Petar24400 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 70
|
|
Moze da odglumi!!! Mogu i licno ja to da ne prepoznam kao glumu ali u njenom je interesu da ne glumi vec da me natera da se malo potrudim oko toga.
Sto nikad nije tesko!!!
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Meni ovde neke svari uopste nisu jasne.
Poznato je da prilikom orgazma dolazi do grcenja vaginalnih misica, sto muskarac (ukoliko je u zeni) MORA da oseti.
Pa i ja osetim njegovo pulsiranje u sebi kada svrsi.
Sa druge strane dragi muskarci, prilikm oralnog sexa dolazi do blagog pulsiranja klitorisa, sto se cak i golim okom moze videti ukoliko se zagledate.
Pratite njene pokrete, upoznajte njeno telo i verujte da NEMA sanse da odglumi orgazam.
Nije sve u vristanju, ubrzanom disanju i grebanju po ledjima
|
|
|
|
|
|
Bincy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 29 Jun 2006 Poruke: 125
|
|
ne znam ja ne volim glumit orgazam glupo mi je, bas kazem momku onako iskreno ako nema uspijeha kazem mu da bude ubudce bolje,svoje zelje i tak
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|