www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

70% muškaraca ne prepoznaje ženski orgazam!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 10, 2006 12:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to je istina da ne mogu da prepoznaju orgazam niti kada svrsis.. ali ja mislim da je tako i bolje jer iskreni da budem nije ti svaki dan najbolji bas za sex.. Rolling Eyes

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 11, 2006 3:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kada je on moja lego kockica, ne da ne glumim, nego hoću da iskočim iz svoje kože od miline...Kada on baš i nije moja lego kockica, onda navodim sebe i njega na maximum uživanja, tražim se sa njim, trudim, i da ugodim njemu, i da ga navedem da ugodi meni...Sve zarad uživanja Wink Tako da, obrni-okreni, moj je vrhunac uvek vrhunski 8) i krajnje očigledan, čulan i da se osetiti Wink

bozayu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 12 Jan 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 9:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne shvatam poentu odglumljenog orgazma cemu to nekad je bolje dati do znanja muskarcu da vam nije bilo lepo

AzzO
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 28 Nov 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 1:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znam cuo sam!strasno!50% zena ne dozini orgazam u sexu!koma statistika!treba je dobro napaliti pa onda naskociti!

maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 24, 2006 12:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cini mi se da muskarci retko kada mogu da osete zenski orgazam.Mislim da se u svoju "ulogu" dosta udube...pa na nas i zaborave tj na nase potrebe.
Odglumila sam orgazam i to par puta-zato sto mi je jednostavno bilo dosta sexa.....

nocas su zaspala!

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 24, 2006 11:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moytsa je napisao/la sledeće:
Nikada nisam odglumila orgazam, niti bi to ikad ucinila! Ako nisam zadovoljena, zelim da to zna Wink Twisted Evil

Upravo to! Zasto bih mu davala do (laznog) znanja da je sve bilo savrseno kad to nije tako. Sledeci put ce misliti da je to "pravi nacin" pa ce istu gresku ponavljati iznova i iznova, jer misli da je to ono pravo. Ako nesto nije bilo dovoljno da me dovede do orgazma, on to mora da zna.

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

colovic_vladan
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 04 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 24, 2006 3:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ako dovoljno poznajes neku osobu ne verujem da ti moze odglumiti orgazam ali se slazem sa tobom da vecina ne moze da provali razliku.

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 19, 2007 9:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

osobno nemam koristi od glumljenja,
ako glumim ostat ću nezadovoljena,
ovako ga natjeram da me zadovolji :djavo:

Ivica 36
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 55

Datum registracije: 04 Jun 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 19, 2007 10:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

može da glumi, al mislim da je bolje da kaže istinu i da se oboje potreudimo da ga stvarno doživi

Petar24400
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 15 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 20, 2007 10:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moze da odglumi!!! Mogu i licno ja to da ne prepoznam kao glumu ali u njenom je interesu da ne glumi vec da me natera da se malo potrudim oko toga.
Sto nikad nije tesko!!! Laughing

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 20, 2007 1:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni ovde neke svari uopste nisu jasne.

Poznato je da prilikom orgazma dolazi do grcenja vaginalnih misica, sto muskarac (ukoliko je u zeni) MORA da oseti.
Pa i ja osetim njegovo pulsiranje u sebi kada svrsi.

Sa druge strane dragi muskarci, prilikm oralnog sexa dolazi do blagog pulsiranja klitorisa, sto se cak i golim okom moze videti ukoliko se zagledate.

Pratite njene pokrete, upoznajte njeno telo i verujte da NEMA sanse da odglumi orgazam.
Nije sve u vristanju, ubrzanom disanju i grebanju po ledjima

Rolling Eyes

Bincy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 29 Jun 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 20, 2007 2:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam ja ne volim glumit orgazam glupo mi je, bas kazem momku onako iskreno ako nema uspijeha kazem mu da bude ubudce bolje,svoje zelje i tak Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> 70% muškaraca ne prepoznaje ženski orgazam! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 3 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon